- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Страхотно!Видя се, че ще превъзмогна оня чувал...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Пфууу... Боли ме душата... Защо ли се записах тая инженерна специалност с толкова много изчисления... Ама стига съм съжалявала... Лигличке, стегни се! И пълен напред! ... Ама ме боли сърцето... Далече съм от моето слънце! Мъчно ми е ... само плача... искам да е до мен!!!
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Честно живота е ебати странната работа направо още се кефя как се развиха нещата снощи просто по-добре няма как да бъде![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Точно си мислех,че съм забравила Единствения и кво?! Една песен.Една шибана песен ми върна всичките спомени,които оттолкова време искам да забравя просто.Заради една песен плаках като малко дете за него.Ужас!Направо не мога да се понасям толкова слаба,дано след час или два да се събудя от този пореден кошмар и да съм си същия лъчезарен човек,който бях преди тази сутрин.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Боли ме корема, пак е валяло сняг не знам как ще се придвижа до даскало, моята фр не отговаря, не знам дали ше идва на даскало изобщо, ще съм там първа сигурно и единствената успяла да дойде :# :# Ужассссссссссс.И имам херпес![]()
![]()
вчера бирата (последната чаша) беше горчива.. днеска кафето ми е горчиво.. утре алкохола ТРЯБВА да ми е горчиввърви към горчиво хехе, ама няма да е тая седмица, уви...
'ора, как да разкарам по-тактично наще от нас за.. 1 ден примерно![]()
Не мога да си отворя очите . ;// И не ми се ходи на даскало изобщо.Снощи тоя казан пак не се прибра ама поне се сети да ме извика със себе си,което е хубавото,но нямаше как,защото днеска щях да пропусна даскало ако бях отишла.Ох липсва ми .. и ми липсва също леженето по цял ден в къщи и безцелното обикаляне по кафета и дискотеки,което си правех през ваканцията ;ss ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оплаквам се,защото знае много добре,че мразя да ми се плаща сметката,а още повече мразя да ме вдига и да ме носиПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Да му е*а майкатаПрее*а ми се телефона
Ся трябва да съм с тъпия Siemens BenQ
И как ще кажа на татко?!Пффф като го знам как ще има да мрънка
Ужас!!!
На всичкото отгоре съм нервна на мояИ днес определено може да има семейни скандали ... Като за капак и един сериозен разговор ни чака ... Мамка му,днес не ми е ден ...
![]()
Както и да е ... Лягам си,че трябва да се поуспокоя малко ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Писна ми да е минус 20 градуса и да вали сняг и да е студено и да няма слънце ...
изморена и определено не съм добре.Мисля се за много неща,абе нещо не ми харесва седмицата и настоящата също.Не се чувствам добре...
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Само т'ва ми липсваше,да ме изпитат по Химия.![]()
![]()
![]()
Боли ме коремаааааааааааа ... баща ми пак нещо се цупи.![]()
И буквално щях да се напикая от страх на тоя паметник с тея тунели тъмните и стълбите ... ужас. Добре, че беше Той да ме пази. Не че не тръгна да бяга нагоре като пълната п*тка при първия шум, амаааа....![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Плановете за утре се прецакаха..
Ама какво можех да очаквам.
I need you soo![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами.. по-добре съм от вчера..
Дано довечера като излезем да ми стане по-хубаво.![]()
И вече не искам да се повтарят същите глупости дето правим..
класното ми е другата седмица,а аз не мога да се накарам да седна да учаиначе съм малко нервна,незнайно защо
![]()
Първоначално написано от ESPRIT
Почти същите градуси, ама без сняг.
Пък и ми се спиии...![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Щастлива, че се върнах от даскало.Най-сетне станах и си направих ядене. Сега си амкам и след това ще релаксирам.Най-сетне ден, в който да не трябва да правя абсолютно нищо![]()
Излизаме на кафе след малко..и то Тя покани мен...хехе писна ми от игрички тоя път я награбвам на сепарето и дреми от хората стига толкова думи време е да оставим телата да говорят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Къв студ ви гони пък вас бе,то е жега,по тениска излизах неска междучасието
Как съм,как съм,супер съмМалей,утре по тва време
Хохо...айде утре даскало ше мине бързо ии съм чук,ляляляя....
Брях,брях
Амии ... супер съм !
Усмивкаааа .... (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Искам да е при мен, да го ева..
Толкова време ще трябва да чакам ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Боли ме главата.
Зле ми е и съм сама в нас,а имам имен ден..
Офф братчето ми е болно ПАК, тея кукумявки са го простудили :#
Иначе ми е малко гадно, гладно едно такова.Поне малко се стоплих.Боли ме главата.
Кукумявка - честит имен ден![]()
![]()