- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
скучно ми е без него ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спи ми се, 'баси ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мм,леко тъп ден...Как ше имам 3 по математика веБаси,тряяше поне 4 да хвана.
![]()
Тъй де,няя значение...
Ай,за утре съм хипер надъхана самоче![]()
Тъй де...Нужно ми е да правя някой луд![]()
Брях,брях
хаха и аз се чудя имам 3.40 и тая не иска да ми даде 10 стотни за 4Първоначално написано от Zarity
![]()
ама на тия дето имаха 2.50 и писа 3 .мръша![]()
Общо взето е супер деня . Много ми се спи ...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
^^
страхотно се чувствам
спах три часа
сега ще си напиша есето
и пак ще спя ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ужасно се чувствам.
Ядосана съм,всичко ме дразни.....утре на даскало незнам как ще издръжа като знам какво ще стане.Най-малкото което ще да направя е да си тръгна...
Никой не знае,какво ми е,защо е така и никой не го интересува(най-вече Той)
![]()
;]
Гръка ей ся ме зарадва адски много като ми шътна последния си бенгър
GRUKA feat MILIONI - SOFIA SEVER.mp3![]()
![]()
БРАТКООО СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ЦЯЛА НАДЕЖДА СКАЧА НА ТОЯ ТРАК
![]()
По темата: Странно понеже мразя чалгата...но се чувствам като от песен на Кати (май така беше)..." аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят"![]()
ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ ТЕ ЗНАЕ КАТО ЕБАТИ ГЕЯ АЗ СЪМ ЗЛОБЕН ЦЕРБЕР ТИ СИ НЕЖЕН ГЕРБЕР ОТВАРЯМЕ ВРАТИТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В СОФИЯ СЕВЕР!!!
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
и аз нз,как съм,то толкова изненади и тоз ма побърква,пък оня нещо не е наред![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Странно щастливо ми е![]()
намислила съм си коледен подарък,който да искам от сега....надявам се ужасно много да съм била достатъчно послушна,за да го получа-ама многоо![]()
Пръснала съм се от смяхх .. ужас.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Toва бяха най-невероятните мигове в живота ми от последните 2 седмици![]()
няколко часа с милото бяха като терапия
Обаче и плаках
Не искам в България без него
Не мога цяла седмица пак да съм без него, кой знае кога ще го видя пак няма да стане тази събота за последно
това е ужасно ;(
![]()
ААААААААААААААААААААААААА АААААА
ААААААААААААААААААААААААА АААААААА
ААААААААААААААААААААААААА АААААААА
ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА
Много забравям![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ужасноо .. Бившият ми още ме преследва в мислите ми ... не мога да сиго избия от главата ... А сега за капак си харесах 1 колега, а той си иам приятелка и май нещо ми се нерви тези дни и даже не ми говори ... Искам пак да бъда с Гошко ... Обичам го въпреки всичко което ми причинииии![]()
![]()
zarqzana, sma4kana, zahvurlena na buni6teto.......
биха ни (все тая,не ми дреме) от там айде на репетиция и нямах цял ден време д апиша![]()
![]()
добре че е само един английски
![]()
![]()
добре,ама не е добре чакат ме две страници с думи и един текст,който да науча да разказвам дума по дума![]()
![]()
понякога имам чувството че тая госпожа превръща живота ни само в английски език![]()
![]()
а на мен така ми се спи и написвам тва скапано изречения което не мога да измисля,отивам да се баням и си лягам и ще стана в 5:30 да напиша тъпите думи и да науча урока![]()
![]()
то си е казано все пак "Утрото е по-мъдро от вечерта"![]()
айде лека на всички
чувствам се влюбен в нея, колкото и страМно да се държи :/
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Чудя се как ще ми мине утре последният изпит.Мисля, че го знам, но . . :# Страх ме е =)))))
Гледам сега едни сенки, мисля да си ги купяяяяяяя =)
Ох така ми липсва милото :С
Бахти смеха напрао днеска се счупих хааахууууу отдавна толкова як коз не ми беше попадал в ръцете с задимената кола бръмчахме из градаG Life 4Life BAAABYYYYYYYYYYY
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ще го оставям да си *бе майката и ще си лягам .. и без това си се посмях на негов и нейн гръб какъв по-добър завършек на вечерта да искам .. че утре пак трябва да ставам рано ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Damn чувствам се като смазан от ято валяциБахти лудницата дето беше снощи ебахти пушенето ебахти смеха и мамка му еееебахти филма
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобреееДаже супер
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
нанка ми се