- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
до ся гледах 3-та част на един мн як филмециздивявам
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нямам търпение да му го подаря ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изморена от хората..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
изморен от себе сиПървоначално написано от BloodyAmy
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
[21:10:01] ^*****^: bu
[21:10:09] ^*****^: ti si prekrasen
Думите за които умирах преди думите което преобърнаха днес и представата ми за всичко и мислите ми а може би дори живота ми....
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ААААА![]()
![]()
![]()
Цялата мириша на него подяволитеее![]()
![]()
![]()
А не,не,неее,размазахме се.
Ама да бях останала повече щях да го целуна...Айде има време.
Хихии![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Чувствам се като една малка снежинка, която си пада... и никой не я забелязва, защото снежинките са толкова многооо, но пък от друга страна е добре, защото ако ме забележат, ще ме вземат и аз ще стана на водаа... и после хората ще си изтрият ръката и ще ме заличат от целия святА ако си падна спокойно, ще падна върху (надявам се) натрупалия се сняг, при тва положение пак умирам, ма малко по-късно
Оф, спи ми се
![]()
еlsy![]()
Гадно ми е и след малко смятам да си легна.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не съм го чувала 5 дни,спря дори да ми звъни да ме чуе,явно ме забравя,а аз още не мога да свикна,че го няма :/ всичко ми напомня за него,а мина повече от месец,сигурно вече е с друга :/ не мога да го понеса...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Чувствам се щастлив![]()
Тази вечер беше прекрасна.. бях с моето момичее![]()
Днес сигурно беше един от най-хубавите ми дни , прекарахме си много добре.
![]()
![]()
P.S I Love You S![]()
Спи ми се!![]()
nicolepcd
Мразя се... Мразя родителите си.Винаги прецакват нещата.Бясна съм![]()
За капак на всичко
имам чуства към бивш..Ужас
Тъпо ми е втори ден. И като гледам, няма признаци да се изостри![]()
абе тая коледа с всичките лигавщини ме кара да се чувствам като стара мома![]()
иначе обичам коледа (: свети валентин е далеч по-зле
but how do you know what's real and what's not when the whole world is inside your head?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
спи ми се![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
мразя почивните дни
това лайно брата ме нерви
усети той скорпинско жило изтрих му всички детски програми![]()
Бъдни перфектно !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Добре съм.
Пия кафе и слушам музика.
Мисля да гледам някой френски филм, защото всички спят. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
боли ме главата
Много коледно....слушам музика и оправям в нас..вече всичко е сготвено за довечера и ще си почиваме..
а имаме елха да украсяваме де,но има време![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3354flS1KJs
поздравче![]()
Ужасно съм ядосана на целия ми МНОГО прост род..Брат ми,нещастника,идиота му с идиот,щял просто да се прибере и да си легне.Не искал да ходяБахти идиота..Цяла нощ съм будувала да се чудя какво и как да му изпратя та да не бъде толкоз сдухан..Еееей..И накрая кво,ставам,баща ми болен и ядосан и ми вика 'Аа нещо май пак си станала с гъза на горе'..Усмихнах му се и треснах вратата
И като за край,идиотите с които живея са решили да украсяват елха и да готвят разни измишльотини..И то постни,макари никой освен аз в тва семейство да пости(постих цели 3 седмици,видях се в приключение...)...Не може ли просто да седна сама,да ям,а те после да си седнат и да се ядат,както обикновенно????
Ненавиждам Коледа..![]()
![]()
Ами горе-долу добре..
П.С - Весела Коледа на всички![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Липсва ми .. постоянно си мисля за това, което предстои и ме е страх от неговата реакция ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3