- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Боли ме главата![]()
nicolepcd
Оф, не мога да разбера какво искам и чувствам в момента... Но какво пък, накрая винаги аз губя.![]()
Спи ми се, а скоро няма да мога да легна![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
прекрасен ден, отново !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чета разни истории и пак ме побиват тръпкиии
Много хубава нова година, всичко беше прекрасно, изкарах си страхотно, не можеше да съм по-доволна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честита Нова Година !!!![]()
Ами съвземаща се вече...
Снощи беше невероятно - супер лудото посрещане на Новата година си направихме, просто по-добро нямаше как да бъде... обаче днес се върнах към жестокага реалност и пак съм си сдухана :// Той продължава да е с нея, аз продължавам да го искам и да се дразня...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Малеее ся си търсих нещо в чантата и к'во да видя ... Белезниците останали в менА аз си мислех,че са останали в моя
![]()
Е поне имам цяла вечер на разположение,докато свикна да ги откопчавам с фибичка(ми така става понякога ... моя загуби ключовете и така ...)
Оффф след малко ще взема да му се обадя хем да го чуя,хем да му кажа,че не са в колатаА после май ще си лягам,защото днес почти не съм спала
![]()
Еххх малко ме е яд,защото моето момченце не е при мен да си ме гушка,нооо няма как![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре съммммммммм .. ама чувствам,че ще се изнервя докато го чакам да се прибере ии ..![]()
Апък и искам да разбера в край на сметка какво е станало . Май ще си тегля филм,че поне да си убия времето някакси иначе си измислям кви ли не небивалици ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Малко ми се вие свят, но иначе съм добре![]()
Просто аз
Ами що годе по-добре от вчера и от днеска след обяд... сега съмм мм по-добре видях най-хубавото момче ин дъ уърлд ии сега той тука ме тормози малко, или по скоро се тормозим взаймно иии така ! Обичам го пък![]()
p.s имаш най-хубавото дупеM !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
мм... глупости общо взето... днеска сад, вчера сад, утре още по-сад... вдругиден ако не излезем хептен пък сад![]()
Доскуча ми.
Те онея спряха да пишат, ще пускам OTH
и ще лягам.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Не не отивам да спя.. Не мога повече хахах
Ядосвам се пак ии след малко ще си легна . .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами гледам телевизия и чакам една позната да се появи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами как... имайки предвид, че от месеци правя едно и също, очаквайки друг резултат... Не много добре.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...