.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Търсяя..

Търсяя..

ЗДравейте.. искам да си купяя такова ''елече'' като това http://www.impulse.bg/photos/by/10437616/view/17054926 мн ме кефи.. но не мога да намеря никъде... възможно ли е да има по Витошка ли нз.. каде.. вече
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

Доколкото виждам едната е с яке, а другата с ръкави.. кое точно от двете искаш.. предполагам това сивото, ако става дума за него по Графа е пълно.

Град
    Бургас
    Аз имам подобно от oviesse,само,че е черно (:
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

ако може авторката да поясни за кое "елече" говори,защото на снимката има две момичета

И аз т'ва не го разбирам .. май е сребърното си ' нещо ' .. ами най - лесно е да питаш самата потребителка , която притежава така нареченото ' елече ' ... докато ние разберем ти вече да знаеш

Супер фен Аватара на dead_princess
    тва сивото не са ли ръкави?

Голям фен Аватара на tainstvenata
    аз не разбрах на кое викаш елече,но мисля,че ако се поогледаш по магазините ще видиш,че е пълно с такива
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

това е някво късо яке ..
    Pitt

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако говориш за това сивото - аз имам същото,но черно Струва около 20лв. и в Силистра го има във всички по-малки магазинчета,така че по Витошка 100% някъде ще го има ... Или по-скоро го е имало,защото му мина сезона вече
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    пълно е по магазините с тях.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Емии да говоряя за тва сивото.. реших така да го кръстя
    мерси хора..
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

то това сивото ми стои като болеро.....едва ли е яке,камо ли елече ....та наситина на всякъде бъка от такива болера...най различни има,плетени не плетени...с къс,със среден,с дълъг ръкав

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    то това сивото ми стои като болеро.....едва ли е яке,камо ли елече ....та наситина на всякъде бъка от такива болера...най различни има,плетени не плетени...с къс,със среден,с дълъг ръкав
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си