- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте?
Греда, нито съм грозен, нито съм спрел като тебПървоначално написано от seXgirl93
на живо ше ти серем на путката!
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!
Аз не понасям цигани и сама бих ги изтребила всичките, стига да можех.Мамуните може само да си се върнат в Африка, но и тях не ги харесвам толкова.. и абе нз не съм чак расистка неква крайна, но си имам непреодолима непоносимост към някои паразитни твари и те тва е.
.!.
пирон има ли бе, вади, ти си новия Хьос, надзирател у летен лагер за ромид-р Пиронски лекува ромите, учи ги да плуват в киселина..
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!
Донякаде да, ама не изцяло. Мразя цигани, направо ги ненавиждам. Имам от моя клас един такъв с него не е точно така. Не ми е бфф, но не го мразя, се едно е някой просто познат, нямам изградено мнение за него. Ама видя ли циганин, направо искам да го скалпирам![]()
![]()
Имам алергия към ЦИГАНИ, а от турци започва да ми се повръща.
Първоначално написано от LadyDi
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз не съм расист, но ми бих се зарадвал на разчленени ромски тела.
Моля ?!
Аз също имам предрасъдъци към определен етнос,населяващ българските земи,но въпреки това не мога и да си представя нехуманни действия за някого,който ми е напълно непознат.Расистка не съм.
ClockworkOrange = SofiaRegularCunt
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Супер ме кефят тея мнения "Аз мразя цигани, но не съм расист."![]()
![]()
![]()
Аз еба трупове, но не съм некрофил !![]()
Мразя "хора" на расов и религиозен принцип - мразя гърци, славяни горе доле, мюсюлмани дори и българи, мангали, турци, мразим целия свЕт, аз съм прост шовинист!
категорично не
Е,предрасъдъците към циганите,като цяло,не са (само) заради етническата им принадлежност.Първоначално написано от ZipFail
напълно съгласен съмПървоначално написано от deFakto
Не, аз съм си нормален човек съм си!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ME?BLACK!?Първоначално написано от Verminaard
Im a white guy from the good ol' South!![]()
Sweet home Alabama![]()
Muhammad Ali
Мразя турци, евреи, цигани и американските боклуци. Имам се за комунист. За да има отново ред в тая държава ни трябва Бай Тошо 2.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
^В тоя пост звучиш като нещастният индивид НАСКО КАУЛИЦ
Aye,be sure 'bout that!Първоначално написано от Verminaard
Confederate pride!
Muhammad Ali
THE TRUTH IS HERE![]()
![]()
Muhammad Ali