- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Някаква диета ли спазваш или просто си нямала време да ядеш?
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
не спах, ама дре'е ми
сигурно ще гледам филм, йеа
чакам мама, че ми се говори с нея
и е така
много му се радвам, е така
Еее голямо гледане на филми,голямо нещо![]()
Ще има семейни скандали довечера![]()
Като за капак тряя да си изправям косата,а така ме мързи![]()
И с тъпия DELL се ядосвам ... и що?!Заради един приятел,който не ми донесе диска![]()
Както и да еБягам да се оправям и да си гледам "Отечествен фронт" (2в1)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Против диетите съм твърдо!Първоначално написано от AraBella
![]()
Обаче сутринта не бях гладна, наобед никога не ям, а сега не мога да вечерям, защото имам гости, които от половин час 'всеки момент' си тръгватДнес съм решила малко да се наям като хората и ще ям пържени картофи, но ще ходим да ги поръчваме и трябва първо тези да си тръгнат
![]()
и такам...
Хубав ден е днеска .. Да не повярва човек ..![]()
Купих си две нови блузки ..Доволна съм ;р
Доста ми е скучно и май ще гледам Отх![]()
Не знам вече какво да правя. На тези хора нещо им става.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Хах,това с гостите и аз съм го преживявала,пък ти е неудобно да отидеш и да си извадиш ядене и ги чакаш,чакашПървоначално написано от DevilWish
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Сега най-сетне съм добре...мале,как се отрязах вчера...![]()
![]()
Тъй де,но се пак съм щастлива,има толкова много сняяг....и сложихме елхата![]()
Брях,брях
Оф, аз се сдухвам. При нас няма никакъв сняг. Валя за малко колкото да покрие колите и спря. Никак не е натрупало.Първоначално написано от Zarity
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Daaamnnnnn i'm so fuckin hotЖените или се разгонват с падането на снега или аз тогава ставам по готин
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ToчноПървоначално написано от AraBella
За щастие вече си взехме картофки и тъкмо отивам да ям
![]()
![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Много,много ама МНОГО радостна.![]()
![]()
Толкова яко си прекарахме в планинатаа..
![]()
![]()
Бяхме с едни приятели и се забавлявахме максимално.Плюс това се видях с много хора, с които не се бях виждала отдавна.Чудесно,чудесно,на раво прекрасно.Такива да ми бяха всичките днии..
![]()
Еми щастлива ...
Доста странно за мен и моята личност.Май започнах да се осъзнавам вече,което е доста добре.Осъзнавам в смисъл,че Той май не ме обича и някак си започвам да свиквам с този факт.Аве,важното е,че съм щастлива ... другото е без значение.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Искам да сме ваканция-да дойде Коледа....ии да съм все на гости нанякъде като се почне още от 23![]()
Искам да видя красивата нощна София,с навалял пухкав сняг,светлинките,атмосфера та-неповторимо е...искам един хубав подарък,с който да ми е хубаво по празниците ,а и не само,но предполагам понеже съм била послушна ще ми се чуят исканията и такам....
Сега си говоря със сестра ми,хилим се някви-мале как ми липсва туй девойчееее-ама много много![]()
така съм се нахъсала тая седмица да отслабна 5 кг че не е истина дано успея![]()
![]()
![]()
![]()
Ауу,изпратиха ми всичките снимки.![]()
![]()
ТОЛКОВА ЯКИ СНИМКИИ!!!
![]()
![]()
Мноого ми е кеф.Дано утре нещо не се обърка.Единственото тъпо нещо е,че пак трябва да замина утре.
![]()
УЖАСНООООООООООООООО се чувствам.Все едно се разпадам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ооо...днеска останах на червено пак с парите...кафета,мафета,яден ...и т.н ,но най-много в парфюмерията![]()
иначе ми е някфо...странно..искам коледната ваканцияя![]()
Бахти якото как вали навънка с кеф се разкарвах и има много много снягХаха а една девойка как се изтърси малеее беше брутално ахах и аз като истински джентълмен отидох и помогнах...след което естествено имаше сцена на ревност от моето бебе..тц,тц да знаете кавалерството е мъртво заради ревниви приятелки
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Уморено.Направо се разпаднах от тая топла ванаСега гледам едно предаване и после ще си лягам
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3