- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
аа тъпня.. чак на лято шибания тест.. майка му тъпа жаба... а уж било модулно обучение, уж ни бил казал.. на кого си казал е.. п**ка майна![]()
Хах,много обичам, когато не могат да приемат мнението ми и ми казват,че ме мразят и съм идиотка .. .Понякога съжалявам,че казвам всичко в очите на хората...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ххахаха вместо да уча за изпитите отидох на шопинг, купих си чанта и рокляясупер хепи съмммм =) Не можах да обиколя всичко, защото много заваля :# майка му стара нямаше моя номер на яките ботушки, които видях :#
![]()
Иииииии обичам милоотоооооооооооооо![]()
![]()
ОМФГ!!!!!!!!!!!!!! МУСТИ Е ГЕЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още не сме учили..![]()
ще се разплача![]()
![]()
![]()
искам да споделя на някого как се чувствам,ама няма на кой![]()
![]()
не искам да развалям щастието на другите![]()
![]()
нейното изречение направо ме накара да се разплача(но не заплаках)и не искам никой да ме вижда![]()
![]()
довечера сама ще си поплача
![]()
![]()
нямам сили за нищо![]()
тъжно ми е
и се чувствам като петгодишно,непослушно,нера збиращо детенце на което всички му се карат и му обясняват като на малоумно
![]()
![]()
![]()
мразя това чувство
![]()
![]()
![]()
![]()
чувствам се ужасно..
ужасно нещастна ..
безпомощна ..
предадена ..
и обидена ..
![]()
![]()
![]()
Като гледам от какво стадо съм заобиколена, чувствам, че се развивам нормално. Това е достатъчен повод за радост.![]()
ПфФфФФ ядосвам се, защото баща ми е някакъв хипер малоумник, добре, че не ми е истински баща :# мале мале :# не може да се оправи с детето си.Егати човека. :# Отивам да оправям малкия, защото не мога да слушам как плаче :#
Mdammm ,добре че бях аз да заспи детето.
И аз си лягам сега, утре изпитите ще са повече от отвратително, обаче . . няма начин :#
Лека на всичкиии
в очакване.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Не вярвах, че толкова ще ми липсва и ще мисля за него всяка минута ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Трябва да уча,а ме мързиииииииииииии ;// пфф аз се сетих кога .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Криво ми е![]()
Цяла вечер карахме на СМС-и,защото нямах батерия,а той не можеше да дойде при нас
Гадно ми е!Разминахме се ... Ако се бях прибрала половин час по-рано всичко щеше да е различно,сега щях да лафя с него и щеше да ми е яко
Нооо нищоПоне усетих,колко много му липсвам
Миличкия ... Имах чувството,че ще се побърка без мен
![]()
Както и да е ... Лягам си,че утре ме чака един тежък ден![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и аз трябваше да уча за днеска.. ама ся чак на лято ше го вземам скапания тест.. по икономика, дето некадърника ни дава заглавие, първа, втора и трета точка и който може, да си учи.. учебника, който ни предложи, е спрян от производство.. преди 4 години.. от интернет намирам дебилни теми в дебилни форуми.. и тия теми са пълни с още по-дебилни отговори.. а днес теста беше ебати тъпия... "какво представлява търсенето?"![]()
Самотните мацки от Бургас могат да драснат по някой друг ЛССи прайм АРНОТО
![]()
Изненадващо Високоинтелектуално
Да му е*а майката!!!
От 03:00ч. така ме боли гърлото ... Почти не съм спала![]()
![]()
![]()
Оффф и онова диване ми липсва
Дано довечера да успеем да се видимТака искам да си го
и
![]()
Хах баси,колко бързо се привързах към него![]()
Е не,че преди не бях привързана,но сега е по един по-специален начин![]()
Както и да еЩе се опитам да поспя още 3 часа и после айдеее на даскало ...
Поне цял ден имам практика
После ще ходя при мама и айдеее по магазините
А довечера (евентуално) ще съм с диването
![]()
![]()
Болен адски болен напрао чувам как смърта чука на вратата но съм надул музиката и се правя че ме няма![]()
![]()
![]()
404 Soldierz ft. Lil Jon,Ga Black & Rasheeda- Start Some Shit.mp3![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
до ся търсех разни теми по Литература,ама само една не мога да намеря,чичко Google ме прецаква![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
уча по био-добре де,до преди малко учех...сега се чух със сестра ми,която милата е фръкнала някъде и съвсем си е загубила акъла по г-на въпросния....чакам 21,понеже колегата предрече като пръв ясновидец,че ще срещна някой там и такам...
пия кафе и се доразсъбуждам,че днес ще е определено труден ден- това класно ми лази по нервичките...
Оффф трябва да тръгвам за даскало,а как не ми се ходи ...
Супер ми се спи,а и това гърло ще ме довърши
Единственото нещо,което ме успокоява в момента е,че довечера с мама ще се развихрим по магазините![]()
Както и да еТръгвам за даскало,че и без това вече закъснявам с 30мин.
![]()
![]()
тъкмо ставам, пия си кафето.. пфф много смотан ден е тва срядата
След малко тръгвам за училище.
Не одидох за нулев,поне за редовните да ида
Днес ми е мързеливо![]()