- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Първоначално написано от haritov
![]()
абе Гошиии,как не те е срам бе
да изтриеш на детето програмите с детски?????!как можа
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пфф скучно ми е. :С за сефте от както съм в България.Нз какво да правя оправих се, гримирах се, а нз какво да правя.трябва да отивам на маникюр, а ме мързи :С
Лелел.. как ми се спииии![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Постоянно си мисля само за едно .. няма значение дали е Бъдни вечер,Коледа,Нова година .. през останалото време от годината пфффффф ужассссссс ;[[Трябва да се стегна.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се като дрогирана....![]()
Shes got the jack...![]()
Брях,брях
Ами нормално...готов за вечерно разцепване![]()
"Космат баджак.."Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
по темата: ееекстра, макар тя да ми липсва... но все пак - кафето е до мене, музиката е в ушите ми... какво повече
Radio NOVA - Just Listen
най-сетне свърших,направо не е за вярване(белих,рязах и пържих картофи за цялото сем. и отделно праих и сърми с майка,направо ми се еба мамата)ся си зех чинията и си ям тука![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много предпразнично съм настроена, но тази година ще е по-семпло.
Нещо ми липсва от цялата картина, ама някак не мога да го запълня.Догодина ще съм по-добричка.
...
Big or small, lies are lies!
Ангелчето ми липсва бъднически много :C
Иначе сАм бъдни добре, бъдни лелята ми си идва
и бъдни свакото. Ще гледам бъдни филм
и може да чета някоя бъдни книга, ама ако
ми доскучае бъднически много тогава.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
като няква силно надрусанаа.. до сега бягах с бенгалски огън в ръка и пях : хепи ню ииииър !![]()
![]()
![]()
тъпи празници !депресират ме,като изключим Нова година ..
Това е първата ми Коледа в която аз нямам почти никакво настроение ... Има нещо което ми липсва, но трябва да го преодолея ... Поне утре ще имам малко разнообразие, дано само дае хубаво и да не се ядосвам ... Лелееее остават 4 дена до РД-то ми,жалко че плановете ми се разпаднаха,но все пак ще събера най-близките приятели за едно скромно отпразнуване ...![]()
Сдухано....точно по тва време се запознах с него,как да празнувам?
В настроение ли трябва да бъда ?
.....
![]()
;]
Една и съща Коледа,как да съм?Не съм в никакво коледно настроение и т.н.На НГ,дано положението да е по-добро...
Весела Коледа,ви желая!
![]()
супер тъпо ми е
имам чувството,че съм на някво далеееечно място,навсякъде другаде,но не тук и не на Коледа...
и ми липсва.а не съм го виждала от вчера вечерта... супер много ме е страх да не го загубя (не че се очертава такова нещо,но) защото аз съм един отвратителен човек и във всеки един момент може да ми щукне нещо.. а не трябва да бъде така ПРОСТО НЕ ТРЯБВА
колко искам да се променя.. 2010.. надявам се нищо да не е както е било до сега
и дано поне сега празниците и оставащите дни от годината не са толкова ужасни,да ми се пооправи настроението
и да го видя утре
ПП: Весели празници!
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Чудя се дали само аз се чувствам толкова нещастна на Коледа и пак си рева на харабия .. ;х
Assshley И аз съм от тях - спокойно.![]()
П.П. Весели Празници и от мен.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Нямам коледно настроение :Д
Стефанов ден рулз![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Супер уморена съм. Днес цял ден пазаруване и после готвене, а на всичко отгоре дори не се падна парата на мен. С две думи: фул ъф шит! Нямам търпение да стана утре сутринта и да започна да правя джинджифиловите сладки, на които съм се наточила. За подаръци не се газирам, защото няма да получа.
Тежко ми е..![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
sad
Втората ми прекрасна Коледа ще бъде.Направо умирам от нетърпение.Много добре се чувствам.Днес си останах вкъщи и с мама оправяхме .. работите.
Баници,салати,питки..постно ,постно.
Гладих покривки,опаковахме с брат ми подаръци..супер.Само котето ми е болно
(не гаджето,животинчето ;D).
Утре сме у баба.Ще се видя с братовчедите и ще се насладим на страхотен обяд.А след това с Йохи ще се видим,да прекараме малко време заедно.![]()
Весели празници на всички!
чувствам се страхотно !![]()