- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Гледам новините и гледам хората, които са се качили на планината АрафатМаша'Аллах =)
Уффффф така ми се спи.Искам още сега да си отида в леглото.Малко да почета Книгата'.Да науча нещо ново и след това да заспивам.Но майка ми ще почне пак с това 'Болна си щом лягаш толкова рано".
..я кажи коя книга четеш,че напоследък и на мен ми се чете нещо ново,ама не мога да си избера сама..Първоначално написано от DevilWish
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ДобреБях на волейболен мач
![]()
За утре почти по нищо не съм учила, а предстоят изпитвания, и може би контролно по физика.. ужас!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
побърках сеза приятелите всико
ох и не спирам да мисля за онова момче с прекрасната усмивка ох...
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пфууу супер щастлива съм ^^
направо ми идва да се самогушна и да гушна всички на света :Д
направих си интерпретативното съчинение и съм толкова доволна от себе си
утре даже ще изява желание да го прочета :Д
не мога да му се нарадвам
за 5ти път вече го чета и пак искам да си го прочета :Д
а днеска си беше доста забавен ден ^^
в Борисовата всички ни гледаха като изроди :Д
ама нищо де .. беше си супер смях
още ме боли корема и ме напушва смях :Д
ии снимки имам ПРЕдостатъчно ^^
няма такива кретени като нас ^^
<33
МНОГО, ама МНОГО съм щастлива ^^
да минавам по - бързо утре и да заминавамеееее
нямам търпение
пак ще е супер шоуто
и пак ще се счупя от смях :d
^^ ^^ ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от Zarity
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Имам чувството,че всичко се движи в моя полза .. Ъ чак се плаша![]()
Оле мн ми е лошо всичко ми се върти не знам к'во става.. И умирам от жега. пф пф :/
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
т'ва е от пиенетоПървоначално написано от FromAutumToAshes
...
Нямам търпениее,след по-малко от 2 часа ще гледам "Новолуние" заа...3ти пътт![]()
![]()
..Още в 9 бях преключила с подготвянето,сега чакам само тайфата да мине през нас и да отивам към Молаа..!
![]()
![]()
Завиждам тиииПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Супер съъм..
Толкова много не бях ходила от миналия месец. Страшно много снимки и страшно забавни клипчета станаха.
И какво винаги съм музикално настроена. Понякога направо се дразня, че нямам достатъчно време да чуя всички песни, които искам.. Но събота приближава![]()
И спря да се върти за миг земята..
Отадвана не бях плакала .. явно тази вечер му дойде реда и на това ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Боли ме езика,защо ли![]()
Иначе съм супер ..![]()
О ще се ходи до Пловдив и до още няколко места тея дни![]()
С мойто лайно и с един негов сме решили да си направим някаква екскурзийка
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
на щайга![]()
Заспиващ..
И моя .. Цял ден ядох лимони със захар.. Езика ми стана на шкуркаПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
Иначе съм по-добре живнах малко... Ама май ще си лягам след малко
edit -Ъъъъъ ти пък от къде знаеш к'во съм правил снощи оО Сори за грубия въпрос, ама ника ти нещо не ми е познатПървоначално написано от SoStarstruck
edit2 - Да вече и на мен ми се доспа и си лягам. Спокойна нощ на всички които смятат да стоят още ^^
довечера ще гледам Новолуниеееееееее нямам търпение да мине тъпото училище...пускайте нииииииииииии![]()
филмът е як;рПървоначално написано от kindergarden
мнооооооооооого ми се спи
Малко съм сънен още, но инъче добре.![]()
![]()