- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
смазана съм
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Tired.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Всички сме уморении =))) Оправих си косата, сега вече остана маникюр и наистина съм свободна да си седя и да правя каквото искам =)
Аз не съм уморена...![]()
Супер съм![]()
Ъхъхъхъ....в странно състояние съм...![]()
Брях,брях
ММ ... добре съм ! (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
изкъпах се и се чувствам като не чак толкова голям парцал както бях преди това![]()
![]()
блокирах говсе пак той трябва по някакъв начин да разбере че не го искам в живота си и че не искам да е каквато и да било част от живота ми
аз:ти кого харесваш?
той:ами теб малко и това се казва по скайпа или пък:
той:като те видях и се влюбих :* (blush)(blush)
той(в др ситуация): a nie 6te badem li dvamata -естествено че НЕ!
разказа ми съня си![]()
най-после започнах да мислясупер съм неадекватна днеска и изобщо цяла седмица
![]()
за петък ми се възстановиха плановете и той ще е аут от игратаа така настоява да се видим,ама и на мен ми свършват начините за измъкване
това е лошо,но всичко ще се нареди,знам си аз
![]()
![]()
единственото което остана е да си донауча,ама ме хвана мързелаи все пак ще го напиша
![]()
чакам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ox не знам,претръпнала в очакване на вечерното обажданеи се чудя дали този път ще каже нещо мило или пак някоя простотия и дали въобще ще се обади??
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Е браво бе ...![]()
![]()
![]()
Баба му била колежка на баща ми в полицията![]()
Ей това не ми се беше случвало - някой от родата на гаджето да се познава с някой от моята![]()
Мамка му ... Ама няма да кажа на татко,че като го знам ще я разпита набързо![]()
Като изключим това ... Миии спи ми сеПреди малко станах,защото една приятелка ме събуди и сега ми е криво
![]()
Като за капак моя иска да излизаме с негов приятел,а аз още спя и не знам к'во да си облека ... Абеее кеф
Айде изчезвам,че трябва да се обличам
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре съм.Майка ме изнервя малко ама както и да е . Днеска беше бахти лигавнята в даскало направо толкова не съм се смяла от много време ..Оооооооо майка сериозно ме изнервяяяяяяяя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Дишам .. ;dd Смятам да легна да гледам малко телевизия,че ми е тъпня .. апък и той докато се приберееееее .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
В очакване нещо да се случи..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Вечерях и сега мисля какво да си направя на ноктитеИ после вечееее искам да си гледам филма и да спя.
Мога да си стоя на едно място и да зяпам в точка.Абсолютно нищо не ми се прави, никакъв контакт с никой не искам .. абе нищо не искам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Преди малко излезе..каза да чакам да се върне.
Ама аз не обичам да чакам![]()
Иначе съм добре,утре имам имен ден..![]()
Избрах си модел, даже едната ръка ми е готова.Проблема е, че белият ми цвят не е перфектен, но карай. Оф така ми е гадно братчето като плаче, но за съжаление не мога да направя нищо, че баща му е такъв човек . . :С
добре съмм.....![]()
:P но след малко ще ми стане зле почвам да учааа
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Eee това момченце наистина плаче за бой![]()
Пак ми плати сметката ... После ме носи до колатаСлед това се разлигавихме и ме мята пред нас
А на края се опита да ме закопчее с белезниците за него
Луд бе ...
А как ми се спи ... Малеее ...
След малко мисля да си лягам,защото очите ми се затварятУжас просто
Както и да е ... Айде махам се,защото леглото ме зове
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И се оплакваш..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
По темата: Спи ми се,МНОГО.
Кафето биваше, но като се прибрах майка ми ме изнерви ... Ох кога ще си отида в София поне там никой не ме тормози .. А тоз идиот не ми излиза от главата само си мисля кога ще минат 3-4-5-6-7 дена за да се сети да ми се обади пак ... Защо ли имам все още някаква надежда че нещата м/у нас ще се оправят ... Макар и всички + него да ми казват че е невъзможнооооо![]()
И тая нощ няя са спи,баце...
Ше зема да си науча по някое време поне нещо полезно да свърша.
Утре Заро ше ме убие като заспя по БЕЛ ама няя проблеми![]()
Брях,брях
Започва да ме нервиииии и дразни![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз бих се оплакалаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
мисля
не е мн сигурно
и ако той си мисли че ще има нещо между нас жестоко се лъже
защо се опитва по всеки възможен начин да ми припомня че ме харесваразбрах го вече,стана ми ясно,че иска да ме види,ама и аз искам много неща,ама не стават налию?
![]()
![]()
Под напрежение..И ми се спи адски МНОГООО !
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp