- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Липсва ми.
С всеки изминал ден го обичам повече и повече..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Влюбена съмОсвен това съм много объркана
![]()
Усещам че скоро , ще пиша нова тема в тоя раздел![]()
Memento mei, memini tui!
Разочарована.![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Пффф... boooooring.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
брат не ме здържа на 1 место![]()
Блаааа .... скучно ми ее! ;xx
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Пак се скарах с наще.
Тоя път не беше толкова сериозно,
ама причината беше една и съща както винаги.
Утре ще се учи => трябва да легна по-рано.
Кога свърши тая ваканция ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
уау, прекрасен аватар!
браво.
//вече ми е в папката с любими![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Оф радвам се, че утре като се изкъпя малко ще се понаконтя, болна не болна писна ми да седя кат' някъв труп.
толкова много хора а съм самотен защото го няма само 1 единствен човек из милиарди
и пак гледам тези снимки имам усещането че всъщност те ми говорят нещо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
иска ми се да не го познавах![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Toлкова ми е тъпо :# Не искам на даскало в понеделник :# като отида ще си правим кефа с момичетата, но пак ранно ставане, учене, главобол :С :С Не искамммммммм
г/д ок бих днеска 3 пъти 4екии нямат спиране пробвам много не6та![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Най-после наспала се!!!Началото на 2010 беше невероятно,просто не мога да го опиша с думи.Дадох се няколко обещания,които ще се опитам на 100% да спазя.Иначе малко съм самотна,имам нужда от онзи моя Единствения,ама Той си има друга,нова ... Поредната!Ехх еми такъв е живота,ще се търси Заместител на Единствения
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На мене също ми липсват близките ни отношения с бившия ми ... е и Той ми липсва ...Първоначално написано от LofYou
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Супер съм..няма такива емоции и щастиливи мигове.
![]()
Ами как се чувствам..гадно ми е. По много причини не се чувствам добре!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Идеално се чувствам. Не знам защо, но съм супер щастлива![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Тъпо ми е .. и гадно и след малко ще си легна . Пак няма да се прибере тоя .. ;[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бахти простия форум батеВсеки мрънка за нек'ви простотии, и някой като пусне сериозна тема му я осират
Средната възраст на юзърите 14-16 години, к'во да коментирам повече хахах....
И факаната Замунда не работиМаке им
![]()
^ Кво се правиш и ти на много голям, бе?![]()
Замундата си бачка.
Иначе аз днес не свърших нищо от планираното. Не си харесах това, за което излизах, нито учих. За сметка на това си намерих сайт, в който да се подготвям по темите по литература за класното; прекарах страхотен ден с мама. Тая жена ме развали. Тотално. Цял ден само ме тъпче с някакви неща, най-вече със сладко и ме кара да "съм си почивала". Пропилях си половината ден в сън, ебати. Затова пък по-рано си направих найй-яката разходка в дъжда.
На никъв не се правя![]()
Нз при мен не бачка
edit - йееееее вече бачка![]()
депретакована съм, е така
кака Мона ме подсети за една песен (подписът й, де), супер моШната![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.