- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
А тази вечер какво ще е мани мани яко алкохолизарано наркоманско парти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мисля,че тази вечер ще се получи доста стабилно ..Тояя пъкк за какви глупости се вбесява направо ме побърква .. да се взима малко в ръце и да казва дали ще идва довечера,защото вече и мен вбесява ..
![]()
Оффффффффффф ревносттт безподобнааааааааааааа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
де ще го копаме като го свършимПървоначално написано от Assshley
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
AND I'M FREAAK, A LIER
DON'T THINK I'M MESSIAH ..![]()
Дорбе съм.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Как 31 сек едвам излязах след тва плуване ????Оправихме ядене пиене бол... музиката и нея ще оправим... Всички ще дойдат... Имам още работа с пиротехниката
а трябва да заминавам след 3 часа
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не особено добре, но като се почне запоя ще се оправя. :P
Изкъпах се със зор да не падна под душа :# Зле съм просто. :#
И казах на милото да не идва днес, а чаках този ден от отдавна![]()
![]()
ни нам
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Нямам търпение да си дойде майка ми, да се лакирам и да легна да спя.
Ужасно ми е сдух .. днеска цял ден ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз така... Тоя 31.12. от доста години насам ми е егати скапания ден!Първоначално написано от Priceless
![]()
Много добре се чувствамммС нетърпение чакам да дойде довечера - голямо размазване ще бъде
![]()
След малко отивам да се оправям и да тръгвааамм :P Весело изкарване на всички и леко изтрезняване утре !!!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Off ядосвам се искам да ми пише, ама той още спинка. Ще полудея. За какво му казах да не идва. . ама не по-добре така, не искам да го заразявам :#
Отивам да си пия антибиотика :#
леле днес ще бъде мн скапан ден.. Плановете доста се объркаха![]()
,но пъкк си обичам меченцетоо![]()
Защо, бе ?!
Наще винаги ми развалят настроението
независимо дали е РД-то, Коледа или Нова година ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пффф скарах се с милото от простотии![]()
добре, че не може да ми се сърди :С Само го тормозя
![]()
Сега се лакирам пробвам различни неща, но нищо не мога да направя хубаво :Сне ми е ден, лошо ми е ,тъпо ми е и скучно
Мразя Нова Година ..... мразя Него... ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
mhm.. Bqh navan pribrah se i se 4udih kvo da praq![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Гледам, че не съм единствената сдухана и това не ме радва, а напротив :#
^ Гушшшшш ... ;]
Hilary_![]()
нямам представа кога ще се прибера![]()
![]()
Как се чуствам.. ами нормално хДЧувам вече гърмежи навън и ме обзема празничното настроение
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.