- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Не ми се спи, а утре трябва да ставам рано да уча.
Уф, няма го, а ми трябва ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дали? Ами ако ме прецака?Първоначално написано от valdesbg
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Оффф с бати почти не сме си писали днес
Онова диване и него го няма,защото е на гости
Като за капак един стар познат ми писа и ме накара да се върна година назад в спомените си ... и точно,когато си помислих,че тия неща може да станат и к'во?!Оня каза нещо,което ме изнерви на макс ... Не знам как се сдържах и не го напсувах ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да еНяма да се ядосвам заради мъжката простoтия
Сега се чудя дали да не му звънна на онова диване![]()
Пффф толкова свикнах с него напоследък,че като не си полафим един ден и ми става гадно
А най-гадното е,че започвам да смесвам чувствата си май
![]()
![]()
Не съм сигурна дали приятелската ми обич не е започнала да прераства в харесване (и може би нещо повече) или просто се влияя от случката онази вечер
![]()
![]()
![]()
Е да се надяваме,че утре ще мине да ме види и после ще се поразходим и ще поговорим за това,защото не искам да губя отново (за кой ли път вече ...) човек,на когото държа само заради чувствата,които се появяват между нас![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чудя се дали не е време да се постегна малко .. Като се погледна в огледалото направо не мога да повярвам на какво съм заприличала от самосъжеляване и страдане заради някакъв глупак,който докато аз мисля за него и си стоя в къщи не се прибира по 3 дена. Струва ми се,че вече наистина прекалих с депресиите и самозабравянето заради Него ..И май май ще обърнем другата страница отново и ще му разкажа играта в собствената му игра,защото като се замисля той сам се наигра като ми показа всичките си слаби места,а аз тъпата не ги използвах срещу него ..
Ейй тва любовта прави нещо страшно с хората .. Идва ми да се самоубия .. заради себе си .. и на всичкото отгоре продължавам да го искам БОКЛУКА !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
коледнооООооОО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
бе хора.. ква коледа, кви чудеса, има още 2 седмици... на мене все пак ми е супер.. изглежда скоро ше съм сериозно зает...![]()
С какво ще си зает?Аааа,ааа?Първоначално написано от Tempest
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Писах си с X => здух ;/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Хахаха Ицето изби рибата като започна да говори на английскиПървоначално написано от Lincheto
по темата:
Уморен...правене на проекти в последните 2 дена от срока...
![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
еми добре съм .. като се изключи факта че съм много ранобудна![]()
Еее това не е честноТрети ден ставам преди 08:00ч.
![]()
След малко мисля да си направя едно кафе и да си легна отново (и дано след кафето да заспя!)
Оффф нямам търпение оня психопат да се прибере и да си попишемЦееели 2 дена нито сме се чували,нито сме си писали (освен вчера за 1 час) и направо лудвам
![]()
![]()
![]()
Ми .. добре. Осъзнах някои неща .. и което е най-странно .. осъзнах, че не ми пука особенно ;]]]
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мега мега мега мега щастлива =)
Самовлюбих се :Р
Ох майка му стара тая сутрин пак станах в 5.Писна ми от това шибано пълнолуние.Спала съм само 4 часа, а след малко отивам на гости :С![]()
Бати е онлайн![]()
Оня лудия и той![]()
Е как да съм![]()
![]()
![]()
![]()
Яко ми е!
Като за капак довечера сигурно пак ще ходим на разходка и ще си поговорим за някои неща
А как не искам да идва понеделника ... Първи час с оная лудатаВтори и трети класно
Абеее ужас просто
Както и да еСега мисля да се насладя на хубавата компания и да си доизпия кафето
![]()
оФфф бееее, всички спят.Егати скуката.Да стават вече и да се оправяме и да тръгваме.
Ще направя един диск за изпът, че . .)
Ебал съм му майката отварям прозореца и скачам ебааахти как ми се спи не е истина просто![]()
![]()
Хем ми е последния почивен ден хем снощи се съгласих 10.30 да изляза на кафе хем снощи си легнах 4.30 пък кога засъпах ебеш ли маа му
Добрата новина е че торбичките и червените очи винаги са ми отивали
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
май се разболявам което не е хубаво поне не тази седмица![]()
![]()
скучно ми е,налага ми се да уча и да пиша и само чакам да доди времето да изчезвам![]()
Добре съм.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Тъкмо се оправих и ще тръгвамеееимам ужасен главобол
![]()
как ме мързи да гледам не е истинамисля да си сменя обеците
и се чудя дали да си направя традиция всяка зима преди да ида при сестра ми в Лондон да си дупча по една дупка
миналата година го направих...въпросът е сега дали да го правя...трета дупка на едното ухо или втора на другото
![]()
чудя се какво следва след всичко това ??![]()