.
Затворена тема
Страница 50 от 104 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2598
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Имахме един доста дълъг разговор .. с доста признания .. и сълзи от моя и от негова страна, което наистина ме изненада .. Беше толкова прекрасно .. за пръв път си говорим по този начин .. ;/ ОБИЧАМ ГО .. обичам го повече от всяко едно шибано нещо в живота ми ...

И ЕСТЕСТВЕНО, че не може всичко да е перфектно .. майка ми още от вратата ми вдигна нервите .. то беше наложително просто ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Чувствам се разрошена изцяло вече ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на BlueKnife
    пак се разболявам мн яко.. абе .. си е..
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Maлееееееее направих си егати уникалния маникюююююююююр 1 час се занимавах с всяка ръка, ноооооо

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Зле. Депресирана съм. Не мога да преживея един човек и това ме съсипва. Общо взето всеки ден плача вече и аз не знам за какво... имам нужда просто... Имам да уча страшно много за изпити, а изобщо не ми се отваря... Иии ми се ходи някъде. На 7,8 и 9 бях на Пампорово с колегите и си изкарахме зверски яко на празника и като че ли за малко бях забравила какво преживявам, но в момента, в който се върнах в София всичко ми се припомни... Излиза ми се постоянно и ако има как не бих се прибирала вкъщи, за да мога нон-стоп да се разсейвам с някой и да не мисля за НЕГО, но нямам финансова възможност да го правя... а вкъщи освен да рева по цял ден и цяла нощ нищо друго не правя
    same same само дето бях на Банско тия дати
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Чувствам се разрошена изцяло вече ..
    same липсва ми адски много!
    ...it's the first day of the rest of your life!

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Тъжен ,но нищо ще ми мине...още един прекрасен ден. Празниците наближават а 2009 си отива..жалко.. незабравимата 2009
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Оф така искам сега да го сабудя и да му кажа, че го обичам
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    станах по-рано ,че има да дочитам по химия за тъпото контролно-просто неистово искам вече ваканция..не може до последно така да ни измъчват,нали?Не е човешко....
    А вчера в рейса с каква куха кифла пътувах-май беше от училище...ужас-само като почна да писка,да си обяснява как като се приберяла,щяла да си вземе душче,да си свали грима,да си лакира ноктите,да си вържела косата и да гледала ХП 6 заа 100 път-и вика-аз ХП 5 3 пъти го гледах и нищо не разбрах-е,миличка като си толко куха как ще разбереш нещо,дори 20 пъти да го гледаш..горката заблудена девойка...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Затрупана с работа за УТФ-то,както всяка сутрин от една седмица насам.Иначе съм добре да кажем,сто процента съм сила и по-хубави дни.При нас в Панчарево е едно мъгливо,което на мен лично ме кара да чувствам сякаш днес е Коледа.Въпреки че и това съвсем скоро ще се случи. Чакам ваканцията с нетърпение вече,или по-скоро очаквам възможно най-бързо да свърши тази седмица,защото просто е ужасна. Сега си пускам Jingle Bell и ще си се кефа на коледното ми настроение!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

чувствам се преебана от всякъде и имам чувството, че за пореден път позволявам на 1 и същ човек да ме използва за решаване на собствени любовни мъки, но нали за това са приятелите..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бреййй днес успях да поспя малко повече
    Сега нямам търпение да стане към 14:30 и моя да се прибере от даскало Много се надявам днес да е по-добре от вчера,защото май започна и той да се разболява
    Оффф дано довечера да се пооправи времето и да се видим,защото онзи ден се видяхме за има-няма 2 часа,вчера въобще не можахме да се видим и така ...
    Е поне настроението ми днес е по-добро от вчера
    Както и да е Мисля,че е време да се мушна под юргана и да си изтегля някоя игричка,че нещо детското в мен взе да се пробужда
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Успах се, изтървах първият влак за Антверпен :# Ся трябва да се оправя бързо като стрела ;#

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пф .. скучно ми е. Чаках го да влезе в скайп, ама се сетих, че миличкия е на даскало и няма как да стане Пфффф ... сега мисля да измоля тати да ми зареди другата карта .. че да мога да звъня поне. Иии .. нещо съм се комплексирала Ама .. ще ми мине.. да се надяваме.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    искам да е джам вънка, искам да не моа стигна за първия час... друго ко искам.. да иде уикенда по-скоро, че да се видя пак с нея... че ся не може, мамка му, тя е 1ва смяна, аз 2ра... иии мноу се радвам за развоя на събитията

Голям фен
    ядосана
    след няколко час асе прибират наще а а з не мога да се зарадвам че се прибират тая тъпата госпожа вика че сме свободни след 3 час ся вика че не го е казала въобще
    и още куп неща
    да вървят по дяволите всички

странно ми е

Град
    Сливен
    Боли ме гърлото..

Не ми е хубаво .. Единственото хубаво нещо,което ми се случи днеска беше,че май оправих нещата с нея.Поне се надявам .. Ама имам някакво странно чувство,че нещо г адно ще се случи дано да е грешно .. Сега смятам да вляза да се изкъпя и да си легна или обратното,защото честно казано нямам сили за нищо друго ...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Вече съм ОК

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    до толкоз ме ядосаха ,че искам да заплача..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Започнах да броя и установих,че има само 7 човека (от 29) в моя клас,които не са ми противни.

изморено

пфф и в моя клас а неприятни смотаняци ама е*а ли ги

Ммм в момента ме боли гърлото,мръснишко и ми се яде нещо...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мързеливо ми е , боли ме гърлото .. Времето ме подтиска ии нямам търпение да се върне от работа да му се порадвам ... :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си