- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Освен здраве нямам кавко друго.. сиромах човечец съм ;/
мм не взех решение..![]()
май ще го карам как ми дойде..![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Гоги, аз ти давам Станислав. И аз се хвърлям след малко отнякъде![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хахахха това май не е добро решение xD
в нащо недавно свети нещо ново нещо славно Станислав се казва и малко гадноПървоначално написано от Priceless
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
давам ти терсата ми да се хвърлишПървоначално написано от Priceless
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ох колко е съпричастен само![]()
споменах ли че съм 1 етажПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
хахах сетих се за оня виц...
ТУП... Е СЯ ТИ Е*АХ МАЙКАТА![]()
Ахахахах да да да да![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
100 етаж до тук добре 99 етаж дотук добре... 1етаж а ся деПървоначално написано от FromAutumToAshes
Вица е железен кво ми говориш![]()
За мааааааааааалко да се разрева от яд .. много съм луда ей ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
оооо ще види той,кого ще занася![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
В моментаа супер тъпо![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
разпилявам се на това парче: http://www.youtube.com/watch?v=1eEygIR4whE и цъкам игричките на уиндоуса![]()
пих пих и като се сетих за оная изтезнях и си заминах ......
Първоначално написано от KiNgGRaND
![]()
Току-що се прибирам. Навън вали гаден дъжд!Мокро е, кално... поне не е много студено. На всичко се хиля, което май не е много добре.
Тази сутрин стигнах до кафето, за разлика от миналата ;д ии се чудя с кого да си пиша, че (скоро) ще ме налегне скуката(вероятно).
Ооообичам те, оообичам те милааа с бели маратонкиии и изтъркани джинсииии![]()
![]()
Супер се чувствам, все пак съм с него у нас.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
От вчера не ми върви и нищо не е както трябва ;]] .. и съм изнервена![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
добро утро
да ги еба сичкитепърво ма събуждат в 9 за да уча,после са моткат 1час,ся гледам бебето ми зяпал прфила,за ко кат снощи ма заеба така да го еба
ужасно ми се спи,поне научих един урок по био и гледай,как ще и еба майката на тая във Вторник сичко ще знам
искам по-бързо да идва Събота да се прибирам най-после
иии как можа да завали,можеше да отида да по пазаруувам малко
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!