- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Леле,егати сънливката съм станала![]()
Ем.. добре съм сиСъбота..вкъщи..на компа,в скайпа и т.н... Не се чувствам самотна , макар че няма никого до мен в момента :P
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
ОФФФФФФ ... сега се сетих, че и аз съм на антибиотици .. Оф .. ае БХ ще пия !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Безразлично.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
добро утро на всичкися си пия кафенцето, радвам се на малкото сняг, че отдавна не е имало по това време хубав сняг... и дано се задържи до коледа и нг, че не знам
![]()
OхХХХхХ скучно ми е ,тая вещица дойде.Важното е, че ми хареса косатааааааа![]()
Даже каза, че ревнува
хахаха
![]()
Оф май ще е най-добре да почна да уча ли и аз не знам какво да правя .Скука братчееееееееее :#![]()
Чудеснооо ....![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Половината ден си мина в простоеене :СУтре как ще уча не знам хич нямам желание :# Но е последният изпит все пак :# Трябва да се стегна :#
А как ми липсва мъжа ми, дано в понеделник дойде![]()
Оф тая едната нещо взе да се прави за довечера .. изморена билааа .. пфффф....![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
На тая снимка си НЕВЕРОЯТНАПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Налии ?! Имам изключително интелектуален вид![]()
Hilary_![]()
като никогаПървоначално написано от Priceless
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Фък ю Гоги![]()
Hilary_![]()
Първоначално написано от Priceless
не те обичам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Изглеждаш палаваПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Супер ми е :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Уморено, но щастливо. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Боже Господииииии скучно ми е :#![]()
ИскАмммМ Да яМмм![]()
![]()
![]()
![]()
Браво,бе ..
Вече май всичко е ясно и нищо не е същото ..
Толкова малко ли значех за нея, че ме заеба толкова лесно,
че когато й казах тя дори не ми отговори ..
Писна ми от 'добри' приятели ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам, че ще се разпадна на парчета.
Толкова много крих мъката си по него, толкова упорито се опитвах да се отърва от тези мисли и чувства...
Колко е трудно да се опитваш да залъжеш себе си, че не изпитваш нищо вече, че не ти пука, че не мислиш за него....
А аз исках да бъде с него, разбирах го, уважавах го, изслушвах го, опитвах се да му покажа, че го обичам и в същото време, че не искам да бъда като примка...
Исках да не му ставам бреме, изобщо не бях властна, нито обсебена... Не го притисках... По-добре никоя няма да се държи с него... И аз никога няма да се държа по-добре с някой...
Изостави ме. Явно никога не ме е искал сериозно... Явно аз пак съм заблудена и пр**бана!
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Хах,и ти като мен само за ядене мислиш.Аз точно това отивам да правяПървоначално написано от DevilWish
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Aбе по принцип не, ама съм на 1на печена филийка за целия ден :#Първоначално написано от AraBella