- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Лека ви![]()
до'ре сАм
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Тоя цял ден ме нерви....
The blood that binds us ..till death unites us
Ами определено съм била много по-добре ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Болна съм..ужасно ми е!
Имам температура,гади ми се,главата ме боли,кашлям като луда и гърлото ме боли..
Ник`во спане за мене![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
тъпо ми е![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Еее излагам се
![]()
![]()
Пак станах супер раноПффф късмет ...
![]()
Оня психопат снощи не ми звънна и малко ме е яд ама ... Сега нямам търпение да дойде неделята и да си поговоримМного се надявам онези неща да не повлияят на отношенията ни,нооо ще видим
Оффф и до пещерите ми се ходи,но времето е куцо![]()
Както и да еОтивам да си направя една конска доза кафе и да погледам ТВ
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
къв беше вчера смисъла да се задържа будна след като така и така станах раноно съм се наспала и ся ми е супер
dakata123 щом казваш ти си знаеш![]()
много рано станах и ме е яд и ми е скучно
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Изнервена.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Смея си се.. ;д В тоя хороскоп за днеска ми пишe: "Благоприятен ден за любов и романтични срещи. Темперамента и емоциите може да доведат до перспективни изменения в отношенията с интимния партньор.."
Да, да, ама не.. той е на екскурзия, малко трудно ще се получи. Както и да е.. ;д
Иначе съм добре, много добре даже. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Гадна,скапана зима
![]()
Звъннах на един приятел да го питам дали не му се ходи до пещерите,а той ми вика "В това студено време там може да има лед,така че няма да рискуваме!Ако искаш може да отидем до там ама без да се качваме до тях ..." Пффф ... Ходи ми се някъде сред природата беЕдинствения вариант остана тъпата крепост,но предната вечер ходих и вече не ми се ходи там
На края ще звънна на оня лудия,ще му кажа да дойде до нас (нищо,че ся е на 30-тина км. от мен
) и да ходим до резервата Сребърна
![]()
Оффф мразя зиматаВ това гадно време единствените забавления остават кръчмите,клубовете и дискотеките,а на мен вече ми е писнало от тях
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наспах сеее![]()
nicolepcd
Нервна!![]()
Пффф от 6 съм будна, от седем до сега съм учила, от 7 вечерта отивам за косата ми, поне това е хубаво, утре ще ходим при баба това е хубаво, ще ме видят с косичката =)))
Уморено ми е и тъпо.
И днеска ще дам 190 евро и не ми се разделя с тях :С Ама пак се оредих да е по-еФтино, така че не трябва да се оплаквам.
Ся отивам да закусвам, отивам до магазина, после ще се къпя, изправям и ще стане време да ходя за косатаааа =)
Най после моята кукла се прибра от екскурзията![]()
Тая сутрин в 9 съм станал за да се видим на кафенцето толкова нямах търпение на влака я чаках даже.Обожавам изненаданото и изражение
![]()
После я помъкнах с мене на един лек shoping да ми помогне да си избера пръстен и гривна
Ае яка сутрин си беше от това имах нужда че тия дни бяха само лайнарии след лайнарии
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
оф то човек един мач не може да гледа като хоратадържи се като дете,а вече е на 14 по дяволите нали уж момичетата узряват по-бързо от момчетата
как може такова нещо на нея като и е скучно на мача да ни остави нас да гледаме
![]()
иначе съм добредойде времето да отделя и малко време за себе си
![]()
![]()
Ех, защо е толкова трудно. Днес сигурно пак няма да мога да говоря с нея .. Пак ще дойде и пак нищо. Знаех си, че така ще стане.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Бясна съм .. как може да има такива боклуци.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Още по-изнервена. Пф... най-накрая ще тегля една майна на всичко и всички. Поне следобяд сигурно ще ходя да се пробия ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чувствам се наранена, излъгана, предадена от един...от една стока за която знаех, че не си заслужава!![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не знам какво да мисля, какво да правя .. единия искам да обикна, другия ме съсипва по всякакъв начин, за да не остане нищо след него ..![]()
Не знам вече ..
![]()
![]()
п.с. поне Лилинко си я взех официално за жена вече!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
днес ще се нахраня много моШно