- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Исках да покажа, че съм прочела и най-вече асимилирала сложно съставното ти(неграмотно) изречение.)
аха брПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
мъжа ми е прав,мога да имам всеки,за ко чакам бебу да се сети за менмъжо,без теб съм за никъде
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
потресена съм![]()
![]()
Оф ужасно топло ми е.
а бе няма ли кой да направи нова тема, тази прелива от страници =))
За Бога бесен съм.. не ПОТРЕСЕН съм... не пфф не знам. Концерта беше калпав в смисъл имаше и готини моменти но като цяло беше яко щото си направихме кефа с тези които бяхме иии се запознах с едно много сладко момиченцекоето бях мяркал доста често из града и ми беше хванала окото
. Но да се върна на частта с беснеенето и потресаващия факт, че ми октраднаха якето... ПФффф направо не знам как може да има толкова пропаднали хора, чак да им се чудиш на изалчнелите акъли :X Нооо все пак живеем в БЪЛГАРИЯ, така че май няма какво да се паля по много.
Искам да се оправяммммммммм . ;///
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
той нормален ли е???????хууу,че е мъжа ми
и тва ма твари в импулсе е и в скайп и насякъде и не ми пише,смисъл аз вчера му писах,ама той не ми писа,откачам
и колко съм ревнива
![]()
НЯМА да съм с него на Нова Година. Каквото и да става ! Просто съм потресена от всичко, от цялото му държание напоследък и т.н. Ако ще става така, дет са вика - НМЗ ! Ще издържа някак си и без него .. изобщо не ми пука.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
идвай у насПървоначално написано от Priceless
ще ти направя салатка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пия кола,ям шоколад,сл музика и се надявам да се сети за мен![]()
Доста добре се чувствамДнес цял ден релакс, беше хубаво
![]()
Сдухано/бясно/уморено/раздразнено/разгонено/смешно/неконтролируемо
ИСКАМ СИ ЯКЕТОООООООООООО![]()
![]()
![]()
![]()
хахахах жалка гледка съм в момента ;/ хахайха
човек те в бг и лайното ще ти откраднат вечеПървоначално написано от FromAutumToAshes
притеснено / скапано .. но от друга страна яко ..
неска нещата се наредиха .. пиинах и бях на градус . .супер е ..
ам после ТОЙ ми скапа настроението , утре тряя ходя у тях .. уж ше глеаме филм .. пфф , ако си позволи нещу как ше го наритам просто![]()
![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
ОБИЧАМ ГОООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мамка му,за стотен път поне успя само с 2-3 приказки да ми покаже,колко много знача за негоЛелеее явно наистина е взел нещата прекалено навътре щом почти се разплака по телефона
![]()
![]()
Като за капак диването вече има планове за Н.Г.,а аз мислех да излизам по женски с приятелкиЕ сигурно ще измислим нещо,но аз определено нямам намерение да стоя цяла вечер в компанията на ония джофрички
![]()
Както и да еСега мисля да си пусна малко музика и да си поизбухвам,защото ми е хипер яко
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от haritov
Прави си до болка, за съжалениe...
неиздържах и ся му писах...дано ми пише,знам,че е на скайп![]()
![]()
А супер съм![]()
Утре излизам пак не ме ебе,писна ми да седя вкъщи![]()
А пък само да навия майка ми да ме пусне в петък ше съм чук![]()
Ляляля...
Мале,и телефон да не ми изръсят наще,че ше ми купуват днескаА то баси добрия.Йеей,дано да стане още утре,ама и да тряя чакам до другия месец,пак ще съм щастлива
![]()
Брях,брях
писа мииииииииииииииииииииииии ииииииии4е и две целувки,ама пак ме заеба,ама не ми пука
![]()
![]()
Зле ми ееееееееее ;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
странно..
туко що ми се обади да ми каже, че след 30 минути ще намине..![]()
без да пита, без нищо. и на всичкото отгоре ми затвори телефона, абе.. направо съм втрещена, а най - лошото е, че се надявам да остане повечко време![]()
е тва е да си природно тъп..
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Оффф тъпо ми е и уморено.Поредният ваканционен ден минаскоро ще се върна на даскало
нямам желание
![]()