- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важен Въпрос Към Момичетата...(искам честни, искрени мнения)
...хапете ли ?![]()
Утре може би ще ме "въвеждат" в една компания, където преобладават момичетата, не познавам почти никой и ме е спек, че ще се изложаДайте съвети (знам, че е тъпичка тема, ама дете съм още
)
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
КЪДЕ точно дали хапем..??
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
оо тогава да,определено..Първоначално написано от fc
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мен една ме ухапа по задника,дори имам следа от зъб.После ходих да си бия ваксина против бяс![]()
на първа среща ли..??Първоначално написано от golqmumnik
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че хапем, когато разни момченца започнат да ни се правят на плейбои и да заемат стойки ала "Бойко Борисов".Но стига да си естествен, да се държиш непринудено и да показваш уважение - нямаш проблеми.![]()
all day... all night... what the fuck?!
ти хубаво отговаряш сериозно,ама темата е ебавка.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Тъй ли...Първоначално написано от SoStarstruck
Руси сме
![]()
all day... all night... what the fuck?!
не е.Първоначално написано от SoStarstruck
о,извинявайПървоначално написано от fenastz
а иначе можеш да прочетеш онази темаа...има нещо общо..чек да намера линк
кояПървоначално написано от SoStarstruck
Any Help Is Welcome
![]()
Оо,да де,отплеснах се малко..Първоначално написано от fenastz
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=299424
след първите 2-3 страници вече усилено се коментира кои момичета са кифли,кои не,как се държали и еtc. ...![]()
Тенк Ю !Първоначално написано от SoStarstruck
имаш една `цЕлYФка и ХъГ от мен
![]()
Поласкана съм.Първоначално написано от fenastz
хапем, щипем, дерем ...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз не хапя-използвам други методи като фраскане където ми падне
I can't stop myself from loving you <3
грубоПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
каквото повикало такова се обадило...Първоначално написано от SoStarstruck
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от cinderella_gugutka
оф,много спамя,спирам се вече..
Ууу аз съм специално от хората които само това искат... най вече по ръцете и врата мм...По скоро ближа де.. Много обичам аромат на кожа.