.
Затворена тема
Страница 69 от 104 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2598
    Супер фен
    оффф факаната коледа бате ще се самоубия :@ мразя я ! пфф... добре че днес ми пуснаха интернета най-накрая и днес съм малко от малко весел ^^ иначе пффффф всичко е ужасно вече сме на новото място.. не съм и предполагал, че Бургас някога би ми липсвал.. каква ирония нали ? толкова исках да се махна от там xD шанс...

Охх,откога не съм влизала тук.Сега съм от на брат ми компа,защото моя е бъкан с вируси и ми блокират нета...Иначе съм добре,не се чувствам в особено празнично настроение,но важното е,че съм многоо щастлива.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бясна съм.Просто цялата треперя.Последните 2 дни ми съсипаха нервната система.Пред мен образа се размазва направо.И не знам как ще завъши това.Но дълго няма да мога да живея при този човек.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Винаги чакам супер много Коледа- и като дойде радост,но после се натъжавам-защо? Защото чакам един едничък ден от октомври и той просто си отива и от многото филми и песни коледни носталгията е огромна,някак искам да си поплача че всичко така си отива,а толкова си го чакал.И с хората е така

Е остава да си почакам до другият 24.12
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ох малко се поуспокоих.След 5-10 минути тръгваме на бар.Така ми се танцува.С удоволствие ще се закачвам по маситееееееееееееееееееее ее Имам желание за партиииииииииииииииииииии иииииииииииииии
    много ми се насабра да се карам и да седя сериозна ит'с тайм ту партииииии

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дразни ме, че винаги знае какво да каже. ВИНАГИ. Цял ден не ми се обажда, аз съм инат - не му се обаждам и аз. Ама се пречупвам мамка му .. и му звъня. На: "Ти си голямо лайно знайш ли? За ко не ми се обаждаш цял ден" , отговора беше "Маймунке, просто исках да видя дали ти ще се сетиш да се обадиш .. цял ден съм седял с телефона в ръка ... адски много ми липсваше.." Хаааааааа... толкова банално и изтъркано, нали ?! Ама казано по този начин .. и казано от него .. просто единственото, което успях да кажа беше "И ти на мен.." и пак се пречупих.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Еххх искам и аз така ... Време ми е и на мен малко да се ядосвам,да се чудя къде е,с кого е ... Време ми е малко да поревнувам ама с държанието си не ми позволява (което до някъде е супер де ама ...)

По темата:Милото пак ми звънка (за поне 4-ти път днес ) Каза,че утре може да се прибира Имаше вариант пак да ме отвлича,но този път за 2-3 дена,нооо няма да стане тая седмица,защото имам малко женски проблеми
    Оффф сега и за него се притеснявам Снощи докато спеше вдигна температура Толкова горещ беше ... Днес като ме изпраща май пак имаше и като за капак се инати и не иска да пие течен аналгин Само ме кара да се притеснявам Не ми стига,че аз съм болна,а сега и той Но ще си го излекувам аз .. мхм ... Само да го видя утре
    След малко мисля да се хвана пак да си тегля музика,защото се е видяло,че тази от компа няма да я прехвърля на лаптопа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Еххх искам и аз така ... Време ми е и на мен малко да се ядосвам,да се чудя къде е,с кого е ... Време ми е малко да поревнувам ама с държанието си не ми позволява (което до някъде е супер де ама ...)
    Мани .. не е работа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Мани .. не е работа
    Абеее хубаво е така профилактично по 1-2 пъти в месеца (например) да има такива неща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Още един ден... и всичко си е по старо му (утеха)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    яяя.. каква добра новинаааааа... ама е късно вече да й се радвам... е, здраве да е.. ся съм се заслушал в стари шлагери

Terranova & Austin Leeds pres. Hi-Lo - Shake Me (Original Mix)

Скучно ми е.
    Не ми се спи, а утре трябва да стана рано, предвижда се цял ден да съм по улиците и си нямам никаква идея как ще успея да оцелея до края на деня, без да се чувствам като парцал. ;\
    Имам супер якия млечен шоколад с цели лешници, което е май единствения плюс за момента.

Супер фен
    Отивам да спя, че на другия комп нямам нет все още, трябва да пробия дупка на стената на коридора, че иначе кабела не стига Така чее лека ви на всички (:

Аз не виждам какъв е проблема да хванеш една бормашина и да пробиеш дупка в стената още сега. Я виж какъв приятен час е.

Галена - Черен списък..
    Тази песен много истини разкрива...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Много съм щастлива, е така.
    С POWER !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

П - р - е - м - а - з - а - н - а съм !!! Направо си лягам,че не се издържа апък и лайненцето ми отиде на дискотека .. ама аз нямам сили днеска за такива работи.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Ireland
    тъпо
    апф..
    България над всичко!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Седя в 1.30 и чета из форума..как мога да се чувствам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе все повече се убеждавам че хората сме мазохисти по подразбиране. Ама защо - все още се опитвам да разбера.

И с какво чувствата на тормоз, безнадеждност и неразрешимост допринасят за хармонията във вътрешния ни свят?

Още един въпрос - защо имаме уникалния навик да усложняваме всичко до което се докоснем? И на всичкото отгоре после да се оплакваме че нещата саобъркани, сложнии не знаем как да постъпим?

Като сами си правим цялата помия.

Странни същества сме, а уж с разум сме надарени..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    На края на дъгата :)
    мисля, че ще полудея... мина една година а аз още страдам по изгубената си любов.Преди не вярвах, че съм способна да обичам толкова силно и по такъв начин, но уви явно е възможно...
    Сега той е с друга и се обичат, но въпреки това поддържа връзка с мен (чисто приятелска, нищо повече) , но от това "приятелство" ме боли!!!
    Боли ме да ги виждам заедно, да виждам снимките им, да знам че сега целува нея, че нея обича а не мен. Може би вече съм луда знам ли, но едно със сигурност не знам - КАК ДА ГО ПРЕОДОЛЕЯ? Заминах да уча в Бургас с надеждата, че разтоянието ще ми помогне , нали уж казват "очи които не се виждат се забравят" , да бе да ... пълни глупости !!! При всеки негов поглед, всяко неволно докосване в сърцето ми сякаш изригват хиляди вулкани. Загубих него, сърцето и душата си ... моля се за едно - някой ден да пре да ме боли, защото душевната болка е мн по силна от физическата - едната минава а за другата лек няма

мерси за вниманието ...
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ELFIQ - ти не приемаш края. Поне това виждам от написаното. Мисля че ако поработиш в тази насока - ще постигнеш чудеса.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    БЯС :@
    The blood that binds us ..till death unites us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си