- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
ох егати бягането дет го напраи за тази нова годинаи 12:55 бях напълно готова,преоблечена и с направена коса
ама си изкарах супер яко
![]()
Честита Нова Година на всички![]()
брат ми е тъпо копеуе
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чакам жена ми да влезе да я видя какви ги е вършила![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Легнах си в 8 и не знам коя сила успя да ме вдигне в 12 и за първи път изглеждам толкова зле колкото се чувствам но си струваше отвсякъде![]()
![]()
Бахти яко бруталната лудница дето беше
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ей, много хубава вечер беше.![]()
Малко се пРРРРРРРитесних, ама нищо не е станало.![]()
Обичам си приятелите<3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
уу,жалко само,че милото не беше с нас-супер яко си изкарахме...едвам в 5 се домъкнах до леглото и спах 5 часа де което си е нещо....Ако 2010 продължи така както я посрещнахме никви грижи няма да имаме определено![]()
Леле радвам се, че всички сте си изкарали толкова добре =)
Иначе аз се чувствам точно като парцал. :С И ме тресе :С
Много е лошо да си болен по разниците нзам как е .. И аз бях така една година .. Стискай зъбки и всичко ще се оправиПървоначално написано от DevilWish
![]()
А иначе за мен това беше най-най-най-тъпата нова година.. Много ядове,пияни истории и притеснение ... Дано само не ми тръгне така новата година ... Добре поне че онова диване се обади да ми честити и не изръси нито една глупост![]()
добре съмсл музика и пия кола
чакам да дойдат брадчедите ми
ох ай да идва утре да се прибирам с рейса в Бс и да се разбивам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от haritov
еййй
знаиш,кво съм вършила,чакам с нетърпение да ме накажеш
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Празнувах до 8 часа . изкарах си невероятно. Сега оба4е се 4увствам като притрепана , имам мускулна треска вси4ко ме боли и ръцете ми треперят
![]()
Това беше най-яката ми нова година![]()
Memento mei, memini tui!
- имам ужасно много да подреждам, тези деца са ми направили стаята чиста кочина..![]()
- толкова ме мързи и ми е толкова убито не е истина
- поне си слушам песента Maybe I`m Addictedddddddddd![]()
- и после ще гледам филм или цъкам цс.. да отбия малко време но преди това нека не забравям че имам да чистя..
Have a nice day...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
След снощи се чувставам доста добре предвид факта че изпих 700 мл твърд алкохол отделно вина и бири ..Малко ме болят краката но това е сиг от лудото ни тичане с още 20 човека по пътя полуголи![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Вчера ми беше екстра .. ама днес не знам къде се намирам .. лошо ми е ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се премазана след снощи .. спах до сега с едно прекъсване в 12 и 30 да ям ..![]()
Беше най-хубавата ми Нова година и тойй заряза всичко,за да дойде да си празнува с мене .. какво повече да искам.
Сега сигурно ще се оправям колкото и да ме мързи и премазана да се чувствам.. ще изляза да взема малко въздух,че работата е много зле ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оф мани мани стискам зъби ,ама е трудно :СПървоначално написано от LofYou
Чувствам все по-зле и термометъра се развали :# Точно сега.
posre6tnax bulgarskata nova godina s na6te a posle sus sestra mi otidixme da gledame zarqta na London eye![]()
![]()
i posle v edin bar (tolkova li stara izglejdam 4e ne me pitaxa za ID a sestra mi q sprqxa
) kakto i da e dobre 4e ne me pitaxa za6toto ne se znae6e dali 6te6e da ni mine nomera izob6to ne prili4am na sestra mi ama nvm
donatrqskaxme se s noviq mi brat i sestra mi i be6e ebasi qkoto
![]()
![]()
Пфф скучно ми еВързана съм тук, цял ден да лежа :С Писна ми.Искам на вън на чист въздух.Искам да влезна да се изкъпя и да се наконтя, но нямам сили, но това отражение в огледалото ме убива :# :# Пффф.Не знам какво да правя.Втръсна ми цял ден филми да гледам
![]()
Чувствам се душевно заспала.
You are broken, I can fix you...
Ъмм.. дано днес да изкръшкам малко![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ми г/д ок съм ама ми е мн тъпо и се 4удя кой филм да си изтегля![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ Препоръчвам ти Аватар, ако още не си го гледал/а![]()
Офф и аз ще си пускам сега филм . . скукааа
Честита нова година на всички![]()
Олеле мега токат съм.. Просто още не знам к'во става с мен... Ама си заслужаваше де хахах беше мееееееееееееееееееееееее га якото...![]()