- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Оле намерих го =)))) Ама ако имате още предложения давайте =))Първоначално написано от DevilWish
Т'ва на български май "Проклятието Блеър" го превеждаха, не съм го гледал ама ми казаха, че бил адски тъпПървоначално написано от DevilWish
Иначе аз отивам да гледам Ali G in dahouseза пореден път хаха
Оф ами вече не се очудвам, за това питам, защото не си намирам свестен филм.Свалям го пък ще видим.Приятно гледане =)Първоначално написано от FromAutumToAshes
Колко е странно как едно ей такова малко нещо от подходящият човек може да ти оправи настроениетоА иначе .. това лайно - да се оправя.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Скука.
Той май днес си тръгва, явно няма да можем да
се видим 'като за последно'.![]()
Чак пролетта..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ЙеЕеЕ наядох се с кисело млякоооеййй българче съм бе, липсват ми млекцата
![]()
Абе 2010 година да не е годината на бившите гаджета![]()
![]()
![]()
Тия кретени к'во им става?!Трима от бившите ми ми честитили новата година на стария скайп![]()
![]()
Хммм иначе като цяло съм суперМоя снощи към 01:00ч. ме зарадва с един СМС
Аххх как обичам,когато се излъже да драсне някое СМС-че с кратък текст като "
![]()
![]()
!!!ОБИЧАМ ТЕ!!!
![]()
![]()
"
![]()
Просто ей така - без повод
Както и да еСега трябва да се чудя как да се облека довечера
Хах чудно как ще стане,след като знам само,че ще излизам с шматките,но нито знам къде,нито нищо
Моя също не го знам дали ще ме кара да ходим после при другите ...,а ако ще ходим ще трябва да кажа на нашите,че няма да се прибирам ... Оффф дълга и широка
![]()
Май ще взема да си изтегля някой филм,а за другите неща ще се тревожа като стане време да излизам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
днес ми е адски яко нямам никакви грижи и съм се отдала само и единсрвено на почивка![]()
Хапвам ску4аяи хора плс кажете някой як филм :P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от DevilWish
А филма готин ли беше или не си го пускала още![]()
по темата - Изгледах го.. пффф зн репликите на изуст ама пак ми е смешенЕйй голяма забава хахаха сега ще му мисля какво ще правя оО
едит - брата от горния пост да се изяде от яд![]()
Гледах първите 10 минути :# и ми стана зле и го спрях +)) Скукааа, скукаааааааааПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Оффф ядосвам се не мога да си намеря свестен филм :#
Между другото Saw е много яка поредица... Ако не си ги гледала ти ги препоръчвам... Изобщо не е само цапаници както много си мислят..Първоначално написано от DevilWish
А аз си пуша цигарката слушам си спенснята (mm) и се кефя на живота, чакайки нещо яко за правене да изкочи ^^
^ Ааа SAW не е кой знае какво
Втора част - страхотна!!!
Първа - хубава
Трета - става
Четвърта - заспах на 20-та минута
Пета - не знам![]()
Шеста - скучна е
Но като цяло си е хубаво филмче![]()
А тази година мисля да гледам седма част на 3Д
![]()
![]()
![]()
По темата:Гадно,скапано времеКак може така гадно да ръми
Ако изляза ще трябва да съм с чадър,защото иначе ще ми се развали косата
![]()
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Перфектнооо ... (sun)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от 3oPuTy
Нека излезе седмата пък тогава ще му мислим![]()
Иначе отивам да играя CS![]()
![]()
Незнам защо но очите ми отново са пълни със сълзи ... Омръзна ми да съм сама ... Искам да не го бях срещала, той промени целия ми живот а когато си тръгна го разруши до основи ... Искам да съм силна, понякога дори се чудя сама на себе си колко силна съм взела да ставам, но в такива моменти не мога![]()
Днес явно ще излизаме по женски,нооо и така ще ми е супер,защото ще изляза с хора,с които не бях на нова година
![]()
Е явно днес ще наваксваме![]()
![]()
Хммм малко се ядосвам щот моя е с изключен телефон,а му пратих няколко СМС-а от глобул ... Ся ще ме кара да му пратя на мтел-ския номер СМС да си включи глобул-ския за да види к'во съм му писала![]()
Както и да еБягам да се обличам,че имам 4 минутки
![]()
![]()
^^Saw-a съм ги гледала всичките части +))) Фенка съм![]()
Чувствам се . . . .устата леш, ушите леш . . . . ей така.КОМПОТ!
![]()
![]()
![]()
по-добре това вместо да плача
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ужасен сдух ми е .. и навънка беше тъпо .. ии като си помисля,че в Понеделник съм на даскало ми се убива настроението още повече. ;//![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хохоо,добре съмДаже доста.
Всяка вечер ми е някво такова диво![]()
Ляляяляя...Ся ше гледам филмче...
Брях,брях
ужас, имам още 18 страници за превод..
и хамстера ми е в мн лошо състояние
мн съм притеснена![]()
обичам я, баси ;D