- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
абе със съфорумци да, ама съфорумки.. гледай ги к'ви са странни :д
не лъжа!![]()
айде, лека... homeboys
Snickers- че, :Д обичам {}
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
добре, не лъжеш, ама не трябваше![]()
смисАл... дани, е така, тая болест е много лично измислена, е така
смисъл... лека, да ме сънуваш, е така {}
непременно.
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Само не искам да ми се смееш, да не те събудя с един смс в четири часа)![]()
ТУка няк'ви заигравки ми се струва :Р хихи сладури![]()
Момчета (а 'що в момента няма друго момиче освен мен?), и аз таковам. Лека ви нощ.)
щото си единствената, дето трябва да каже лека нощ на приятелчето си.. оставаме само ергени.
Лека ви.. Мамка му пак останах сам и безсънието ми
едит - ааааа не съм сам
едит 2 - дайте си напрайм един конферент у скупето и да се кефим на живота![]()
че е много скучно
![]()
Всички ш го видят ама к'во та ибедадох го ^^ Нелинка идвай при нас, си прайм арното
![]()
![]()
да и тва е вариант![]()
е,хайде де-време ти е да отидеш на 4ти км и да си земеш новата невеста-очаква те 100 на 100Първоначално написано от valdesbg
![]()
ох,мъча тука едни уроци ,пия кофи с кафе и в общи линии още се буддя...днес ще е много натоварен ден май-така усещам![]()
Защо станах толкова рано, по дяволите? о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Oх притеснена ,отивам на даскало, а не съм научила за изпитите :#
^ Ааа тия глупости и аз ги мразя![]()
По темата:Зле ми еСлед малко се обличам и айде пак на лекар,после при майка,а след това (вероятно) пак на лекар
![]()
С моя сигурно няма да се видим днес,защото трябва да ходи с баща си в Сребърна![]()
Както и да еАйде бягам да се оправям,че таксито ми ще дойде след 20 мин.
![]()
П.П.Бате,надявам се,че като се прибера ще се засечем![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ЗаиграФка има тука, усещам го :РПървоначално написано от lipsvashh_mi
Иначе ми се спи та 2 не виждам.. Кой ме кара да седя до 3 снощи?
Каке, и аз така се надявам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
От няколко дни изпитвам известна носталгия по миналото. Един приятел замина да живее в друга страна и аз си припомних всички хубави спомени с него и ми стана зле.
Но пък от друга страна не бях забелязала колко яки зайци имаме в даскалото.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
време ми е да внеса коледна нотка в профила си
но не мога да намеря подходящи картинки![]()
"Свърши пиячката отваряй антифриза ебал съм и майката на финансовата криза"![]()
![]()
тоя Sane понякога ме убива бахти манияка.
Иначе аз съм даже май малко по болен ахах ами то ебахти лечението само из студовете се шматкам от бар на бар ноооо i just don't give a fuck![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()