- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Лягам си, ужасно съм уморена.
Лека на всички![]()
Направо съм в мега мощната незнаенка![]()
отговорих ти на въпроса..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Хубава вечер, всичко добре.
Прибирам се и тоя смотаняк класния веднага напращал глупости .. AGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Уж хубава петък вечер беше![]()
Пък ми е някакво..никакво![]()
Първоначално написано от SoStarstruck
Но не отговори на втория rofl... Ама аз за друго съм в незнаенка не се коси хаха
..Аа,разбрах,аз само да си кажаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ще си кажеш ти.. всичко ще си кажеш![]()
има време...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
I don't think so..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
водката свършиимам джин
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оооо повярвай ми, ще си кажеш![]()
Този аромат на парфюма му направо ме преследва .. как може толкова да го харесам лелеее ..![]()
![]()
Иначе за сега бивам малко по - добре съм от вчера ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ооо,повярвай ми,няма :PПървоначално написано от FromAutumToAshes
Аз имам малко водка,няма да я пия,ако я искаш подарявам ти яПървоначално написано от haritov
..
само да попитам bvlgari aqua ли му е парфюма??Първоначално написано от Hilary_
..
Неее неее .. някакъв дето трудно се намира като цяло .. подарък му еПървоначално написано от SoStarstruck
п.с. направо не мога да повярвам как може аромата на парфюма да ме побърка толкова лелее ..![]()
![]()
Priceless .. <3
ооо,може,можеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Много ми е скучно,чудя се кой филм да гледам тая вечер,иска ми се нещо романтично,ама...![]()
щастлива и обичана !![]()
Аззз почнах се чувствам нежелан, за това ви казвам чао
американска бозичка ли искаш да гледкаш?!Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
п.с. решена съм да си го купя не ме интересува, че е мъжки ..![]()
уникален е ..
![]()
Priceless .. <3
Да,нещо таковаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Чудя се тоя P.S. I love you дали да си го тегла,че попринцип не обичам романтични комедии..Като си купиш парфюма ми кажи как се казва,че ми стана интересно нещо..![]()
нежелан?? няма такова нещоПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
мм за него не знам .. предлагам ти ..Първоначално написано от SoStarstruck
I Love You Beth Cooper
The Proposal
The Ugly Truth
тия са така най - новички .. пък и не са лоши ..![]()
п.с. Ще ти кажа обещавам ..![]()
Priceless .. <3
Тцтц,спамерчета ..
![]()
Иначе аз съм добре,гледа ми се филм .. сега ще прегледам тези дето каза Хилари![]()
оспамих темата,но все пак исках да ти отоговоря,за да ти кажа:Мерси!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()