- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Знам, че не трябва, ама тоя човек просто ме побъркваааааааааааааа ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пффф искам да си легна :С А няма да стане, защото трябва да гледам малкия, докато се върнат наще :С
Ужасно ми е ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тука само мнения си прай6Първоначално написано от DevilWish
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Oх няма да пиша повече.Първоначално написано от awerw
Пука ми колко мнения ще имам.
Толкова ми е зле, че не съм се сетила за бройката на мненията![]()
Както и да е, все пак си лягам, но с малкия при мен.
Лека нощ![]()
'Баси несериозните ..
После се сърдят 'що ме викат аз да играя.
Утре ще остана само с Б, че поне да играем нещо.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
доброто настроение около празниците някъде изчезна..самотно ми e![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Колко хубав ден беше![]()
Като се прибирахме валя снежец,нямаше гаден вятър и приличах на снежинка..приятно беше.
После понаучих малко и излязох,голямо търкаляна в снега беше.
Днетят е прекрасееееееен.
Ах,обичам си живота
![]()
Как да не съм добре..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ГО!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малеее много ми е якоНе знам как ще заспя тази вечер
![]()
Лелеее имам страхотно момче до себе си ... Страхотен е във всички отношения ... Мамка му ... Късметлийка съм![]()
Както и да еОтивам да хапна,а после си лягам,защото утре цял ден практика
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
суууупер, само да навия наще да се изпарят от нас и можем да гледаме филмчета, ала бала..нещо тка..![]()
Интересно как с толкова малко успя да ми оправи настроението веднага .. ;]]Два дена и цял ден само за нас без никакви глупости и без ангажименти ..
![]()
Оф добре де .. ся защо ми е гадно? Аз го исках![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Живейте в сянката ми глупачки .. писна ми от всичко !!!![]()
рамо до рамо със себе си...
Май се разболявам .Значи г/д за сега.. Вечер изпадам в няква адска депресия
![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
oxx кога успя да се промени толковакаквоо му стана на тоя човек,съвсем откачи,искам всичко да си е както преди,както в началото ...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Спа с отворени очи направо...как можах снощи да се прибера в 4![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Добре,за първи път от доста време се събудих с онази моята потайна усмивка.Не си спомням какво сънувах,но факта,че тази усмивка се завърна наистина ме кара да се чувствам щастлива.
Днес ще труден ден.Сигурна съм във това,но въпреки всичко имам намерение да разбия трудностите.Ехх,какъв съм оптимист,направо си се кефя на себе си.Айде аз ще ходя да поуча по немски,защото лошата учителка се завърна след месец отсъствие.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зле, повдига ми се, а тръгвам на даскало :#
а по-добре съм от вчера-след като изпих шепа хапченца днес пак съм на линия..пък и ще е супер весело днес на даскало![]()
обаче тая събота като знам какъв изпит ме чака зле ми ставаужасно ще е-УЖАСНО!
сега чета по био и пия кафе та ще се чуе ккаво ще направя...
обаче е супер миличък напоследък-това ме уби дето го изтърси преди малко-ще идваш ли на училище или да-в общи линии 3ти възможев избор нямам и трябва да отидахихи вярно е едно голямо плюшено мече Жоцито
![]()
Слушам си новия албум на 30 Seconds To Mars (НАЙ-НАКРАЯ) и си се кефя на макссссссс, не отидох на даскало и всичко е ток и жица
![]()
Станах с 300 зора ама какво да се прави .. налагаше се да поуча малко.![]()
Сега се наливам с кафе поне да се имунизирам срещу изрудите,които ще видя след обяд на даскало.
Леле днеска незнам как ще издържа на даскало 7 часа и то какви .. ;х Че и той щял да ходи милия днеска .. сигурно за сефте от цяла година.
Ще влизам да се къпя ии да се оправям след малко и то ще дойде време да заминавам.;//
Още ме държи еуфорията от снощи ... Как ме иззненада само мислих си че шече ме е забравил а проведохме 40 мин. телефонен разговор .. Заспах с усмивка.. А днес отново станах с нея ... Много се изкефих на факта че днес една негова приятелка ми е писала и тя е супер готина беее
... Обичам когато денят ми започва добре
![]()
![]()