- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Оф,пак ми се прецака настроението...Сутринта ми беше много яко и ся следобяд нещо се сдухах.оффф,кво ми става бее...![]()
![]()
![]()
В последно време съм бахти депресията, ама хем се лигавя, хем ми е кофти отвътре.. Бахти идиота дето съм.. Добре, че след малко излизам, че да пийна една бира..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Боли ме дясната ръкаиграх канадска в даскало
![]()
ама ми е супер са не ми пука за нищо и ми дреме на к*ро
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Хаххаа майтап няма и аз в Понеделник ги изгледах всичките на един път без 6тата която бях гледал в Неделя с едни приятели. Че от там се навих да гледам и другите. Наистина готини филми са. Не знам защо бях останал с впечетлението, че е само кървища и гнусотии (с които слабите режисьори запълват т.нар. си "Хорър" филми)На другия ден повтарях само "Game Over" и "Make your choice"
А по темата - тъкмо ядох и май ще излизам оО
Имам странното усещане,че си ги гледал заради онова нещо,което беше на профила миПървоначално написано от valdesbg
![]()
Еййй май пак аз ще изляза виновна![]()
Тцтцтц![]()
Бичам те,бате!![]()
По темата:Спи ми сеНе знам дали онова момченце ще идва до нас или само се базика
Ако идва се надявам да отидем на разходка до язовира или крепостта,защото хич не ми се стои в града ... И така
![]()
Общо взето ми е много готино днес,нооо тъпата умора малко ме дразни![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
кракът още ме наболява,но вече минава лека полека.почивните дни съм само по някакви празненства-то имен ден не било,то юбилей не било...жалко,че пейнтбола ми отпаднаще видим кое как ще наместя..на 21 сме с компанията(класа) на дискотека ии ще е весело определено...преди това театър се очертава някога
усещам коледният дух
![]()
взех си някаква боя -нов цвят и ще експериментирам-да видим как ще се получи![]()
Скука, брат ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може би ще излезе лицемерно аз да ти го кажа но ти поднасям моите искрени съболезнования знам че значеше много за теб и съжалявам за загубата ти.Първоначално написано от DevilWish
По темата: Играя си точно с огъня да видим дали ще се опаря и колко It's time to play the game...
А и едно допълнение има една песен няква на арабска,турска нещо подобно балада е.Сещам че я пееше едно момиче на не повече от 17-18 и едно момченце (доста малко) детето ли как му беше псевдонима като изпълнител ако някой се сеща нека бъде така добър да сподели![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
КАкенце.... май ти си виновната, за пореден път
FromAutum... убийствата и кървищата са само опаковката на всичко. Филма има много много по дълбок замисъл от това, и е брилянтно изпълнен до момента. Ще чакам догодина за 7-ма част.
Янче, няма почивка викаш, а
Занимавам се с дивотии иначе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оправи ми се настроението...
хохоо,ше ги прая луди![]()
Брях,брях
Боли ме ужасно ръката и ми е ужасно скучно . ;х До сега се занимавах с фермата в facebook .. сега вече незнам какво ще правя . Ще се умира от скука .. искам да гледам някой хубав филм ама май няма. ;// Ии лайното УЖАСНО ама .. прекалено ужасно много ми липсва. ;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ядосвах се,провалих доста неща заради него...и за какво като не него не му пука ?
Утре съм на дискотека,и съм решила да си го върна тъпкано и ще се погрижа да разбере.
![]()
;]
Преди малко получавам смс "Как си", отговарям "Кой си?" получавам "Може да не ме познаваш, но аз съм луд по теб", бахти изрода.Ако още 1 смс получа нз.Не стига, че го пише на развален холандски ами :# Ужас.Кой ми раздава номера на хората уе![]()
Изроди.Пффф.
Иначе ми е кофти както винаги :С
Пффф мисля си, че ми се сърди иии май доста оплетох нещата... не съм сигурна....но... не ми пише... държи се по - странно. Кофти ми е и ми писна... отделно, че съм супер изморена, а имам супер мн за учене... Но пък като се сетя, че утре е петък иии малко по - добре ми става...
няма много,но и тя е достатъчна-не бива да съм алчнаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Тръгнах от нас с 24-каратова усмивка.. е вече я няма,сякаш винаги се намира по нещичко което да ми развали настроението.
Няяямааа любоооовДнеска цял ден само Слави слушам е*и му майката
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер объркана съм![]()
Memento mei, memini tui!
тъпо ми е- нещо необичайно за мен. както и да е, сега си търся как да си уплътня времето.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за сега все още не съм се карала с никой и се надявам до края на вечерта да не стане![]()
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КОЙ СИ СЕ КАРАЛА ПАТКО И С КОЙ НЯМА СЕ КАРАШ ЗЕМИ СА ЗАТРИИ
ТЪПИ СТЕ
ПЕРФЕКТНО МИ Е,ЗАПОЧАВАМ ДА УЗДРАВЕВАМ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
УУУУУУУУУ, най-накрая я нарисувах тая скапана рисунка.![]()
Иначе сАм добре, ще гледам филм или телевизия .. : P
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Лелеее той е луд![]()
Ще идва до нас само за да се видим и да полафим![]()
Ще ходим до язовира или до крепостта да се поразходим с колата и да говорим за едни неща,които се случиха по-рано днес![]()
Малеее много ми е нервно
Както и да еОтивам да се обличам,че след малко ще е пред нас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!