- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
ше се връща на 31вибахти.. някои хора мислят само как да ни вредят
![]()
Първоначално написано от EnterYourNameHere
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Чувствам се перфектнооооо .... (((((:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
объркана съм..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Студено ми е, бе! Колко неща трябва да включа, че да се стопля?![]()
мъжа ми е the best!благодаря ти мъжленце
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
и на мен нещо ми е студено ше зема да облека якето![]()
И на мен ми е студено![]()
И спря да се върти за миг земята..
Отпаднало ми е,а трябва да излизам да взимам още пари .. .уффф ии незнам лайното ми къде е и ще полудея .. ;/// Като съм болна съм супер сдухана.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер тъпо ми е .. нещо ми става,след час сигурно ще ходя в моя смотаняк,ама ми е някво все едно не ми се излиза с него. Незнам,полудявам вече и аз.Утре поне ще се разбия на рожденния ден, а др. ден нова година. Майка ми само се запъпа , но ще ме пусне накрая
. Оф отивам да се оправям ...
![]()
рамо до рамо със себе си...
Чудя се кво да правя вече
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Щеше да е супер ако знаех как се чувствам ...![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вклиу4и мене и глей ко стаа 4ак 6ти стане топлоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
спокойно,всички сме били ,сме или ще бъдем някога в това положение...в случая времето ще покаже-нещата ще се оправят 100 на 100Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
по темата-и аз съм в положението на ЗоРиТу ама хич не ми дреме![]()
И аз се присъединявам към вас.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
превъзходно се чувствам![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз се присъединявамПървоначално написано от vagarious
Аз знам,че ще се оправят ама чак,когато моя се прибере в града и му се разкрещя едно хубаво ... Така ме е яд на него ... гррр ...Първоначално написано от lipsvashh_mi
По темата:Е ся го вкарах във филма ... И то не в някоя романтика,а в драма/трилър/екшън ... (както го приеме)Просто тая Сребърна ще му излезе през носа
Като за капак говедото му с говедо и на лекар не е ходил,а е супер зле
![]()
Пффф ... не,не,не ... Бедна му е фантазията простоВсе още не съм му показвала гадната си страна,но до Нова Година мисля да го направя ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Коолко интересно! Впечатлена съм, вЕрвай.Първоначално написано от awerw
вярвамПървоначално написано от mArMaLaDkA
аве има ги и 6а6ави кат мен ти 6то и отговори въоб6те
![]()
Зле... С приятеля ми няма да се виждаме до февруари сигурно защото и двамата имаме супер много да учим а сме от различни градове и просто няма как да стане... Гррр! Нямам търпение да дойде март![]()
![]()