- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте?
Тях пък защо? Не знам Финландия да е навредила с нещо сериозно на България.. дори финландци са учавствали в руско-турската освободителна война.. Вярно.. руси са,ама да си имаме уважението.Първоначално написано от EternalEyes
Защото това са цивилизовани хора. Съградили нещо, а не да серат, както негрите примерно, които не се открояват в областта на науката, технологията....Първоначално написано от EternalEyes
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
........
-- Aristotle
не съм !!! а и кво значи бял и черен... аз ще цитирам друго:
"Мили мой бял приятелю, когато аз се родих бях черен.Когато се разболях аз бях черен.Когато ми беше студено аз бях черен. А ти мой бял приятелю когато се роди беше червен.Когато се разболя беше жълт.Когато ти беше студено беше син. Кой сега е цветнокож?"
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Ех...... тъкмо изтрих поста си и ти си го цитирала. Имах няколко допуснати грешки в него.
За българите не съм съгласен. Имаме изявени дейци като Иван Митов, Асен Йорданов, Петър Петров, Джон Атанасов, който е наполовина българин.
-- Aristotle
Не съм расистка
Кратко , просто и ясно...Мразя само и единствено цигани ..![]()
To infinity and beyond.
При апартейда негрите си бяха супер. Имаха достъп до училища, болници, университети.... Негрите освиниха всичко и сега живеят 2 пъти по-бедно. Цивилизованите народи им донесаха цивилизацията, а те сраха на нея и сега си живеят в кочината, която им е присъща.
Лично аз смятам, че разликата е генетично обусловена. Факт е, че негрите са по-добри в бягането, поради структурата на мускулите си. Въпреки че това твърдение също е расистко. Няма причина да не се смята, че разликата в интелктуалните способности и манталитетите между бели и черни е генетично обусловена.
Аз нямам нищо против черните, стига да са в границите на естествения им ареал - Африка. Изключение прави Англия. Силно се надявам тази страна да бъде заличена.
-- Aristotle
абе оставете си ми папагалите на мира![]()
казах, че не харесвам расистите, защото не можеш да игнорираш човек, заради кожата му, очите, височината и т.н...
също и прочетох едно мнение, че черните са тъпи и не са открили нищонужно ли е да се споменава, че те са били колонизирани > нямали са шанс за развитие > изостанали са, нямат пари и отново шанс за развитие ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Белите са им виновни,че живеят като първобитни.. нямали шанс те горките,сякаш преди да дойдат белите не са били даже и по-зле.. абе някаква махмурлия си да ги пишеш тези неща..
мразя мангали.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
всички етнически българи ли са смръдливи или само помаците?Първоначално написано от bloodyF
![]()
Мразя черни, бели, жълти и каквито се сетите още. Дори и себе си мразяНикой не обичам!
аха.. и ти заради това си расистка.. добра логика..
Пълно е със смръдливи, мрънкащи и гнусни българи. Всеки ден ги виждам и се сблъсквам с тях. Какво обожествявате само българите като голяма част от тях са боклуци ! Аре моля ви се.Първоначално написано от bloodyF
нека не свързваме раса и чистоплътност!!!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
И сред българите има много боклук, както Хоти спомена. Това е нагледен пример, че и сред арийците има индивиди с ниски интектуални заложби.
-- Aristotle
Аз не обичам около мен да има цветнокожи, рязани или педераси, расист ли съм?![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Едно негърче се боядисало бяло. Върнало се в къщи. Като го видяла майка му, веднага скочила:
- Ти на бял ли ще ми се правиш? - дръпнала му един здрав пердах.
След малко баща му:
- Ти на бял ли ми се правиш? - спукал го от бой.
Излезнало на улицата, там неговата банда, без да го пита и тя го спукала от бой.
Седнало негърчето на една пейка и си казало:
- Ей, от 15 мин. съм бял и вече мразя негрите!
за малко разнообразие..![]()
да, най-вече към цигани и черни.
Моше и Ахмед се обстрелват с две оръдия от два хълма в Газа. Моше гръмне, Ахмед гръмне.
По едно време Ахмед спрял да стреля.
Моше гръмнал един-два пъти, ослушал се и викнал:
- Ахмеде! Що не гърмиш бе?
От другия хълм се чул глас:
- Свърших снарядите.
Моше помислил, не се сдържал и викнал:
- Да ти продам малко?
Италианец отива на изповед.
- Съгреших отче.
- Кажи синко.
- Измамих един евреин.
- Но това не е грях синко! Това е чудо!
Евреин учи сина си на бизнес. Казва му:
- Ето, представи си, че Моше Цимерман ни дължи пари и ги бави. Напиши му писмо.
Синът пише:
"Уважаеми г-н Цимерман. Според нашите архиви Вие ни дължите определена сума пари, която трябваша да ни върнете миналата седмица. Надяваме се, че само поради разсеяност сте забравили да ни я изпратите".
- Не така! - казва бащата. - Трябва по-кратко.
Синът пак пише:
"Г-н Цимерман, надявам се не сте забравили, че ни дължите известна сума пари".
- По-кратко! - коментира пак бащата.
Синът пак сяда да пише:
"Г-н Цимерман, върнете ни парите."
Бащата се ядосва и казва:
- Абе колко пъти да ти повтарям, че бизнес писмо се пише кратко. Ето така:
"Моше, кога?"
-- Aristotle
- Моше, откъде имаш такъв хубав часовник?
- Татко ми го продаде, като беше на смъртното си легло.
- Как е умрял Хитлер?
- Получил удар като си видял сметката за газта.
Двама евреи се виждат на сватба. И двамата са приготвили по един плик подарък за младите. Единият пита другие:
- Соломон Василиевич, вие какво сте сложили във Вашия плик?
- Ха, а Вие да не си мислите, че пликът не струва нищо?
-- Aristotle