- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Имахме един доста дълъг разговор .. с доста признания .. и сълзи от моя и от негова страна, което наистина ме изненада .. Беше толкова прекрасно .. за пръв път си говорим по този начин .. ;/ ОБИЧАМ ГО .. обичам го повече от всяко едно шибано нещо в живота ми ...![]()
И ЕСТЕСТВЕНО, че не може всичко да е перфектно .. майка ми още от вратата ми вдигна нервите .. то беше наложително просто ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се разрошена изцяло вече ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пак се разболявам мн яко.. абе .. си е..
the sky is the limit.
Maлееееееее направих си егати уникалния маникюююююююююр1 час се занимавах с всяка ръка, ноооооо
![]()
![]()
same same само дето бях на Банско тия датиПървоначално написано от GossipGirl89
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
sameПървоначално написано от Assshley
![]()
липсва ми адски много!
![]()
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Тъжен ,но нищо ще ми мине...още един прекрасен ден. Празниците наближават а 2009 си отива..жалко.. незабравимата 2009
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Оф така искам сега да го сабудя и да му кажа, че го обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
станах по-рано ,че има да дочитам по химия за тъпото контролно-просто неистово искам вече ваканция..не може до последно така да ни измъчват,нали?Не е човешко....
А вчера в рейса с каква куха кифла пътувах-май беше от училище...ужас-само като почна да писка,да си обяснява как като се приберяла,щяла да си вземе душче,да си свали грима,да си лакира ноктите,да си вържела косата и да гледала ХП 6 заа 100 път-и вика-аз ХП 5 3 пъти го гледах и нищо не разбрах-е,миличка като си толко куха как ще разбереш нещо,дори 20 пъти да го гледаш..горката заблудена девойка...![]()
Затрупана с работа за УТФ-то,както всяка сутрин от една седмица насам.Иначе съм добре да кажем,сто процента съм сила и по-хубави дни.При нас в Панчарево е едно мъгливо,което на мен лично ме кара да чувствам сякаш днес е Коледа.Въпреки че и това съвсем скоро ще се случи.Чакам ваканцията с нетърпение вече,или по-скоро очаквам възможно най-бързо да свърши тази седмица,защото просто е ужасна.
Сега си пускам Jingle Bell и ще си се кефа на коледното ми настроение!
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
чувствам се преебана от всякъде и имам чувството, че за пореден път позволявам на 1 и същ човек да ме използва за решаване на собствени любовни мъки, но нали за това са приятелите..![]()
![]()
Бреййй днес успях да поспя малко повече![]()
Сега нямам търпение да стане към 14:30 и моя да се прибере от даскалоМного се надявам днес да е по-добре от вчера,защото май започна и той да се разболява
![]()
Оффф дано довечера да се пооправи времето и да се видим,защото онзи ден се видяхме за има-няма 2 часа,вчера въобще не можахме да се видим и така ...
Е поне настроението ми днес е по-добро от вчера![]()
![]()
Както и да еМисля,че е време да се мушна под юргана
и да си изтегля някоя игричка,че нещо детското в мен взе да се пробужда
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Успах се, изтървах първият влак за Антверпен :# Ся трябва да се оправя бързо като стрела ;#
Пф .. скучно ми е. Чаках го да влезе в скайп, ама се сетих, че миличкия е на даскало и няма как да станеПфффф ... сега мисля да измоля тати да ми зареди другата карта .. че да мога да звъня поне. Иии .. нещо съм се комплексирала
Ама .. ще ми мине.. да се надяваме.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
искам да е джам вънка, искам да не моа стигна за първия час... друго ко искам.. да иде уикенда по-скоро, че да се видя пак с нея... че ся не може, мамка му, тя е 1ва смяна, аз 2ра... иии мноу се радвам за развоя на събитията![]()
ядосана![]()
![]()
след няколко час асе прибират наще а а з не мога да се зарадвам че се прибираттая тъпата госпожа вика че сме свободни след 3 час ся вика че не го е казала въобще
![]()
![]()
и още куп неща![]()
![]()
![]()
![]()
да вървят по дяволите всички![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ме гърлото..![]()
Не ми е хубаво .. Единственото хубаво нещо,което ми се случи днеска беше,че май оправих нещата с нея.Поне се надявам .. Ама имам някакво странно чувство,че нещо г адно ще се случи дано да е грешно .. Сега смятам да вляза да се изкъпя и да си легна или обратното,защото честно казано нямам сили за нищо друго ...
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Започнах да броя и установих,че има само 7 човека (от 29) в моя клас,които не са ми противни.![]()
пфф и в моя клас а неприятни смотаняциама е*а ли ги
![]()
Ммм в момента ме боли гърлото,мръснишко и ми се яде нещо...![]()
Мързеливо ми е , боли ме гърлото .. Времето ме подтиска ии нямам търпение да се върне от работа да му се порадвам ... :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...