- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте?
А също и да почне да прави разлика между толерантност и овчедушие![]()
Би ли пояснил?
Защото не разбирам кого точно адресираш, нито в какъв точно контекст е мнението ти.
активизъм/превенция; писане; музика
Хората търпят деструктивни паразитиращи индивиди в обществото си и оправдават бездействието си с различната култура и 'толерантността' си..
Жалко за тези търпящи хора.
Но и жалко, ако същите решат, че онези, които наричат паразити, трябва да бъдат третирани като такива, т.е. отстранявани по най-бързия и лесен начин.
Никакви симпатии към противобългари като semantic, когато някой мангал заколя баба му на село
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
То отдалеч просто лъха на SWASTICA.
Иначе и аз мразя циганите, то това хора ли са въобще...
Да, и аз мисля, че е Свашо. Този смешник има поне 100 регистрации.
Сера му на разбиранията и на схващанията. За противобългари лошо или още по-лошо.
-- Aristotle
А, аз ли съм SWASTICA? Сега разбрах какво пишете...
Освен това съм и "противобългарин", и баба ми циганин я коли на село...
Всъщност, баба ми беше 38 години учителка в Самоков и през класната й стая са минали и не малко циганчета. Тя има какво да ви разкаже. Щом като си българин, към учителка с такъв стаж и град като Самоков би трябвало да имаш някакво уважение, освен ако думата "циганин" в цялото изречение не значи, че ядрото на противобългарската сволоч вече е там.
Колкото до теб, Гьобелс, очевидно е, че само хубави неща ще извлека от потребители като теб - ще се науча на търпение, а отвреме-навреме и по нещо забавно ще чета за себе си.
Вместо да си играеш на правозащитник, иди в гетото и научи да слагат презерватив. Не е логично да произведеш 15 чавета - бъдещи попълния към криминалния контингент, без да можеш да осигуриш храна за нито едно. Също не е хуманно тези 15 чавета да живеят в курник, нали?
-- Aristotle
Човешка радост
![]()
-- Aristotle
Ами ако се окаже, че точно това правя? И ако се окаже, че не си падам по празни приказки, но, отново - това е форум? По какво точно ме преценяваш?Първоначално написано от Goebbels
Не е хуманно, да. Съзнателните действия, свързани с "хуманизъм, либерализъм, човешки права и изказвания от сорта на "всички сме равни"", означават да имаш предвид точно такива неща, а не да оставиш "щерка ти да я наебат".Първоначално написано от Goebbels
Батко ви Свастика има точно 3 регистрации на шестоъгълник.Първоначално написано от PinkFloydSound
Едната е IX, другата е SWASTIKA, третата е VipWest.
Не знам какво ви е сладкото на всеки нов профил да му слагате името "Свастика".
Предложение към модераторите:
Предлагам нов ранг! Вместо да бъде "Новак", нека да е "Свастика"...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Циганите на сапОн.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не съм точно расист...
Само циганите не мога да понасям!![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
защото само с тях имаш контакт.
то густо, то пусто
Мразя само циганите ,защото са мързеливи и живеят на гърбовете на другите.
Glory,Glory Manchester United!!!
Имам силна непоносимост към сърби, гърци, румънци, турци, всекакви мангали, индийци и араби и французи.
мда..Първоначално написано от Joc
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
М да, забравил съм евреите.
французите не харесвам по много отношения, едно от тях е замърсяването на Европа с алжирци, мароканци и вякаква паплач от черния континент.
аз мразя рОснаци!
то густо, то пусто
Мразя наглите, досадни, малоумни хора. Без значение дали са турци, цигани, българи, руснаци, гърци или каквито и да са.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз мразя всички хора еднакво.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
колко просто и ясно изразява апатичната ти същност, ти си продукт на демокрацията, бъдещ боклук, който си пуска на 15 полуголи снимки в интернет, няма да предполагам, посочвам- пиеш евтин алкохол и живееш в панелно жилище, интересите ти се ограничават около планета тиви и списание космополитан.Желаем смерт и бомби за всички боклуци!Негрите на кафево!Първоначално написано от seXgirl93
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!
Не .. въпреки че съм единствения в компанията който е с отрицателно мнение за расизма ..![]()
Боклуци има от всяка раса ..
Не мислиш ли че е по-добре, да се празня на гроба на майка ти и да вадим червата на баща ти и да ти сера на гроба, путко проста селска грязна?Обливам те и те закривам, подчовек селскиПървоначално написано от seXgirl93
![]()
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!