- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
С тайфата на тази пейка, заедно пътуваме вече за Jamaica![]()
aa DenYo![]()
долу-горе добре... може и по-добре естествено.. ама някои хора помагат с всички сили да не става така![]()
Хахах просто като му видях скайпа ии ми идваше да избухна ама нищо ново под слънцето .. бих му казала МАЙНАТА ТИ .[finger][sun]Прибрах си се,наядох се и сега чакам да ми се изтегли втората част на Twilight и да я гледам въпреки,че е с леко лошо качество ама ми е много интересно апък и плюс това нямам какво да правя. Затъпях ужастно последния час и сега ми е някакво супер сдухано такова .. ддз ;// апфф .. ужас.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
супер съм си нз защо напоследък съм така![]()
неска се учудих на себе си
аз съм била егати добричкото същество
![]()
![]()
нз
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ахх,колко съм щастлива.Колко ги обичам не е истина.Имам ебати късмета с такива велики приятели.![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ше умра..аз...просто... не мога да го опиша![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Научих си, доволна съм, обаче проблема е, че малкото е къса да реве, а баща му си седи най-спокойно.Вместо да отиде да го окъпе, то детето ще си заспи после най-лесно :# Ужас за трепане е :#
СдуханаДнешният ден беше ужасен! Мина супер бавно и гадно
Аз самата съм стршно тъжна ии депресирана... 1 година и 3 месеца се мъчих да забравя бившия...страшно трудно ми беше и накрая точно когато се бях отчаяла от всичко срещнах НЕГО - мил, добър, чаровен... знаеше какво да ми каже, за да ме накара да се усмихна... Всичко беше страхотно до момента, в който не се скарахме... всичко се развали
Сега нещата са коренно различни и според него общо бедъще заедно нямаме... а аз толкова много го харесвам
![]()
![]()
Тамън реших, че след предишното разочарование и след дългото чакане най-накрая съм срещнала подходящ човек, а то какво се оказа... и той не иска да е с мен
Сигурно звуча много отчаяна и депресирана, но наистина ми е много гадно в момента...
Исках да съм с него, по дяволите...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Лелеее така ми се спи, че не е истина.Казах каквото трябваше на Ерик и най-сетне реши да ме послуша и отиде да къпи малкото.Сега не се чува глас.Защо бе майка му стара толкова по-голям е от мен, защо не се сеща.Сякаш аз съм го правила това дете![]()
Иначе ще видя профила на няколко момичета сега и си лягам после.
Леле в петък е най-големият празник на сезонаи аз ще трябва да отида на у-ще.Всички ще са вкъщи, ще празнуват, ще се молят, а аз ще седя в класната стая :С Дано поне с агне се уредим :С
Бивам уж![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Махни го тва,че си боклук,Шуши!Първоначално написано от FromAutumToAshes
(finger) again.
[size=7][b][u]fosse cos
нямам книгааааа, нямам филм, скайпа ми се бъгна ..
поредната скучна вечер :X
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мдаам, добре съм, горе-долуу ....
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Скучно ми е.
Изправих си косата,нещо което отдавна не бях правила.Сега чакам майика ми да си легне, че да си взема цигари и след това да уча..а така ми се спи,ноо и то уча някакви глупости,където съм сиг,че ги уча напразно.Но все пак.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ауу днеска как се сдърпахме с това лайно нещастно .. гррррр![]()
Е, оправихме се после де ... ама все пак ОТНОВО ми вдигна нервите .. Не знам какво му става, ама с тази шибана ревност ще ме побърка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Поредния скучно прекаран ден .. иска ми се някой да ме измъкне от това повтарящо се ежедневие ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Някои хора много ме дразнят![]()
Иначе съм добреКнижката ми е много интересна, но ми остават само 30 страници
![]()
Трагедията е пълна...
Доста си поревах .. и заради филма и като се сетих за него. ;// След малко смятам да си легна да погледам телевизия и да заспивам .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами днеска беше хубав ден :P сега малко ми се спи ще изгледам Монк с мама и си лягам, че днес не успях да се наспя като хората, а и утре няма да мога да стана. Лека вечер![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
усещам конспирация срещу мене (отново)
GTA Stunting
абе прияде ми се нещо.. ся хапвами след тва ше лягам, че утре не съм от късно