- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Мисля си как щях да живея,Ако майка ми .. беше останала с истинския ми баща.
Как ли изглежда той?
Дали приличам на него ?
![]()
Днеска се чувствам странно .. сякаш започвам да осъзнавам ситуацията ..Сякаш започваме малко по-малко да се разделяме и все едно нещо изтича от главата ми,но сърцето още ме боли и всъщност адски много ми се реве .. ама няма да заплача ..
Може би е време да спра да се надявам,че ще залепим нещо,което одавна е счупено .. дори и да има чувства може би той просто изхаби цялата ни връзка с помиите си .
И нямам търпение да не изпитвам нищо към него,въпреки,че се плаша от това и ужасно много искам да го прегърна още веднъж,да го целуна още веднъж и да го подържа за ръка .. просто да помълча с него.. ебаси много съм тъпа.
Скоро няма да се впускам в сериозни неща.
Иначе вероятно ще я изчакам да се оправи и да излезем по магазините и на кафе,защото вече не мога да дишам затворена колкото и студено да е .. и искам да си говорим.
Сега отивам да си направя едно DonCafe 4 in 1 и да си забивам пред компа ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Имам чувството,че са ме прегазили стадо елени.![]()
Живота е скапан, а после умираш !!
Малко по-добре от вчера. Надявам се да я видя и да я нацелувам.. определено ще се почувствам много по-добре![]()
Големи сте сладури (от снимката на подписа ти го виждамПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
)
много любов ви желая +)
Ох до сега учих, но най-важното НАУЧИХ ГОО +) Доволна съм.До сега си оправях веждите, че исках да пробвам нещо и станаха сууупер яки +)) И сега ще ходя да се къпя, после косата ще си оправям, ще се лакирам.Няма край. . . . :С Дано да стане тоя маникюр, където го искам.. И утре съм с милотооооооооооо![]()
![]()
Сигурно ще се оправям и ще излизам .. въпреки,че пак не съм в настроение ама ще полудея цяла вечер в къщи.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Прекрасно се чувстваммм .... (sun)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
DevilWish,благодаря ти.![]()
Сега трябва да уча,ПАК.По история незнам как ще се оправям.Не мога да ги запомня тия години.
Ужасно е.Мразя историята от край време..аргхх.
Пък по химия,леле,леле,отвратител о.Утре е скапан ден.
Поне седмицата се очаква да мине бързо с тези контролни.Направо като се замисля много малко време остава до ваканцията.Утре контролно по история.Вторник,Сряда,Четв ртък по математика.Петък си е як ден,с изключение на това,че няма да се прибирам.Събота в МЕТРО 1000 часа.
Неделята ще си мите ей така,в почивка.Понеделник събирането на випуска.Вторник контролно по немски и айде 23 дойде.Ураа.
Нямам търпение да отида на ски вече.![]()
![]()
![]()
![]()
иска ми се да не ги бях гледала тея клипчета,незнам дали да се смея,щот то си е засмях или да остана така
баси обитаците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъкмо се изкъпах и си изправих косичката, сега трябва да се лакирам.Майка ми иска да вечеряме, ама толкова рано яде ли се :# :#
Скучно ми е.. де*а
Няма с кой 2 приказки да си кажеш по тоя скайп. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Самотен .... съществуващ![]()
Да бе,мамка муу.. имам чувството,че тоя скайп замираа...Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
БЯСНА СЪМ !![]()
Отново късмета ми се изплю в лицето . Да не говорим за всички неща , които ми висат на главата .
Единствената радостна мисъл е ,че в сряда ще избухнем ,а ако ме пуснат и на дискотека ще си побъркам моето идиотче .
Но сега заминавам да уча немския ме чака ....
![]()
рамо до рамо със себе си...
![]()
![]()
Аууу яко ми е
![]()
![]()
![]()
Косата ми за първи път стои толкова готино (е добре де не е за първи ама ...)
Освен това до 20 мин. ще се видя с моя и вече нямам търпение![]()
![]()
![]()
Само не знам как ще го накарам да не ме разпитва за оня кретенЯсно ми е,че ревнува,но няма смисъл просто
Както и да е ... Ще го мисля като се видим
Айде бягам да се оправям,че време не остана![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
неземноо щастлива, влюбена, очарована, изненадана..
и малко притеснена, че не съм написала почти нищо по немски
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
добре сАм![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от danyrenesmee
Absolutely.![]()
Добре е може ли да съм толкова болен...преди има няма 30 мин скъсах с приятелката си а туко ще си уредих среща с друга след малко...тц,тц леле един ден как ще ми се връща за всичко...просто не ми се мисли![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
малее колко съм зле понякога по руски-с мама умряхме да се хилим докато четох един доклад дет ми е за утре..понякога имам уникалното произношение просто...
Мале след срядата щее съм тотално на коледна вълна--> театър,диско,рожденни дни,купони,събирания с компанията-не ми се мисли....а сега ще се стегна за последно и ще се опитам да дам най-доброто от себе си,пък каквото стане...![]()
Смешно ми е ама мега смешно![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе съм уморена.
И така го искам мояяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяНямам търпение да дойде утре.Много ми липсваааааааа =С Но още малко оставаааааа =) Утре си е моййййййй +)
Оф още не съм се лакирала с тея смс-и дет си ги пишем постоянно![]()