- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Нещо май се разболявам майка му да е*а мръсна...
Слушах ТАЗИ песен и се сдухахПочти всички,на които държа истински са далеч от мен ... Пак,че са двете ми най-добри приятелки иначе не знам
... Но както е тръгнало може и те да напуснат БГ в началото на 2010 год.
Ако и те се махнат направо ще се срина
Вярно е,че имам адски много приятели,но всички са на един по-заден план за мен
![]()
Оффф и valdesbg е на Р.Д. в Пловдив ... и оная мойта шматка е на кръчма в Атина ... Добре,че бяха x3eme и още един приятел да ме развеселят малко,защото иначе щях да ревна
Искам по-скоро да идва Коледа за да се видя с част от шматките ми![]()
Пффф ш*бано разстояние![]()
![]()
![]()
Като за капак си пускам само едни сдухващи песнички и направо не знам ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пак имам главоболие :# Ужас.
И утре трябва толкова много да уча не ми се мисли.
Мисля да си лягам, защото ми е уморено и скучно![]()
нещо ми има... не знам какво е.. но ми има нещо... и се чудя заслужава ли си пак да бягам към сигурното... и се ядосвам на себе си заради това...![]()
Ти къде се изгуби бе..Първоначално написано от x3eme
![]()
п.т - Добре съмм, наядох се супер много... сега слушам новинитее... и разглеждам електрическото ми въже от omw:P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре съм,като цяло.Има малки спънки тая вечер,ама всичко е наред .. все още![]()
Oще седя тук и се чудя какво да правям.
Малко ми стана весело, защото писах писмо на бест фр.-та от Б-я и й обеснявах как бяхме бом-бок с Ани в петък и като се сетя се хиля тука =)))
Трябва да й пиша между другото смс-че, че ще си каже, че съм я забравила.
Ужасно ми е .. постоянно мисля за тея глупости и направо ще се съсипя .. така де аз вече го направих.Незнам може би не трябва да вярвам в абсолютно нищо вече .. за другата седмица не ми се мисли какво ще правя .. направо очакват ме само шибани дни.;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Прекрасен ден, изтъркан деен, като на сън стойш пред мен ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пф едвам си държа красивитеочи отворени :С
Лягам си вече наистина.
Лека на всички =)
нямам време за любовни размишления напоследъкПървоначално написано от FancyGirl
пп - усмихнат съм отново
я Бобчо ..![]()
По темата: лафим си тука с една приятелка ии се размазваме от смях .. хохо![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами някак странно,хем неми пука хем пък ми е абе ддз.И като цяло се надявам за нещо,което никога няма да стане,ноооо
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защо ли имам странното усещане,че днес ще си легна по светло?!![]()
![]()
![]()
Иначе ми е долу-горе добре
Един приятел се опитва да ми оправи настроението и до някъде успява,но от друга страна ми е мъчно за две момчета,които са доооста далеч от мен![]()
Както и да еОтивам да си гледам филма,после ще си попиша с едни шматки и сутринта ще си легна (май)
![]()
Еее.. липсваше ни :PПървоначално написано от x3eme
п.т - спи ми се но няма да си легна все още, тъпо ми е... незнам защо напоследък много лесно може да ми се скапа настроението
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре съм,след малко лягам.
И утре .. яко ремонт![]()
и вечерта - нокаут![]()
защо половината от мненията са .. *depressed* .. *sad* & etc ?! радвайте се на слънцето.. луната .. или там квото свети и ви кефи ; )
по ттемата.. аааз съм се изкефила нещо и излизам след малко до денонощното магазинче за BOSS с един лудак ; ) обичам сладолед по нощите,, особено зиматааа![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
странно ми е... хем ми се спи, хем не ми се спи... намерих си занимание.. ама пък утре ше стана по никое времепоследния оцелял се предаде.. айде и аз опъвам чаршафите
ебе ми се![]()
![]()
Ако си момиче може да се измисли нещо...
![]()
![]()
Легнах в 05:30ч.,станах в 09.30ч. ... Яко,к'во![]()
След малко ще си хапна плодче за закуска и ще се опитам да поспя още малко,защото очичките още ми се затварят![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Whoaa,прекарахме суперско,само дето бяхме там за половината песни,ама нищо,беше страхотно.Не концерта,а това,че осъзнах,че имам до себе си най-прекрасния човек.Толкова е внимателен,толкова хубави неща ми говори,направо се разтапям,когато ме прегръща и ми казва колко много ме обича.Бях отвикнала от тези неща,и сега,когато отново е Този човек,пак не мога да му се нарадвам,пак разпалва всичко в мен,превръща се отново в повече от рутина.Всичко това ме радва много.
![]()
След 30мин.,отново ще ме прегърне и нямам търпение да се измъкна от вкъщи.