- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Уф.
Опитвам се малко да се разсея. .
Мисля си за събота и малко се развеселявам . .
Бахти скуката вънка беше баси мъртвилото и се прибрах. Сега естествено се чудя какво да правяЧакам някой да се обади за нещо ама май много слабежно
![]()
П.С. Валдес, да бе брат има си замисъл, аз това и казах. Но прсото преди мноого мноого години, гледах 2рата и то дори не цялата хах и не знам що бях останал с такова впечелтениеИии да живи и здрави ще чакаме 7
![]()
тъжна многоо![]()
![]()
не издържам вече незнам ккаво ще правя![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
случайно ако не знаеш или не си забелязал да те светна че темата е ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9 и аз пиша как се чувствам и щом искаш ти въри се затрии някъде на плутон че е по-далечко да не тровиш живота на хората!!!Първоначално написано от kidwestern
Стаpите чувства се връщат...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Оня лудата,пак замисля нещо за Коледа
ама добро ще е пак.Ще видим,кво ще стане ..
Добре съм вече ! Даже перфектно !![]()
Оффф така се издразних :#
лягам, щото... :#
О Б И Ч А М Г О Т О Л К О В А М Н О Г О !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'начи...
днес беше изморителен, потресаващ, пълен с интриги и клюки ден...
имах две контролни.... скапана съм..![]()
от друга страна ми е весело. всичко е наред, гледам си живота и забравям за всички смотани хора, които се опитват да ми съсипят настроението... а по принцип съм толкова весела..![]()
любовта на живота ми си отива бавно, но аз все още я стискам и не искам да я пусна.![]()
време е да се откажа... : )
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ще се разпадна ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
много искам да видя един човек и заради това сам отчаяна![]()
![]()
![]()
боли ме от пълното му безразличие..и все пак не мога да го обвинявам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Чувствам се много добрее...днес беше мн яко...в дск голяма лиготия
запознах се с двама сладури
утре след дск съм на шопинг ии после има купон в нас
![]()
общо взето само едно нещо ми лиспва...едно момче,което вече почти 2 месеца не мога да забравя еии![]()
Чувствам, че цвета на косата ми е на път трайно да се промени, въз основа на дълги проучвания в сферата на икономическия прогрес в близкия изток, което от своя страна се дължи на траен спад в петролния капацитет на страните от третия свят ... Общо взето схванахте за какво иде реч![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеее всичко се оказа вярно ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах уж излязохме за една бърза разходка,а то обиколихме поливин Сс,че и околностите![]()
А на края,както всичко си вървеше по вода и си се базикахме,както винаги и хоп ...![]()
Не,не,не ... Още съм в шок ...![]()
Хем ми беше приятно,хем странно,но поне успя да ми докаже,че дори след тази случка нещата между нас няма да се променят
Хммм е поне майка ми не усети,че съм излязла по горнище и къс ръкавЛелеее ако беше видяла,че съм без яке щеше да ме убие
![]()
Както и да еЛягам си,защото имам нужда да помисля над всичко това
![]()
Добре,че не трябва да ставам рано утреЗа мое огромно щастие съм от 11ч. на стаж и ще стана към 10ч. (ако не се наспя преди това
![]()
Айде лека нощ на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще пийна малко кока-кола и в леглото .. ааах и петък дойде![]()
Мамка му бе!!!![]()
![]()
![]()
Като съм на даскало не мога да стана в 07:00ч.,а сега,когато съм от 11:00ч. на стаж станах толкова рано![]()
![]()
Оффф като за капак имам 3 малки синини по ръцете заради снощния "тормоз"3 часа се закачахме,гъделичкахме и к'во ли не още и на няколко пъти много жестоко се ударих на скоростния лост
![]()
Хах аз като му казах,че нещо не ни е наред той не ми вярваЕ вече имам доказателство
![]()
Като за капак психопата искаше да ме учи да карам и то точно на крепостта ... Луд ... Той к'во искаше да хвръкнем от стълбите ли?!Психопат!
![]()
Както и да еОтивам да си легна за още час,че после трябва да се къпя,да се оправям и айдеее на стаж
Поне ще си видя Блондито
Мале нямам търпение просто!
Не съм я виждала от няколко дена и супер се притеснявам за нея
И като знам,че ще влиза в болница и я чакат толкова много мъки там ... Оффф както ида е
Изчезвам
![]()
След малко отивам на даскало . .
Имам изпити . . днеска 2 от общо 11. . пожелайте ми успех +))
кофти тръпка... една вечер ше сънувам и ше си запомня съня... и той ше ме върне малко назад да ми скапе настроението![]()
лелелеле!Шашардисах се тоталноОт къде се познават тея двамата
може би щото учат в 1 училище
и все пак аз дори не подозирах
странни неща стават на тоя свят ей
в събота ще го видя
![]()
![]()
![]()
Толкова ми е зле.Не мога да спра да плача...Страх ме е... ;[
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Стояхме един час на стажа и решихме да си ходим
![]()
Пак,че "колегите" са пекани и ще ни покрият ако мине проверка![]()
Хммм сега мисля да порелаксирам малко,после да си подредя стаята,че е с главата надолу![]()
Оффф малко ми е криво,защото днес няма да си лафя с онова диване,но да се надяваме,че довечера ще се сети да ми се обади![]()
Както и да е изчезвам![]()
![]()