- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Не ти се получават значи.![]()
Аз си мислех, че мога да ги пиша, докато тая година не ми показаха ясно и отчетливо, че съм некадърна. ;\ Пок и шотрес!
Ами... аз такова то още не е интерпретативно съчинение, т'ва е в 8ми клас, ама аз... не бях писала досега и абе не ми харесват, смисАл имам 4 и 4.50![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абе, глупости. Още в 7-ми клас е интерпретативно, просто не искат да тормозят крехките мозъчета на малките амебки с такива слоожни думи.
Аз имах ПЪК 5.25 и рецензия около 8 реда, в които се описваше как не съм усвоила членуването(а си мислех, че там точно съм екстра), допускала съм пунктуационни грешки, лексикални и т.н. Де факто, излязох супер неграмотница и накрая - 5.25.![]()
Незнам как да се чувствам буден в 6:02 сутринта ? Може би луд или какво съм праил през цялата нощт... и аз незнам как се чувствам знам само че не ми се спи![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
като станах настроението ми стана по-добро отколкото може да е...имам добро предчувствие за нещатавсичко ще е на 6....
сега малко да почета и ще се приготвям за сушито,че не искам да ме чакат моите като ги знам ккави са припряни![]()
поздрав за всички с
http://www.youtube.com/watch?v=YBo495Z0_7k
и по чашка кафе за добро утро![]()
![]()
Ами ваканция е... празници са, но въпреки това и по-добре може да бъде![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ъъъм, ами добре.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Каква култура търсиш в мене след масура, главата ми е като след концерт на СепултураБахти тъпата песен брат... Оф скучно ми е тъкмо ставам ии си търся нещо за ядене
![]()
Няма да се осъзнаете и тва си е... Иначе добре съм. В нещо като гладна стачка съм![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
сънена.. ама иначе 6+![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Станахх и си пия кафето .. не,че не можех да спа още ама тея индианци не могат да се оправят с компютъра.Незнам защо последните дни не мога да ям като стана .. само на кафета го карам.;// Странна раута .. Иии е време вече майка да спре да ми се цупи заради снощи,защото ме изнервя .. даже много!!!;@:@:@
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
След малко излизам. Още не съм тръгнала да се глася, пък като се знаам... А не мога да закъснявам, защото имаме твърде малко време заедно. Пак не си организирах деня като хората и се получи ебати кашата. От едното място трябва да бягам за другото. Вероятно довечера няма да спя в нас, което е... трагедия.![]()
ми как да се 4увствам тежкопреядох с меки4ки
ся се 4уда ко да пр и се ровя тука
![]()
Въпроса е след час два като ми свършат цигарите какво ще правя![]()
^ Ще ти дам от моите![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пффф ама те били 4Те и за 1 час няма да стигнат
фак... IM IN TROUBLE
![]()
Чай пия само като съм болен![]()
А какъв пиеш? Алпинист? Биопрограма? Вълшебната гора? Какъв?
И за да не ме набедят, че все на спам го обръщам:
Напрегнато ми е. Чакам да ми звънне и отлитам да я посрещам.![]()
Направих я най-после тази анкета по маркетинг.Ама то не било толкова сложно. ;д Сега да се насладим на музиката.
Alice Cooper-Poison![]()
![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
охх, много объркана ;хх
пак трябва да избирам бързо, а толкова мразя да пришпорвам нещата![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
вече съм решен.. ениуей.. утре сигурно ше ходя да разглеждам...
Въпреки това че не съм спал вече 25 часа мисля че всичко е доста добре![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Оххххххххх трябва да се къпя и да излизаммммм .. ужасна съм ..![]()
Тоя бойлер няма ли да се загрява по-бързо ееееееее ;хх
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!