- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Щастлива съм благодарение отново на него .. Какво му става незнам но както не се бяхме чували 1 месец вече 3 дена подред ми пише и дори не се караме ... Все едно всичко е по старому ... Но аз знам че не е така и не мисля и да се надявам.. А той продължава да ме изненадва... Обеща че ще ми се обади а аз дори не очаквах .. въпреки че сма си подготвила смс за нова година де
... Мамка му още го обичам и пак ме влудява както преди
![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
На теб какво ти има?
![]()
Офф така ме боли стомаха пак![]()
Изнервена съм заради моето лайно .. пак се е забъркал в някакви простотии...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оффф два часа и половина ми трябват да си пресирам косата
Тъкмо започнах и вече ме мързи
Като за капак мисля да не излизам довечера,защото с когото и да изляза все ще има някой сърдит
Моя иска да ходим в негов приятел,а аз не искам,защото 1/3 от хората не ги понасям,1/3 не ги познавам,а с другата 1/3 не мисля,че имам к'во да си кажа![]()
Шматките пък искат на кръчма да ходим ...Всякаш снощи не бяхме там,а тази вечер пак
Както и да е ) Продължавам с косата,че съм готова само с 1/5 от нея![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
KoФтиПървоначално написано от Priceless
Ще се оправите ама знаеш си го и сама =) Не се ядосвай излишно
![]()
Пф току що прочетох нещо, от което тръпки ме побиха, тъкмо бях ок, станах и за малко не припаднахмамка му да седя цял ден и цяла нощ легнала ли бе
![]()
От един месец насам си правя равносметка на изминалата 2009-та година. Но сега, когато вече наближава 2010 и е толкова близо, че направо мога да я докосна, мога да направя най-обективна и в същото време емоционална равносметка... И тя е, че тази година беше една от най-хубавите ми и най-запомнящи се години... Чувствам се изключително добре! Това е любимият ми празник след рождения ми ден!![]()
Надявам се наистина да се чувствам все така и през следващата година... И ви пожелавам да си прекарате чудесно тази вечер, а и следващата, и по следващата...
![]()
И си оставете време за изтрезняване!
ЧНГ!
![]()
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Пак 38 градуса температура, майка ми ме кара да ям, за да си пия антибиотика, мен ми се гади като видя хранаТрудноооооо
![]()
Пффф готова съм с косата![]()
Ся остана да се лакирам,да си направя снежинки на ноктите,да се облека,гримирам и съм готова за вечерта![]()
Пих хапче, но поддържам температура :#
Най-сетне малко се разсмях на тея глупости . .
Сега ми почва сериала ,ей т'ва е баси новата година . . . . . .. . . .
Отивам си в леглото . . такава нова година не съм и на сън виждала :# освен това не знам моя къде е![]()
Чувствам се новааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
ЕБАСИ ЯКАТА НОВА ГОДИНААААААААА, ТОЛКОВА ЯКО-НЕОЧАКВАНААААААААА
![]()
![]()
еlsy![]()
Ей добре, че е тази Нова Година да мога да преценя на кой наистина му пука за менИ излезе, че от всичките хора, които ми се пишат приятели - са само 5 човека.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер се чувствам, нищо, че утре няма да помня нищо сигурно. Добре ми е.
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Добрах се до нас и...съм скапана.
The blood that binds us ..till death unites us
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Страхотно начало на новата година![]()
![]()
![]()
Снощи не исках да излизам с моя заради две момичета,които много,много не харесвах ...,но в крайна сметка отидох и не съжелявам![]()
![]()
![]()
Прекарахме си страхотноСега се прибрах да поспя за час-два и айде пак
![]()
![]()
![]()
Като за капак времето е страхотнои ако имаме късмет може да отидем до пещерите или резервата
![]()
Еххх да не говорим,колко съм влюбена в моето момче!!!От около година не бях изпитвала такива чувства към момче!!!![]()
![]()
![]()
Както и да еАйде лягам си,че ми се спинка,а и след 2-3 часа трябва да изчезвам пак
![]()
Ей ей голямата вечер !.. Малко не исках да ходя, защото всичките надувчици бяха там, но как да не отида като моят и той ще е там . И все пак промених си мнението за много хора..
. Толкоз зле се чувствам, ма пък си заслужаваше .
О и моята много стара , но все още незабравена любов ми звънна да ми честити и да каже ,че ще минел да ме види .. Просто го резнах деликатно и си избухнах напълно . Ох отивам да полежа,че ще се разпадна. Честита Нова Година хорааа ! :
![]()
рамо до рамо със себе си...