- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
лакомница![]()
![]()
Той:Я кажи ушите ти ли понасяха само злато или като цяло можеш да носиш само злато
Аз:Защо?
Той:Така
Аз:Кажи ми!
Той:Просто питам ...
Аз:Ми по принцип си нося само сребро ... следователно само ушите ми са дефектни
Той:Ааа успокои ме
Аз:Що?
Той:Ще разбереш ... (мм)
Диването е решило да ми прави подарък и ще го гръмна![]()
Колко пъти да му казвам,че НЕ ОБИЧАМ подаръците
Като за капак утре трябва да изляза и аз за подаръкИ к'во ще му взема?!Нещо на Nike ама какво?!
Аххх мразя,когато ми се налага да измислям подаръци в последния момент ...
Е поне след около час ще го видя,нооо още не знам к'во да си облека и на края ще си изляза с екипа
![]()
Айде бягам да мисля к'во да си облека,че нямам много време![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Цял ден вчера на покупки с приятели и нпр съм скапан
Тряяше да остана да спя в Бургас,,, естествено спах и само 4-5 часа... Неска пак ходихме да зиаме останалите неща за нова година... бях на тренировки.. (ебаха ми мамата) Бяха само 40 мин но после и време ми засичаха :@ ... беше много злее.Всичко ме боли... Лягам да спя и ставам утре чисто нов![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Екстра ..
п.с. е не сте ли гъзолизци а?![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
трябва да се научиш да приемаш подаръциПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
айде и аз бягам че гостите ще ме сварят на компа![]()
![]()
свикнали са,нали и те имат деца![]()
![]()
^Не искам да свиквам
Мразя да ми се правят подаръци .. Предпочитам аз да правя ...
А и ни е раноНа трети правим месец ... За к'во ни са тия подаръци толкова рано
Гррр ... Мразя го
![]()
Да бе .. Мразя го ама друг пътОбичам си го ама ако мисли така да ми прави на всеки по-специален празник ... ще има скандали
![]()
![]()
Едит:И все още не знам к'во да си облека![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Оправихме всичко за Нова година .. утре се очаква мощна разбивация въпреки,че всички сме болни ама сме кучета и ще се справим.![]()
![]()
![]()
![]()
Викам това лайно да вземе да се прибира вече,че се дразняяяяяяяяяяяя .. апък няма да му се обадя,няма ПЪК.
![]()
Кофти ми е,че при най-добрата ми приятелка така се получиха нещата ама .. не сме виновни ние все пак .. апък и незнам как стана целия тоя филм с приятеля й. уфф .. ужас ;х Голямо лапенце е ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тоя тъпак .. ако отиде да спи в тях .. просто може да ми изтрие номера, да ме блокира в скайп и да забрави къде живея.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре съм,копеле.
Утре ше си седя цял ден у наас и ше се лигавя с братаа![]()
Хохо...
А пък в петък...![]()
Брях,брях
Е бях щастлива до преди 20 мин. ... Сега съм МНОГО щастлива ... Той ми писа в скайп(откъдето ме изтри пред 2 месеца когато се разделихме) ... Явно ме върна в абонатите си и това много ме радва... Поговорихме си за глупости и нищо контретно за нас, но така е по-добре ... Мамка му само да не взема пак да се надявам,яе лошооо![]()
ИЗНЕРВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... :@:@ .. И пречувствам как след малко ще ми каже,че утре незнае дали ще дойде и ще го запукам !!!!![]()
![]()
някой хора си мислят че света се върти около тях и това ме изнервя![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
изнасили го и го остави да плачеПървоначално написано от Assshley
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е не съм чак толкова брутална .Първоначално написано от haritov
![]()
не е пречкаПървоначално написано от Assshley
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много ми е зле.Имам чуството ,че ще умра.. ;( Охх
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
от два дена трябва да гадая как се чувствам![]()
![]()
![]()
![]()
неща така
![]()
В момента е 10 часа. В 7.30 като му се обадих каза, че до половин час е пред вкъщи. Пише ми сега...
Той: Сега се прибрах да мина ли да те видя?
Аз: Не.
Той: Защо?!
Аз: Щото стана късно.
Той: Добре, утре сутринта?
Аз: Не знам, ако стана рано ще ти се обадя .. ако не - някой друг път .. евентуално.
МЪЛЧАНИЕ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
така изглежда, че очакваш да настоява да дойде сега...
ениуей.. аз някво не знам кво.. утре супер якото ше си изкарам... диващинкаи после на 1ви с нея ии тка
![]()
Чувствам се специален и обичан![]()
![]()
Много ми е яко. Пращам песни на мойта красавица , че утре ще я скъсам от танци
![]()
Малко ме изнервиха, но нищо не може да развали настроението ми днес щото ми беше толкова хубавоо с моето мъничееено сега така ми се спи и скоро ще се ориентирам май към леглото, че утре ще бъде единн достаа дълъг ден и една мммм... прекрасна вечер
![]()
![]()
P.S LOVE YOU M![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
В тях е![]()
![]()
![]()
Аре блок отсякъде и това беше.
Hilary_![]()
Майка ми... всеки път обещава и обещава, и обещава и накрая го духам, духа, духаммм... Обаче почва да ми реве като и го напомня или като и откажа нещо! 'Баси несправедливостта! Майките са супер манипулативни, не е честно!
Уууутре ще си посрещам новата година сама...![]()
Гадно ми е .. и имам гадно предчувствие за утре .. знам,че пак ще си се занимават с техните глупости и няма да дойде,защото работата си е работа нали ..![]()
![]()