- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Не помага бе брат.. от 2 вечери се напъвам така и снощи щях се напикая, но не и да заспя
едит - май така ще е най-добре.. рофл
можем да я резнемПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
гледай друго да не направиш, че майка ти ще се хване за главата
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Чак до там да се надяваме, че няма да се стига хахах.. Офф а кво бих дал за една цигара в момента ;/
пишката ми алармира
кардиологичното ако ме заболя.;/
![]()
![]()
![]()
искам да ме види лекар пък
ох, боли
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
да , слушам те
![]()
Предлагам харитов да отвори Джакито и да почерпи а ?![]()
![]()
Момиче съм, защо?Първоначално написано от lubomirky
Ако е за пишката, "ПИШКА" е болест. )
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от Nellynka
Ммммм в момента много бих дал![]()
Иначе и другото ти предложение никак не е лошо![]()
Не я ли знаеш?Първоначално написано от lubomirky
смисъл.. не си ли чувал за тази болест?
;/
Няк'ви несвързани работи...и тя не знае к'ви ги плямпа като гледам хаха
аЗ знам какво говоря, ако говориш за менПървоначално написано от FromAutumToAshes
смсъл... вие просто не сте запознати, е така
Ми да ти кажа болест наречена ПИШКА... хмм май не съм запознат![]()
ХАхахха то може и да знаеш кво говориш, ама някво кодирано, че никои да не разбереЖивей .. хаха не ми пука особено да ти кажа xD
lubomirko комши кога ще сръбнем едно кфенце е![]()
[2:47:26 AM] Snickers says: понички
[2:47:28 AM] Snickers says: и
[2:47:30 AM] Snickers says: шизофрения
[2:47:32 AM] Snickers says: кардиологично
[2:47:34 AM] Snickers says: ако
е когато кажеш ;> аз съм млад, време имам :д
PsychologicalDisorder, идол си ми. в 3 часа да го видиш това, просто няма да коментирам :д
Трябва се измисли нещо хъммм.. интересно ми е да се запознавам с индивиди съфорумци
едит - той май от скайп го пейстна това xD xD
Не! Той си направи хронология... смисъл лъже ви.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Смисъл да.. ясно
Ще ми се доспи от вас ! Приемайте го като комплимент
едит - ааа ако са такива като сникърса не мерсидето нищо не им разбирам, ще се чувствам още по-тъп от колкото съм дефакто
![]()