- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Не се, не се. Аз я разпознах още преди 2, ако не и повече, часа. Крие се мръсницата.Първоначално написано от Tempest
Взе от кака си идеята да смени ника и да потъне в мистерия.
![]()
импулс е смотан.. показва грешно активност.. може и да не е, спокойноПървоначално написано от soul1199
![]()
благодаря ти,че ми даваш надежда ама преди малко му псиах и той не ми писа,може да не е на компа(надявам се)Първоначално написано от Tempest
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Luciernaga
![]()
Наричай ме идея на полудял отшелник,
изваял своя свят от полъха на нежност.
...
Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.
Пак хартисах.Ужас просто.Нямам думи.Иде ми да се гръмна.Писна ми бееееее.. просто ми писнааааа...![]()
Big or small, lies are lies!
Много скоро ще полудея ...![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Шефката заключи темата. То и на тази и е време за ключе,ама никой не смее. Че кака Хоти после ще ги шамари![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много ми е тъжно...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
вече втора сутрин ставам в 10 и това само доказва че мио трябва малко повче раздвижване
още съм си спижамката и мама ме кара да се обличам ама мен така ме мързи![]()
оная по англ ни кара да учим сумати неща и ще ни изпитва и трябва да се стягам и да поуча малко иначе двойката ми е в кърпа вързана![]()
![]()
Добре, най-сетне се наспах.Ще се оправям и ще отивам по улиците![]()
Раздвоено ми е едно такова...
внимавай в магазина да не ти пробутат 1 банкнота за 2Първоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми не ми е много готино,ама няма да ревНАА![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Нали земе да ми върне една банкнота от 13лв и една от 7лв тогава не знам кво ще правя![]()
Трябва да почвам да се наспивам, щото не е работа тва.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
а с часовника оправяш ли се?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
Миии тооо таковааЕ поне се старая
![]()
АААААААААААААААААААА гърлото ме болиииииии !!! ;@@@@@ Ужасс .. мразя да се разболявам мамка му ..![]()
![]()
Сега трябва да се наливам с глупости,защото точно два дена преди Нова година .. пффф
Ще гръмна честно .. дано да не вдигам и температура,че тогава вече незнам . ;х Запуквам се с хапчетата и дано ми мине по-бързо,че е много дразнещо.
Иначе се притеснявам какво да правя с нейния случей с подаръка и как да го измисля,защото не остана време .. ама не мога бе,просто не мога . ;// Общо взето всичко ми върви на обратно днеска още от сутринта и деня ще е гаден и ще пречукам някой усещам го.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
хубаво ми е =)
![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Същото .Първоначално написано от Assshley
![]()
Аа и имам бронхо плевмония,но то се брой към гърлото![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..