- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
тцтц кой го каза ..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж ги ама са типичните американски бози ..
п.с. SoStarstruck пак заповядай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не съм спамерчеПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
ЗлеСупер сдухана съм - много ми липсва един човек, а знам, че в момента е с друга
(( Толкова много искам да съм при него и да си го гушкам... ама не може ;[[
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
обича я
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Как да съмЛигаво ми е и т'ва е
![]()
Преди малко една приятелка ме накара да си намеря камерата за да се полигавим малко30 минути я търсих из шкафовете,но успях да я намеря
На края шматката решила да ми направи няколко снимки,докато зяпам ТВ-то
Лелеее направо се побърках да се смея
![]()
Сега се чудя дали да си накъдря косата и да отида довечера на диско или да си легна раноЕ поне имам час и нещо преди да реша
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всички сте факани ретардиНищо лично
![]()
Наакано положение...
Оф.
Ще гледам филм, май.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Яко сдухване тая вечер...
Излязохме с един фр. ииии...
Охххх, толкова ме боли ... ;(
А тия песни ме довършват...![]()
До преди няколко часа се чувствах тъпо.. но сега ми е много хубаво.Видях се с моето момиче и сега мисля да спа![]()
![]()
Добре съм.До ся гледах филм .. общо взето беше хубав.
Сега ще си пусна друг.Щом са с бг аудио и до утре мога да гледам![]()
Спи ми се,а и ми се прави секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
венитеПървоначално написано от adrenal1n
отвъд хълмовете и много далеч
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Днеска цял ден реанимация - довечера пакТова беше най-якия рожден ден
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ъмм.. ами добре се чувствам. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Добро утро на всички =)
Чувствам се що годе отпочинала.
Малко стресната, заради нещо, но сигурно е фалшива тревога.
Много много обичана =)
Пристръстена към онлайн пазаруването - станах и отвори e-bayужас.Трябва да спра.От там - > объркана, че не зная кой сет с четки да си купя =))
Ядосана на себе си, защото си забравих това за изпита в училище и не знам как ще уча :#
Но общото ми настроение е за сега добро =)
Имам намерение днес да експериментирам с грим, защото вали и така и така няма какво да се прави навън =)
уу голяма дилема е да отида ли да не отида ли ..![]()
п.с. Иначе отделно от всичко ми е кеф, че е събота .. ии вечерта ще се играе Хааалф ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Май съм зле, не ми е хич щастиво и готино и т.н...Обаче защо? Тряаа да ги преживея тия проблеми и да се усмихна както преди ще бъда добре, просто длъжна съм. Писна ми да не се чувствам като хората. Ужасно е цели 2 месеца малко по малко почна да ме съсипва. Скоро ако не се съвзема ще се разпадна...![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Чувствам се прекрасно.![]()
Днес е един нов ден,
аз съм супер щастлива,
много по-добре съм от вчера!!!
Вчера беше гаден ден, бях депресирана
обаче пак ми мина бързо,
както винаги...
Ебати якия ден...
Ама ще видим ква мизерия ще стане до довечера![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
колко познато..цели 2 месеца се чувствам като.. няма точнаа дума..Първоначално написано от kukli4kata001
ии съм толкова объркана ..![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Наспах се![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
още нямам думи да опиша..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()