- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
страх ме еаз съм тука при наще,все още болничка,а той ще излзиа и
аз го питам: s koi
той: v edin aver
той: ahahah
той: s edni putarani // и аз няква такава до ся си говорехме да не ми изневери и някви такива,въйпритеснявам се ся
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
адски уморена и затъпявща![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Брейй ще вземе да ме накара един човек да повярвам,че на Коледа стават чудеса ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
А дано и при мен да стане нещо такова ... въпреки, че сиииииииииииииилно се съмнявам като виждам колко му пука ..Първоначално написано от Assshley
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сънливоо.. и ми е тежкооо.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Дано дано.Първоначално написано от Priceless
Ама недей да правиш прибързани решения .. и аз си мислех,че не му пука изобщо и не очаквах.
Ехххххх най-после и аз да си отпразнувам като хората ...![]()
![]()
разправя ми тука за някви татуировки и някви раути![]()
Йеееййй,Коледаа![]()
![]()
![]()
Обичам Коледаа....ПОДАРАЦИИ!!!![]()
Е малко ми се спи,амаа съм супер.Утре ше е още по-яко...
.... "дай да те черпя за тези очии... "![]()
Брях,брях
ляляляля..
HERE I'M WILL YOU SEND ME AN ANGEL ..![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
поредната коледа сам в къщи![]()
имам още 3 пакета пуканки и сумати кола добре съм
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мм уж добре.. тия 4 дена кво ше правя ся.. с нетърпение я чакам да се върне, искам да изляза с нея![]()
Искам да го видяяя .. !!! Не издържам вече ..А и искам да му видя реакцията като си отвори подаръка ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нямам никакво коледно и празнично настроение. досега чак така не съм била по празниците, ама..кат да е..
Весела Коледа на всички!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе знаех,че мъжО ми е луд ама чак пък толкова![]()
Как може да ми звъни в 5:30 сутринта за да ми честити Коледа![]()
![]()
Добре,че си бях изключила звуците и вибрацията,че иначе не знам ...![]()
![]()
Мале толкова е мил![]()
Толкова сладък СМС ми прати,че чак ми се насълзиха очите![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да го видяТака ще си го гушкам и целувам
![]()
![]()
![]()
Като изключим това съм доста зле
Пак съм болна ... Вдигам температура,кашлям страшно много,хремава съм,главата ме боли,стомаха също ...
Баси гадното състояние
Както и да е
Весела Коледа на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Снощи,когато майка ме извика на масата,защото само аз липсвах седнах и се замислих.Не можех да повярвам,че всички сме на масата заедно.По принцип всички ядем,когато сме си гладни и то отделно.Баща ми,като най-възрастен раздаде от питката на всички.На мен ми даде много голямо парче, учудих се и се засмях.Не можех да повярвам,че за първа година ми се падна ПАРИЧКАТА!
![]()
![]()
Полудях от радост и започнах да викам даже от радост.(Типично за мен,защото съм доста емоционална).
Нещо ме кара да мисля наистина,че 2010 ще е наистина една щастлива година за мен.
![]()
добре![]()
Перфектно, нищо, че Коледното ми настроение хич го няма. За сметка на това имам едно страхотно предчувствие.. след около половин час ще разбера какво е.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Весела Коледааа!!!
![]()
![]()
![]()
Чувствам сее...добре!
Хохо,искам да излязаа да си разменим подараците с мойта най-голяма любов и да отидем на кафенцее![]()
Ляляляя....
А пък оня как ше ми звъни в 1 през ноща,само ми размъти главата после не можах да заспя 2 часаГадняр....
![]()
Брях,брях
'Що ми е скучно ?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Честита Коледа на всички . (:
Добре се чувствам,особено след снощи.Днеска станах бая раничко като се има предвид,че заспах в 2 ама не можах да спа от вълнение изобщо ..Сега вероятно ще ходим в баба на обяд ии да си взема подаръцитееееее [[sun]] . . И довечера най-вероятно ще изляза .
![]()