.
Затворена тема
Страница 49 от 104 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2598
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тръгвам на даскало, последния изпит, най-трудния изпит.Сама си желая успех

Супер фен Аватара на kindergarden
    тея нормални ли са точно сега да се вдигат на стачка почивките на толкова много хора провалят...нямат акъл

Като цяло зле ... проблемите нямат край. Искам този ден да мине колкото е възможно по - бързо. Утре ще е много разцепващ ден и най вече вечер.
    рамо до рамо със себе си...

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Тръгвам на даскало, последния изпит, най-трудния изпит.Сама си желая успех
    Йеееееееееееееей =)) Мина перфектноооооооо Ваканцияяяяяяяяяяяяяяяя

Започна .. гадно .. може и би за мен.. ще е един от най-гадните дни.. просто немога да устоя да правя напук...
    Ние сме лошите в страшния филм... тъй пожела си съдбата... [!]

Голям фен
    ау не е истина просто понеже няма на кой да си го изкарам ще го напиша тука спала съм само 5 часа,станах ядосана на себе си, на отбора си и на класната си.
    На себе си щот не мога да се зарадвам че тати си идва утре,а не съм го виждала от няколко месеца.Е да вярно свикнала съм да не го виждам толкова дълго,но др път като знам че ще си идва съм адски весела,а сега само се ядосвам с тоя шибания турнир и то защо?! Защото "обора" тръгват с няква нагласа че ще ни бият и след първите няколко точки те се отчайват и то защо?! Защото тръгват с такава нагласа.
    от три седмици ходим на трен,една свястна тренировка нямаме,лигавят се тоз не идва,оня не идва,а на мен ми се налагаше да им търбя безотговорноста,неорганиз раноста и лигавенето и то защото имам "желязни нерви".Е да ама не и аз съм човек по дяволите и аз искам малко сериозност и отговорност от страна на другите.Все пак ако ще правим нещо да го правим както трябва
    И та я класна да дава по-малко домашни.То човек има чувството че е женен за тоя английски
    И на всичкото отгоре точно неска трябваше да си направя нещо на раката на тренировката след третия час.
    И май единственото хубаво в момента е че съм освободена от 3 час зарад мача,в който няма да участвам зарад ракта по всяка вероятност ще съм резерва пак добре

Прибрах се от даскало скапана и много разочерована от някои хора,които са крили толкова неща от мен . В ужасно настроение съм,ръката ме боли ужасно,трябва да ходя на урок апък ми се спи .. тоест единственото ми желание в момента е да се тръшна на леглото и да не стана до 7 апък както и е такова сумрачно и вали много хубаво ще си отспя .. разбира се,когато се върна от простия урок. Писна ми вече от това ми сдухано състояние направо ми идва да се самоубеся .. не мога да се понасям !!! И от нерви пуша като някаква .. незнам . Искам живота ми да тръгне в нова насока .. да се оправя,да не съм такава и да не мисля за него .. ;((
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Hasselt
    Оф баси бахъра :# Бях за малко на вън ужас беше. :#
    Ся пак излизам ама съм с кола поне :#

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Снощи се видях с един приятел,когото не бях виждала от лятото
    С моя също се видях макар и за по-кратко от друг път
    Преинсталирах си тъпия Уин на лаптопа,докато бяхме в заведението и като за капак хванахме супер бърз нет от съседната пицария
    В петък сигурно ще замина извън града с моя и три дена ще сме си заедно
    Еххх направо ще се побъркам от кеф ...
    Тази седмица се очертава да бъде една от най-готините ми
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

защо го прави, бе
    защо...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ДЖАКПОТ!Реших си задачите по математика,върнаха контролните по информационни - 6, имам и +че по английски от участие.. Най-после да се зарадвам от тъпото даскало.

Град
    Wonderland
    умирам от скука
    и ме боли езика
    и ми се сърди половината свят,а аз дори не съм виновна
    как съм ли?
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Майче съм влЮбена ...

но се чуствам супер скапано,защото днеска денят ми като цяло беше Ужасен !!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Mood:Confused.

Научих си, всички е наред, хубав ден.
    climbing time
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Прекрасно =))))))))))))))

ми реве ми се,липсва ми,обърква ме, пък и май се вижда с няква с оранжева коса толкова бързо ли ме замени,ама си ми звъни де,мн е зле,дразни меееее ама го обичам и кво още,скучничко ми е,вече ми призля от Коледни филми,там се хепи енд а аз си чакам мойто Коледно чудо и губя надежда :/
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Hasselt
    ох нз какво ми стана.Умрях си от кеффффффф

Супер фен Аватара на kindergarden
    много се дразня така...никой не може да ти каже ще има ли полет няма ли да има баси
    днес съм пълен карък...ама пълен...никакъв късмет никакъв....все съм преметната...нито един кош не можах да вкарам кво да ви кажа...мамка му поне вече ще си седя в къщи и единственото което може да ми е случи е да ми гръмне компа да ме хване ток да се подхлъзна и да си счупя нещо да се задавя да има земетресение взрив пожар някакъв теч

поне днес спартак са били ама пък дяковски и престън са контузени а в петък или събота (до последно беше в събота сега научавам че ще е в петък и няма да мога да го гледам) ще има мач

самотен.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Перфектно се чувствам... (:
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

скучно ми е.. чувствам се супер пре**ано.. нещо мн кофти..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мама казва: Научи се да скучаеш.
    Аз казвам: Не ми се отдава.

Град
    Hasselt
    Наядох се и съм доволна и сега ще се лакирамммм Вчера го правих, но ще го трия и нов, че имам нов лак трябва да пробвам да си направя някой нейл арт =)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Зле. Депресирана съм. Не мога да преживея един човек и това ме съсипва. Общо взето всеки ден плача вече и аз не знам за какво... имам нужда просто... Имам да уча страшно много за изпити, а изобщо не ми се отваря... Иии ми се ходи някъде. На 7,8 и 9 бях на Пампорово с колегите и си изкарахме зверски яко на празника и като че ли за малко бях забравила какво преживявам, но в момента, в който се върнах в София всичко ми се припомни... Излиза ми се постоянно и ако има как не бих се прибирала вкъщи, за да мога нон-стоп да се разсейвам с някой и да не мисля за НЕГО, но нямам финансова възможност да го правя... а вкъщи освен да рева по цял ден и цяла нощ нищо друго не правя
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    още малко и ще се появят сълзи в очите ми
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си