.
Затворена тема
Страница 31 от 104 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2598
    Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Объркана...вкарах се в егати филма ии аман от всички проблеми
    +1

Голям фен Аватара на nadincety
    Щастлива , спокойна , обнадеждена (:
    Надявам се надеждите да не се окажат напразни

Супер фен Аватара на kindergarden
    твърдо съм решена скоро да го фана тоя оръфляк и да му призная че го харесвам! дано решителността ми привлече боговете на моя страна купидоне моля те оцели гооооо

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    твърдо съм решена скоро да го фана тоя оръфляк и да му призная че го харесвам! дано решителността ми привлече боговете на моя страна купидоне моля те оцели гооооо
    ти си твърдо решена и неплокатима няма начин да не успееш

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    ми.... ОК

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искам сокче ;/ ОФ !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    И ся за к'во трябва да ходя на практика ? *бъърб* Тъкмо приключих с обяда, мамка му никъде не ми се ходи... Оф ай чао ви. Отивам на практика

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Толкова отдавна не бях влизала,че реших да скивам какво става тук. Иначе, само хубави неща около мен...Една нова любов! Т'ва ми стига,за да съм щастлива и да посрещам всеки ден с усмивка. Най-якото е,че няма да съм сама на Нова Година и Коледа,както преди.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Днеска съм работил точно 3 часа Шефката ми ме избута буквално да си ходя като разбра че съм 39 градуса температура Пък аз ся тъкмо се оправям да се пошматкам из кафетата да видим до къде ще ми стигнат силите и на кой бар точно ще хвърля топа
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз го питам ко пр,той ми вика ддз?! до ся праих пищови щот не ми се учи,спи ми сее,и тъпото контролно е чак 6-тия час
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мина ми изпита. .
    Утре са най-трудните 2 изпита не знам как ще науча :#

Прибрах се,наядох се .. спи ми се ужасно ама имам адски много да уча по литература и сега ще уча 40 мин докато стане време да отида на урок по математика ии .. после като се върна ми се иска да си легна ама като знам,че утре може да ме изпита тоя дебил и да имам пак двойка направо .. ;х;х .. Май май няма да се спи. Иначе ми е супер изморено .. настроението ми е супер скапано as usually ..Ще ме накажат за отсъствия другата седмица,точно преди празниците на майка ще й дойде доста добре . ;//ОФФФФФФФФф всичко е Ш - И - Б-А-Н-О !!!! Иии тея празници ме депресират още повече .. не искам да ги изкарам пак като миналата година ама май на там отиват нещата .. ;[[[[ Искам си Го .. лайното малко.;[[[ [[h]] . . . pff ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    "Don't tell me it's not worth trying for..
    You can't tell me it's not worth dying foor..
    Everything I do,I do it for you.." ♫ ♫
    Толкова е яко да си слушаш Bryan Adams и да си огъваш напред-назад лъжичката от топлия шоколад...
    Денят е хубав.Приближавам се бавно и (може би) мъчително към Петък,когато ще Го видя,отново.Много ми липсва.Точно сега..

В 17.00 ще идва една приятелка да гледаме Троя,че не ни се четат митовете от литературата.Та първа песен,та втора,та 15.Тъпня.Сега ще уча за контролно по Физика,а имам и 50 задачи по математика за утре.Арргх..

И все пак,днес ме навяват само хубави мисли.Явно отново ще имам още едно завършено стихотворение към края на деня.Удря ме на лирика и то доста.Ахх..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Имам нужда да изпитам "Чувството" ;/
    И аз

супер се ядосвам на себе си как може да съм такъв карък една шибана топка не мога да одаря а имаме мач в скоро време

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Толкова отдавна не бях влизала,че реших да скивам какво става тук. Иначе, само хубави неща около мен...Една нова любов! Т'ва ми стига,за да съм щастлива и да посрещам всеки ден с усмивка. Най-якото е,че няма да съм сама на Нова Година и Коледа,както преди.
    Какенце,честито
    Сега трябва да почерпиш

По темата:Диването му с диване ... Ще го бия
    Видяхме се и му викам "Ей луд айде изчакай да свърши седмия час и да ме метнеш до нас" (нищо,че живея на 10 мин. път от даскало ),а той "Шемет сори,но ей тия бебчета (т.е. някви ДВД-та) чакат да бъдат изгледани" Щях да го убия просто Ще ми изневерява с някви ДВД-та,а?!
    Като цяло съм супер Е за малко с една съученичка да паднем по стълбите докато си носехме макета амааа к'во да се прави Пак,че едни приятели се смилиха над нас и го носиха от третия до първия етаж
    След малко мисля да полегна,а довечера или с оня нормалния или с мойте шматки ... А в най-добрия случай - вкъщи в леглото
    Айде лека на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Пфф,днес пак се изложих по френски.Егати мързела съм,а можех да си изкарам 6тицата с малко учене...Все едно...нещо умирам от скука,мисля да си пусна "Грозната Бети" и после май ще трябва да уча...
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Еми, добре... до края на седмицата, а и още 2- 3 седмици няма да има даскало за мене, СУПЕР

Кофти ми е за т'ва малкото, много се...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморена,днеска само контроли изпитванки.....Прибрах се в 4, а съм първа смяна и сега пак излизам....а толкова ми се спи....Спах само 4 часа снощи.
    А сега ми мързи да се оправя малко и да ходя,че ще закъснея...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    не мн добре
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Супееер съм .... с(:
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен
    оф нз имам нужда от поне два цели шоколада за да изтържа до довечера
    супер ми някво сдухано неска искам да доди утре и дано да е по-хубаво от днес

да бях останала до края на 7мия час оф ша са и...

Супер фен
    Факани идиоти... Ще видят те.. Всичко живо изхарабява на мой гръб, ебати готованците Най им е лесно така... Отивам да играя CS и излизам после !

ммм... добре
    лайненце е, обаче...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Разбира се нещата като тръгнат надолу..просто не спират.Не стига че съм болен с висока температура и ми е бая зле ами и на всичко отгоре бившата ми не ми излиза от главата.В неделя вечерта към 1 ми се обади и мамка му липсва ми това момиче.Много се кефя на сегашната си приятелка но просто бившата ми...тя беше нещо различно мамка му толкова да съм объркан.Постоянно слушам песента която просто ми прати по скайп ей така една сутрин станах и ми беше написала линка някъде 3-4 месеца след като се разделихме... http://vbox7.com/play:c9644f97
    Бахти с толкова момичета бях това лято с някой за по една вечер с други се лъжех че ги обичам или поне харесвам...но вкрайна сметка зарязвах всички и се връщах при нея и нашите рядки откраднати моменти които имахме...
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си