- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
Зависи..не мога да дам точен процент ли нещо такова д; Имам 2-3-ма приятели, които пишат навсякъде на кирилица, например..Повечето в скайп пишат на латиница, там е по-удобно просто..много малко хора ще седнат да ти спазват пунктуация и правопис в скайпа ;д
При мен е по-скоро 50 на 50..
Хората, с които си пиша най-често, пишат на кирилица, останалите на латиница. Объркана работа :Д
ghost
100 %..за съжаление, аз се опитвам да пиша на кирилица не само тук, а и навсякъде
98 % Общо взето само 2-ма пишат на кирилица. Аз- от време на време.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
амии аз пиша на кирилица,но не спазвам много пунктуация и т.н . А повечето ми фр пишат на латиница,даже мисля,че всички .. ! Знам,че не е удобно за емотиконките,но аз свикнах ! Наистина е гадно,че много малко българи пишат на български (в skypa) .. !![]()
98% . Аз си пиша навсякаде на български. Дори и в Skype - не ми прави впечатление за емотиконите - доже понякога и спазвам пунктуационните правила и пиша с главни букви.![]()
![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
+1Първоначално написано от DeinStern
Първоначално написано от xxKiFlA
Аман от такива прости кифли![]()
![]()
![]()
Да, обаче тук писането на КИРИЛИЦА е задължително.
амк933
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не, не трябва да е обратното.Първоначално написано от male91
![]()
98% Има един-двама дет пишат на кирилица![]()
Еми да речем.... 80-90 % пишат на латиница (включително и аз) Просто ми е по-удобно заради емотиконите.
ПП: Процентите не съм ги изчислявал точно.
Ми около 95 % от приятелите ми аз само в скайп пиша на латинеца защото ми е по удобно но иначе в други български сайтове се старая да пиша на кирилицата![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
99% , другия 1%, който ми пишат на български. Аз пиша и на латиница и на български,в зависимост от това,кой как ми пише![]()
100%![]()
200
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
5-6 човека макс пишат на български
всичко друго - латинеца![]()
Ами към 97% навсякъде пишат на латиница, за разлика от мен. Това не ми пречи, въпреки че сме българи и поне според мен е редно килирицата да се ползва навсякъде.
100%![]()
![]()
може би 97% , както и аз. много рядко пиша на кирилица. понякога аз или някоя приятелка пишем на български, но рядко.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.