- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
мъжо ти снощи брутално ме заебаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дала съм му срок до 12 да си домъкне хилавия зaдниk до нас. Ако не - ти налево, аз - надясно .. както се пееше в една песен![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Имам чувството,че ако изляза ще се одавя навънка .. баси дъжда,баси чудото .. пфф![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аами времето е ужасно и се чудя да излизам лии, да не излизам лии.Ама май ще трябва да изляза, че работата мене чака.Иначе има неща, които супер много ме човъркат отвътре, че не е истина.Ама няма да го питам нищо, за да не разваля "нещо".Ох, колко е трудно.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Добре ве, за кво ми клика при положение, че мнооого добре знае, че не мога да му се обадя![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чакам да стане 1х да се обличам,а иначе ся малко разучавам новия тел![]()
![]()
Лeлееееее как може така да ми бърка в мозъка тва нещо ..![]()
![]()
как така цяла нощ те гушкахПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дет ти се обяснявах вчераПървоначално написано от haritov
![]()
ми след такава нощ с тебе бях изтощен и не знаех къде се намирамПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мн добре... направихме малко чипове на покера доволен съм
но факта, че телефона ми пак почва да се ебава никак не ме радва ;/
мм.. наспах се, изгледах Дориан Грей, сега ще излизам с приятелка..
мноооого добре се чувствам![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Тъпоо ми е ..
ям бадеми и говоря с най-добрия си приятел ,който пак ми пълни главата
с глупости .....Чакам да стане 3 4 5 да излязаааа
Summer (h)
станах в 8 излязох 9 и 25
отивам да плащам осигоровките си и що да видя целия добрич се изтърсил пред кабинета
(мангаля фраш)
чаках 3 часа
взех онзи свещен лист и отивам в банката да внасям парите
и щрънк клона не работи аде на другия край на центъра отивам чакам половин час в банката
обедна почивка ( в този момент съм целия вир вода от дъжда)
мина им почивката една ме прережда тука почвам да ругая
платих отивам на спирката дъжда си ме вали някой пак счупил навеса
чакам 15мин тролей качвам се тока спира
слизам почвам пеш тока дойде тролея отпраши
хвнах такси брата направил кочина в къщи
пийс
Страхотно се чувстваааам...... <3![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Многоо добре .. Днес имам рожден ден, пораснах вече и съм на 19.. Получих доста поздравления и подаръците малко по--малко се показват
... Най-незбравимото нещо определено ще си остане обаждането на бившия, с кого не се бяхме чужали от почти 2 месеца .. 10 мин разговор, малко плач и ето сега усмивкиии
...
4естит рожден денПървоначално написано от LofYou
)))
по същество: тъпо ми е,скарах се с бившияголямо лайно е,пардон- най-голямото!!!!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Леле досега чистих с прахосмукачката и видях зор .. е*аси.Сега ще си пусна малко музичка ии после излизаам, ама като гледам тоя вятър - по-силен не може да бъде и нещо ми е жал за мене си.
Лялял...хубаво ми е, като изключим един много болезнен факт.
Абе смотана работа.
![]()
Big or small, lies are lies!
ся ставам... чудя се сериозно кво да правя днеска... бащата иска да сяда на компа, ама много му стана.. всички вече са по вили, села и т.н., аз само няма де да се дяна и ше си вися у нас.. йей
Да имаш сезонна карта,да имаш ски,да имаш каска,екип и всичката му екипировка,планината да ти е на двора и да не може да отидеш да покараш заради тъпото слънцее.Се едно съм на екватора да му се незнае.Ебаати тъпото време,ебати.Чак ми прецаква настроението.
Поне са пуснали бутащите колички в мола и явно утре ще се ходи.Днес ще си поскучаем пак с моя,тъй като няма нииищо интересно за правене.Утре сутрин излизам с приятелката и явно ще ходим на кафе и следобяд вече в мола.В сряда ще годим на некъв пияно бар със стария клас,а в четвъртък нова година.Айде вече де,писна ми от тая 2009,хубава,хубава и накрая всичко на НЯ.
чудя се дали да не се хвърля
не се бъзикам
Като изключим , че имам бронхо плевмония и ме боли гърлото съм супер ..![]()
аа и че съм влюбена ;d![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Доволна - приспах братчето.Тъжна - в Белгия съм си. Тъжна- милото е болен. Скука - цял ден в къщи. Доволна - оправих багажите, свалих си песни, окъпах се , свалих филми, осъзнах, че съм накупила толкова много от България не случайно се върнах с един куфар повече +))
скучно ми е
мн ми е скучно
и не мога и да изляза
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Айдеееее да става време да излизам вече,че не се издържа тука .. баси майка дойде и почна да ми разваля настроението.На всичкото отгоре незнам от къде ще й търся на тая пари ама няма значение .. ще се чудя по-късно какво да измисля.Иии да се надяваме,че днеска косата ми няма да заприлича на нищо докато отида до кафето,защото ще чукясам ..
Чувствам как започвам малко по малко да се изнервям и не е на добре . ;х