.
Затворена тема
Страница 51 от 104 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2598
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ученее,подстрижкаа,почивка а,чуване с милотоо,яденее,спанее,даск лоо.. айде,направих си програмата до утре следобяд. Ауу,Четвърък's coming. Химия,физика,биология,4 часа математика,общо 9 часа за деня.Blahh. Плюс т'ва в Петък няма да се прибирам,нашите ще идват.Поне в събота сме в МЕТРО за подаръци.

Иглежда ще се лиша от пресата и цифровото апаратче за да отида на екскурзия в Италия със Слънчо,една приятелка и нейния приятел. Ако се получи ще е перфектно!!!Направо ще си литна от кеееф. Вярно,хилядарката не ми мърда,ама си заслужава..Мечтаа,сбъдната мечтаа.. и Венеция,Пиза и още сумати градове.. 9 дена,8 нащувки,сумати забележителности,с готини хора.. 45 човека група от които само 3ма учители.. ПЕРФЕКТНО Е!!!!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    злееееее
    Болна съм
    все едно ми се вие свят
    не мога да стоя спокойно
    и съм като дрогирана от проклетите хапчетаа
    искам да се посъвзема, че ми е някво много отпаднало,
    ама..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

тъпо ми е.. и ми е гадно.. ще го пре***ам оня ***** .. И.. трябва да уча

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    още малко и ще се появят сълзи в очите ми
    Защо така ;(

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Щастлив съм...мамка му толкова много самодоволно щастлив Направо ми идва да изляза навънка и да крещя колко ми е кеф
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като снощи... да не кажа даже и по-зле. Все същият сдух, все същата депресия, все същият плач, все същото положение....
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

тъжно ми е ..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ей това дъни на компа ми в момента http://vbox7.com/play:654cd48c БААААТЕЕЕЕ СААААААА 100% ПРО!!!
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Hilary_
    бляя .. амии малко кофти, защото днес обиколих центъра и видях 849057 неща, които си харесах като почнем от обувки, дрехи, чанти .. Искам ги всичкитеееее!!!

Иначе малко ми липсва ..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Миии...добре съъъм
    Даже супер.
    Утре класно по английски,ше се преписва здраво,баце
    И замесничка по БЕЛ,демек има кога да спя

а пък оня...ох,мале...

Брях,брях

ЩЕ ГО ПРЕБИЯ
    ЩЕ ГО СЧУПЯ
    ЩЕ ГО УБИЯ ;@;@;@

само да ми се обади така ще му се разкрещя, че няма да си чува мислите .. ако въобще мисли с тая негова глава ;@
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Уж се усмихвам,а не съм щастлива или по-скоро не съм като се сетя за тва,което е направил.Мъжка курва!Съжалявам за езика ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Направих го0направих проклетото контролно-пък и седях на чин с Жоци и Денинка-няма как просто ..Супер весело си изкарах като цяло-компанията е дива,момчетата са ни златни,момичетата са супер весели и винаги позитивно настроени-смях пада на макс
    Сега да си взема душче ,да погледна за урока утре малко и ще лягам,че едвам гледам...
    Направената равносметка да година 09 се оказа що годе добра,въпреки,че всичко ще зависи от завършека й де...ако се случи това което ми се иска няма да има по-щастлива от мене

Голям фен
    щастлива
    вярно биха ни ама им зехме единя гейм ги е*а в дебелите кранти дет бяха

Усмихвам се насила
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Боже какво ми става.Егати ревнивото същество съм :#
    Днес беше хубаво, но уморителнооооооо .

липсва ми, не знам как ще го забравя невъзможно е
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ям грозде и се радвам, защото е по-добре от нещо сладко.
    Мисля само за него . . сега играе футбол, а на мен пак ми е свит корема.Болна съм от ревност.Без да има нито един повод.Момчето, което никога не поглежда по улицата момичетата.Което не говори с нито 1 момиче.Какво ми става по дяволите.Новата ми мания е ревността :#

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Добрее... даже прекрасно
    танцува ми сеееее многоооооооо
    тоя отвратителен келеш се опитва да ме ядоса като снощи ама няма да успее, да ми яде ду**то
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Тая вечер за първи път се смях така искрено от много време ...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    днеска я видях пред даскало... ибаси змията не бе, баси случайността... деня ми тръгна на добре след тва, туу бахти якото

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Никога,никога,никога не искам да бъда без него.Толкова го обичам,така ме радва.Заради мен толкова много се промени,толкова неща ми показа.Промени и мен за всичкото това време.Ще се разпадна ако е изгубено.Нямам повод да мисля лошото,напротив даже,но,по дяволите,толкова го обичам.Не си представям живота без него.

ОБИЧАМ ГО!!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Незнам защо не осъзнаваш както представляваш за мен, незнам защо постоянно трябва да ти го доказвам знам че имаш нужда да го чуваш и да ти го показвам, но защо се чуствам така сякаш не съм ти доказала, че си най-важния, защо правиш нещата толкова сложни... обичам те, знаеш го много добре.... просто го приеми. Днеска всичко беше толкова хубаво защо трябваше да става така ... пак, да се караме за човек за когото не ни пука и на двамата, когато ме поставяш в такова положение да избирам наистина ме караш да се чуствам така сякаш си несигурен в чуствата ми, защиото знаеш че не ми пука за тези дебили...
    немога...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Просто имаше избор да избереш кого да нараниш , а ти избра да нараниш мен.. човека , в който си влюбена..

Чувсвам се неизтрезняла .. вечерта си беше повече от уникална . Нищо че денят беше кошмарен. Жалко само че моят глупак си замина от диското ,защото нямало маси . Но аз пак стабилно си избухнах . Днес май няма да ходя на даскало или ако ходя ще е само за един час. Довечера имам някакъв концерт ,така че дотогава трябва да се съвзема .
    рамо до рамо със себе си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си