- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Оффф не ми се ходи на тъпия стаж беее![]()
Не за друго,но съученичката ми е в болница и аз трябва да отида сама и да стоя до 17:00ч. там без да имам к'во да правя![]()
Дано поне даскалката да мине по-рано,че иначе не знам![]()
Иначе като цяло съм суперПиша си с един приятел и ми е супер забавно
Това диване може да ме разлигави само с две приказки
Ужас просто
![]()
Айде бягам да се оправям,че 10:50ч. трябва да изчезвам на стаж![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вече ми е малко по-гадно щото трябва, с лед малко да ходя на даскало.
Ем при мене все едно и също,не мога да кажа обаче,че съм добре.Напротив,не съм добре.Поне нещата със УТФ-то са наредама личния живот и Любовта
без коментар.Добре че днеска поне няма да ходя на даскало,защото щях да се гръмна.Определено имам нужда от почивка,а събота и неделя не ми стигат.Добре,че мама ми позволи да си остана у нас
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
![]()
![]()
И на мен днес не ми се ходи на даскало, и на мен мама ми позволи да си остана в нас
![]()
![]()
Вече ми е по-добре
Ще седна да почета малко книжката и ще закусвач, че сега ставам
![]()
Трагедията е пълна...
Сега станах,тази настинка добре ми се отразява ..
ама после ще ми излезе през носа,наваксването![]()
Иначе съм добре,ще чакам да стане 15.30 и ще ида да си взема телефончето от ремонт![]()
не го разбирам..какво мисли,че постига с това![]()
хах ми добре..няма да му вървя по гъза.![]()
Чудя се в кой раздел да се ровя, че да не ми е скучно.
Адски ми се спи..
The blood that binds us ..till death unites us
Баси тъпия господин, понеже не му ходя вече на кражока ми писа 5-ца ретард-а. Толкова е зле, че ми каза направо 'писах ти 5, защото не идваш на кръжок' .. ПФ, мислех да ходя другата седмица, сега няма и да стъпя .. баси утрепката.![]()
Мм, трябва да излизам след малко, мисля малко да почета, че
умирам от скука.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
![]()
добре съм,малко се побърках с едни филми ама както и да е охххххх тоя не мога да спра да мисля за него
ся ще играя игра
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оф голям мързел днескаприбрах се и после нещо ме раздразни
нз какво и от тогава ми се скапа настроението и ме налегна един мързел,че чак до WCто ме мързи да отида
![]()
след музиката и филмите се чувствам добре
![]()
![]()
Научих неща, които съм сигурна, че ще променят начина ми на мислене за в бъдеще... Все повече се отчайвам от себе си - ходя с момчета, които си мисля, че са за мен, а не са. И винаги си мисля, че Този е за мен, но той отново ме разочарова и идва Следващия, който също си мисля, че е за мен, че сме еднакви в много неща, че просто няма по-перфектен и отново ме разочарова...
И сега това беше черешката на тортата, вече никога няма да се доверя на момче и все по-малко започвам да се отдавам на сърцето си... Намирам кусурите във всеки.. Разочарованието те прави страхлив и несигурен. И аз го осъзнавам и знам, че не е правилно и знам, че на 15 години не би трябвало да ти пука, че са те разочаровали, защото това ще ти се случва още много пъти и просто трябва да свикнеш с това и да го приемаш по-леко... осъзнавам го, обаче се чувствам унижена... Мразя, когато аз се влюбя в някой, а накрая се окаже, че той никога не го е чувствал по този начин... Чувствам се заблудена и наранена. Мразя да съм по-слабата. ;[
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:76ef69c4[/vbox7]Първоначално написано от FromAutumToAshes
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Офф днеска денят беше БОМБА![]()
Разбих се с мойте 2 съкровища Ани & Ситав
![]()
Просто се размазахме
Отделно, че е празник.Плюс това, това, от което ме беше страх е изключено
Просто деня е страхотен
А и утре е събота
![]()
![]()
![]()
Йес,прибрах се,щастлива съм,че съм си вкъщи най-сетне.
Тук е толкова хубаво,толкова уютно..Страхотно се чувствам.Утре ще си видя Йохии..
![]()
![]()
Много се радвам,че след всички караници миналата седмица,утре ще се видим и отново ще сме усмихнати.А вероятно ще ходя и на концертът им по случай планинарския филм,но още не е сигурно.В Неделя за съжаление,отново трябва да си замина,но пък във Вторник сме на концерт на Сигнал,така че,докато го дочакам..абе,времето ще мине бързо и отново ще е Петъък..
![]()
Уфф така ме боли главата :# Отивам да пия хапче и да вечерям.
Дано ми мине тиквата, че не се търпи.Отделно, че съм така гладна просто умирам.
Амии мисля, че съм много добре - не съм била така от много време. Тъй като съм 8 клас и разбира се съм в нов клас всички са много мили и приятни. Започвам да опознавам характерите им и ми става приятно, че се разбирам с всичкии![]()
![]()
Некво.. сдухалясано .. ;/ ама на последък доста често се чуствам така.. а заради него не трябва..мъчно ми е .. и искам да съм с него.. но не издържам вече при мисълта че тва няя да стане.. признавам ..
Err .... дали има смисъл изобщо? ;x
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
тъжна съм..![]()
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
офф напоследък чак и аз започвам да се дразня на настроенията ситолкова често се сменят
![]()
много филми нескаа![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Сега се чувствам по-добре.Уф това киндер буено да го ям ли или не нз, нямам хич нужда ама. . . . :# Ддз.
Иначе се радвам, че си подреждам някой нещица в телефона![]()
И съм уморена.
Чувствам се странно .. може би съм на границата между това да се сдухам за поредна вечер и това да си остана в някакси никаквото настроение .. тъпа работа.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!