- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Днеска беше забавно![]()
Направих една презентация, и сега й се радвам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
накарах го да ревнувапак съм във форма мамка му
![]()
![]()
![]()
само дет си изпих колата ипрекалих със сладкото
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Чудесно. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
знаех си аз, че ще се размина с нощното посещение![]()
и все пак ми е мнооого весело![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ако продължавам така ще се разболея ..
Писна ми от наще, явно и на тях от мен.
Грррр, нищо не правя както трябва.
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Целия ни разговор:
Той: Начи няма да си с мен на Нова Година.
Аз: Не.
( мълчание от 30 минути)
Той: Утре ще се видим ли ?
Аз: Не знам, от теб зависи ..
Той: Хуу.
И ТОЛКОВА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
не се нерви ти виж моя:пишем си извесно време и аз му пиша:
аз: (surce)
аз:
аз: :P
аз: lipsva6 mi
аз:той така и не псиа,сама си пи6а явно
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
охх..
убиха ми пак веселото настроение!
ся се обади, че ще мине след 20 минути, не приема "не" за отговор, обича ме.. и иска да сме заедно.
и всичкото тва, защото съм тъпа и казвам на когото не трябва, че ще съм сама вкъщи![]()
не знам вече, ама не съм сигурна, че искам да се връщам към същите простотии, сама май ми е най - добре![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Явно днес на никоя от нас не й върви в писаниците в скайп (при нас обаче е обратното)
Той:Мацко
Аз:Кажи ...
Той:Как си мило
Аз:Дишам още ...
Той:Да не се сърдиш за нещо :S
(след 15-тина минути)
Аз:Миии ... не!Просто ми е кеф да развалям настроенията и на хората около мен ...
(кратък разговор,в който уж си пооправих настроението)
Той:На Нова година ще сме в Иван
Аз:Браво на вас ... приятно прекарване
Той:Е как така ... И ти си с нас
Аз:Аааа така ли?!И аз що не знаех ... ?! ... Оффф както и да е ... Има време до тогава ... Много неща може да се променят до тогава!
Баси,колко гадно се държахТоя МЦ ми действа ужасно
Добре,че днес е последно,че иначе не знам
![]()
![]()
НищоУтре ще му се реванширам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мразя се... вече ми писна, писна ми да го карам да се чуства така заради мен. Чуствам се като най-ужасното същество на планетата, и най-лошото е че това не е за първи път. Немога да го преживея, незнам как ще издържа, той заслужава нещо повече от това което аз правя за него... просто незнам понякога се държа ужасно глупаво и си мисля че е по-добре да му спестя всичките страдания заради МЕН. Той е най-уникалното и перфектно момче което съм срещала някога, не искам да го губя и немога да си го позволя, защото не знам какво ще правя. Тези неща ги казвам сигурно нз за кой път, но защо винаго през деня всичко си върви перфектно когато сме заедно и като седнем на тия компютри и двамата се сдухаме, немога обичам го.. немога да го изгубя а мисля че точно това става...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Зори, вие поне ще сте заедно на Нова Година. То и аз можех да съм с моя, ама .... нямам намерение да си я развалям само заради гнусните му приятелчета, дето .. оф абе няма значение.
Сега излезе от скайп, моля ти се. ОФФФФ![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добреее.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
сестра ми се прибра.. суперна 1ви ше излизам с момичето.. оше по-супер... ще я почерпя за именния ми ден тъкмо.. и ше съм по-предразположен да я целуна... ии ако такова.. не се получи, би ми простила заради факта имен ден... надявам се.. надявам се да се получи де...
![]()
на вас по скайп,на мен на телефонни обаждания не ми върви...много глупаво от негова страна,пратил ми тази прегръдка по ФБ,не другата,която мсилел да прати,щото да не зема да си помсиля нещо(примерно да се съберем отново) беше много гадно тва дет го каза!!!! и му затворих де![]()
![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
И аз се присъединявам към скайп ядосаните моми.....![]()
Егати говедото,ясно ми е кво иска,казах му,че няма да го получи и пак се драчи.
От време на време се държи добре и после е пълно говедо,което всъщност е.
И вече съм решена да приключа всичко с него,минало и настояще.
Дaно да успея.
![]()
;]
И аз не искам да ходя заради приятелите муПървоначално написано от Priceless
![]()
Сега се чудя как да го накарам да излезе с моята компания или да се уговорим да мине да ме вземе към 4-5 сутринта и да ходим в тях,че и без това после 2 дена ще съм му нагостиНооо естествено има вероятност да не се навие,защото те ще празнуват на около 20-тина километра от града и може да не му се идва да ме вземе (въпреки,че малко ме съмнява)
По темата:Не ми се спи,а утре (или по-точно днес) тряя ставам рано
Като за капак си разхвърлях целия гардероб,защото търсех едни боксерки и на края не ги намерихКой ги знае къде са пффф ...
Както и да е отивам да се мъча да спя,защото утре ни чака един доста сериозен разговор и трябва да имам сили за него![]()
ОБИЧКАМ ГО!!!![]()
![]()
![]()
Едит:Поне избухвам на румънско0оhttp://vbox7.com/play:2d07416d
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
притеснена съм доста![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Оо, супер съЪъм![]()
![]()
Напредвам с книгата си![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
гъзът ми е завод за газ органична произвежда смрад нетипична когато пръдна цветята овяхват животните бягат и хора припадат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щастлива съъъм!!!!Направи ми малка изненада мойто слънце и ще дойде утре! А днеска тъкмо си говорехме че най-рано февруари месец ще се видим защото имаме да учим... Ех къде го намерих такъв мъж всичко да прави за мене направо не знам!
![]()
![]()
Божке,защо накарах майка ми да ме събуди толкова рано![]()
Е,ше се разсъня...даа....ммм....
Брях,брях
Все едно ми е, вчера бяха големи екшъни.
Наще като се приберат аз излизам, не искам
пак да се караме.
Безразличният ми липсва, най-рано ще го видя другата седмица.
Май вече не е от такова значение ..
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..