- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
УЖАС![]()
За първи път от началото на годината ме викнаха в дирекцията,защото се сбихме с едно момче
... и все пак добре, че ми се размина.
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Добре .... (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Болна съм ,но съм в супер настроение ,цял ден бях с мояя и сега напук на това ,че съм болна ще се оправя и излизам![]()
рамо до рамо със себе си...
и аз бях така вчера,ех любовПървоначално написано от monituuu
а днес цял ден си седях вкъщи
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
лош падуанПървоначално написано от kombarka
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добре беше днеска.
Пица с класа.
После на коледен базар.
И часовете бяха по 20-минути.
Сега остана да дойде утре и да си почина мъничко.
Пък в четвъртък,живот и здраве.. пътуване към Северна България![]()
Щастлива съм,толкова много хора ще видя.Зеха да ми липсват..
утре съм на състезание по шах при мъжете
мисля да стана първи![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гошии,вярвам в теб,не ме разочаровай и стани първи(не че не си де)Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()
само да не стане като предният път
![]()
Тази вечер няма да се видя с моя,защото не ми е добре,а утре заминава и ще се прибере най-рано в неделяЕ нищо,поне няма да си писнем бързо
![]()
А снощи беше страхотноГоворихме си за толкова много неща
А и беше толкова мил
![]()
Е малко заседнахме в снега,като отивахме към крепостта ... и пак,че едни приятели се навиха да си зарежат компанията и да дойдат при нас да ни издърпат![]()
Като цяло деня ми е суперБях на даскало само за първите два часа
Утре мисля да стоя до края,защото ще ни е супер забавно
А после - ваканцияяя
![]()
Еххх бях забравила,колко е хубаво да си влюбен![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
няма бе,спокойноПървоначално написано от haritov
ся по темата:малко кашлям,след малко ще се принеса при телевизора
![]()
добре сАм ..
желирани бонбони <3![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хахаха ревност,6ом разбраха,4е си имам приятел и полудяха някой хора![]()
![]()
![]()
Снощи прекарахме екстра.Малко чалгичка парти дее,ама айде,от мен да мине.Щом се преборих със себе си да танцувам на чалга..ехее,прогрес,прогрес .
Малко имаше разправии с полиция,алкохол,няколко пияндурника и агресивни учители,ама нищо..
![]()
![]()
Днес,нищо,ама нищичко интересно.На милото пак му беше тъпо.Писна ми да му е тъпо,защо му е тъпо!?!?![]()
К'во толко му става?!Освен това разбрах,че няма смисъл да се пазаря с нашите да ме пускат на нова година защото той ще бъде на вилата му.
![]()
А идеята беше да съм с него,а не с който и да било..however.
Мале тая вечер,само да сгафи,само да се издъни..Само да посмее да свърши някоя глупост,незнам какво ще го правя.Утре като се видим,само ако ми направи лоша изненада,ще види той "Вълшебна Коледа" през крив макарон..
![]()
Студено ми е, но ми е много хубаво най-накрая съм си вкъщи след месец и половина в София ... Сега си лега в леглото крада интернет от съседаи ще ставам да се оправям че бившата ми класна има Рожден Ден и ще отида до училище да я поздравя
Хубаво е да си си вкъщииии
![]()
![]()
![]()
неска се чувствам по-добре,вчера бях,кат замаяна,жалко,че се провалиха някой планове(не тряаше да се разболявам)но шанс
часовете бяха по 30 мин госпожата по бел ни освободи от последните два и класната от 4 час и след третия газ да ни няма![]()
![]()
![]()
заминавам и леля и чичо ще дойдат и супер ще си изкарам празниците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
целувки првгръдки усмивки и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска даже и няма да си направя труда да си помръдна дупенцето да отида до училище.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ооо супер съм сицел ден са излизам и ще обикалям магазините
![]()
![]()
You say you wanted more
What are you waiting for?
I'm not running from you (from you)![]()
Naпафкани Кокошki s мигрена ;д;д;дд;д
ако се абстрахирам от 40минутните часове, които ше карам до 5ч...ВЧЕРА БЕШЕ АДСКОТООО
![]()
чакам Гошии да влезе в скайп,също чакам и бебето да влезе и такам,иначе съм д/г добре,пия си чайчетата и лекарствата и такам![]()
[quote="shane91"]Ооо супер съм сицел ден са излизам и ще обикалям магазините
![]()
![]()
И аз така![]()
Memento mei, memini tui!
xaaa неска тряаше да ида на даскало някви противобедствени уроци щяли да ни дават ма не отидох обадиха ми се за кафе след дсакло момчетата от класа екстааа по обикалях малкоо кафенце тва онваа суперр![]()
![]()