- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
еми злепросто се сблъсках с реалността и THE TRUTH IS UGLY
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Пф уморена съм както винаги.Почти не напрвих пожар в нас![]()
Къде ми е главата, къде ми е разума.
Моя приятел още нищо не ми е писал чудя се ще дойде ли, за мен е все тая честно казано, защото съм страшно уморена и ако е тук няма да ме види особено активна, но пък не съм го виждала почти 3 седмици, а това е много време :# Чакам майка ми да се прибере, ще ми се накара първо за дима в хола +))), който още не мога да прогоня)).
И това е общо взето.Тъпня.
Трябва и да уча, но дори не си правя планове за това :#
Супер се чувствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ударило ме е на тъпанарски,лентяйски,мързе ливи,лигави хипарски песни.![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Липсва ми,но няма да му го кажа никога!![]()
добро утро
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Малко ми е кофти, трябва да уча по химия, че да не ми се размине 3ката.. много е зле работата, голям мързел съм тая година, направо сама си се чудя![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От три часа слушам една и съща песен..
Добре съм уж.
Ми .. малко съм изморена, ама .. ще се оправя. Надявам се![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оо новият албум е супер як.Малко се опулих като видях песента с Kanye West, но се оказа, че е готина.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Аз съм супер, днес беше наистина забавно.Гжата по психо е луда.Взе ни в 13.20, а започваме след 10 минути, написа няколко отсъствия и ни пусна в и 35![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
По дяволите :#Опарих се ужасно на камината
пръста ми се къса от болка :# :#
![]()
изпълнен с надежда но и притеснен в същото време
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
същото..Първоначално написано от haritov
sameПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ОБЪРКАН МАМКА МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!! !!!!
няма.Първоначално написано от Biskfitka
бременна си
уморена съм и имам адската нужда от малко почивка за тая ш***** седмица,но разбира се няма такова време![]()
![]()
животът отново започва да става еднообразен а това е лошо![]()
айде да бягам да уча ОТНОВО![]()
![]()
С всичко съм готова, освен, че не съм си оправила косата.Трябва, но ме мързи отвратителноооо :С И след това трябва да се лакирам . . и няма друго.И пак деня мина![]()
почивка под душа и пак над учебниците![]()
![]()
![]()
Изморен съм![]()