- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Щастлива , спокойна , обнадеждена (:
Надявам се надеждите да не се окажат напразни![]()
твърдо съм решена скоро да го фана тоя оръфляк и да му призная че го харесвам!дано решителността ми привлече боговете на моя страна
купидоне моля те оцели гооооо
![]()
Първоначално написано от kindergarden
![]()
ти си твърдо решена и неплокатима
няма начин да не успееш
![]()
ми.... ОК![]()
![]()
Искам сокче ;/ ОФ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И ся за к'во трябва да ходя на практика ? *бъърб* Тъкмо приключих с обяда, мамка му никъде не ми се ходи... Оф ай чао ви. Отивам на практика![]()
Толкова отдавна не бях влизала,че реших да скивам какво става тук.Иначе, само хубави неща около мен...Една нова любов!
![]()
![]()
![]()
Т'ва ми стига,за да съм щастлива и да посрещам всеки ден с усмивка.
![]()
![]()
Най-якото е,че няма да съм сама на Нова Година и Коледа,както преди.
![]()
![]()
Днеска съм работил точно 3 часа![]()
Шефката ми ме избута буквално да си ходя като разбра че съм 39 градуса температура
Пък аз ся тъкмо се оправям да се пошматкам из кафетата да видим до къде ще ми стигнат силите и на кой бар точно ще хвърля топа
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
аз го питам ко пр,той ми вика ддз?!![]()
до ся праих пищови
щот не ми се учи,спи ми сее,и тъпото контролно е чак 6-тия час
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мина ми изпита. .
Утре са най-трудните 2 изпита не знам как ще науча :#
Прибрах се,наядох се .. спи ми се ужасно ама имам адски много да уча по литература и сега ще уча 40 мин докато стане време да отида на урок по математика ии .. после като се върна ми се иска да си легна ама като знам,че утре може да ме изпита тоя дебил и да имам пак двойка направо .. ;х;х .. Май май няма да се спи.Иначе ми е супер изморено .. настроението ми е супер скапано as usually ..Ще ме накажат за отсъствия другата седмица,точно преди празниците на майка ще й дойде доста добре . ;//ОФФФФФФФФф всичко е Ш - И - Б-А-Н-О !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иии тея празници ме депресират още повече .. не искам да ги изкарам пак като миналата година ама май на там отиват нещата .. ;[[[[ Искам си Го .. лайното малко.;[[[ [[h]] . . . pff ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
"Don't tell me it's not worth trying for..
You can't tell me it's not worth dying foor..
Everything I do,I do it for you.." ♫ ♫
Толкова е яко да си слушаш Bryan Adams и да си огъваш напред-назад лъжичката от топлия шоколад...
![]()
Денят е хубав.Приближавам се бавно и (може би) мъчително към Петък,когато ще Го видя,отново.Много ми липсва.Точно сега..![]()
В 17.00 ще идва една приятелка да гледаме Троя,че не ни се четат митовете от литературата.Та първа песен,та втора,та 15.Тъпня.Сега ще уча за контролно по Физика,а имам и 50 задачи по математика за утре.Арргх..![]()
И все пак,днес ме навяват само хубави мисли.Явно отново ще имам още едно завършено стихотворение към края на деня.Удря ме на лирика и то доста.Ахх..
![]()
![]()
![]()
![]()
И азПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
супер се ядосвам на себе сикак може да съм такъв карък
една шибана топка не мога да одаря а имаме мач в скоро време
![]()
![]()
Какенце,честитоПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Сега трябва да почерпиш![]()
По темата:Диването му с диване ... Ще го бия![]()
Видяхме се и му викам "Ей луд айде изчакай да свърши седмия час и да ме метнеш до нас" (нищо,че живея на 10 мин. път от даскало),а той "Шемет сори,но ей тия бебчета (т.е. някви ДВД-та) чакат да бъдат изгледани"
Щях да го убия просто
![]()
Ще ми изневерява с някви ДВД-та,а?!
![]()
![]()
Като цяло съм суперЕ за малко с една съученичка да паднем по стълбите докато си носехме макета амааа к'во да се прави
Пак,че едни приятели се смилиха над нас и го носиха от третия до първия етаж
![]()
След малко мисля да полегна,а довечера или с оня нормалния или с мойте шматки ...А в най-добрия случай - вкъщи в леглото
![]()
![]()
Айде лека на всички![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пфф,днес пак се изложих по френски.Егати мързела съм,а можех да си изкарам 6тицата с малко учене...Все едно...нещо умирам от скука,мисля да си пусна "Грозната Бети" и после май ще трябва да уча...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Еми, добре... до края на седмицата, а и още 2- 3 седмици няма да има даскало за мене, СУПЕР
Кофти ми е за т'ва малкото, много се...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Изморена,днеска само контроли изпитванки.....Прибрах се в 4, а съм първа смяна и сега пак излизам....а толкова ми се спи....Спах само 4 часа снощи.
А сега ми мързи да се оправя малко и да ходя,че ще закъснея...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не мн добре![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Супееер съм .... с(:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
оф нз имам нужда от поне два цели шоколада за да изтържа до довечера![]()
![]()
супер ми някво сдухано нескаискам да доди утре и дано да е по-хубаво от днес
![]()
![]()
да бях останала до края на 7мия час![]()
оф ша са и...
![]()
Факани идиоти... Ще видят те.. Всичко живо изхарабява на мой гръб, ебати готованцитеНай им е лесно така... Отивам да играя CS и излизам после !
ммм... добре
лайненце е, обаче...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Разбира се нещата като тръгнат надолу..просто не спират.Не стига че съм болен с висока температура и ми е бая зле ами и на всичко отгоре бившата ми не ми излиза от главата.В неделя вечерта към 1 ми се обади и мамка му липсва ми това момиче.Много се кефя на сегашната си приятелка но просто бившата ми...тя беше нещо различно мамка му толкова да съм объркан.Постоянно слушам песента която просто ми прати по скайп ей така една сутрин станах и ми беше написала линка някъде 3-4 месеца след като се разделихме... http://vbox7.com/play:c9644f97![]()
![]()
Бахти с толкова момичета бях това лято с някой за по една вечер с други се лъжех че ги обичам или поне харесвам...но вкрайна сметка зарязвах всички и се връщах при нея и нашите рядки откраднати моменти които имахме...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()